Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורץ לרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מדברים על שלטי נוחות - הבוס שלי בעבר לקח את המשפחה לים. נסע במכונית לבנה מדגם נפוץ (איני זוכר איזה). בקיצור - הבחור חנה בחניון של חוף דדו ויצא לבלות עם המשפחה. כאשר רצה לחזור לרכב לא זיהה את מקומו - לחץ על השלט. שתי מכוניות ענו לו - האחת 100 מ' ימין, השניה 100 מ' משמאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה כמה "בעבר" זה היה- מדובר במחזה נפוץ בשלטים של פעם, לפני עידן הרולינג-קוד.

היה תדר וקוד, היצרנים העצלנים היו חוזרים על אותו קוד הרבה יותר מפעם אחת, וצרוף מקרים שבו שתי מכוניות עם אותו קוד היו חונות אחת ליד השניה לא היה כ"כ נדיר.

בעידן הרולינג קוד, זה דומה לזכיה כפולה בלוטו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

סיפור מצחיק שקרה לי ולחברים.

יוצאים לבלות באיזור תעשיה בראשון לציון עם רכב של חבר סובארו "פשע" ישנה מאד ועוד רכב מילאנו 2 רכבים.

אוקיי מסיימים את הבילוי באים לחזור לסובארו ו..איפה המפתח? כמובן בתוך הסוויץ.

כיוון שהרכב ישן מאד התחלנו לנסות עם מפתחות של בית/תיבות דואר/ מנעולי שרשרת. אך ללא הצלחה

בינתיים הרכב השני יצא לכיוון הבית ע"מ להביא את המפתח ספייר.

עוברות 5 דקות ואז אני רואה מישהו הולך לכיוון סובארו ג'אסטי פותח אותה ונכנס לרכב, עשיתי אחד ועוד אחד שאלתי אותו אם אפשר לרגע לנסות לפתוח את הרכב, הרכב נפתח בשניה ואני זכיתי לנהוג בסובארו הביתה (הבעלים נסע עם הרכב השני להביא מפתח ספייר).

פורסם

באתי להחזיר את כבודם של המנעולים :?

פעם חבר נעל את המפתח בתוך הסיריון שלו, באתי אליו עם 2 מפתחות שונים של סיריון (אני כמו שרת רק של מכוניות :-D) ואף אחד מהם לא היה קרוב לפתוח את המנעול.

כנראה שזה קורה רק כשלא צריך.

פורסם

אחלה שרשור, אבל באמא'שכם:

אם אני נהג, החניתי את המכונית והלכתי לענייני.

אם אני אוטו, חניתי ואני ממתין לבעליי שישוב.

התוצאה - 5 דקות מאוחר יותר בעודי חולף על פני כיכר, 2 ניידות גלויות עם סירנה פועלת מזנקות מאחוריי בעוד ניידת בילוש דואגת לחסום אותי מקדימה ושני בלשים עם אקדחים שלופים (!) רצים לכיווני. יש לציין שהחזות המזרחית של הבלשים גרמה לי לחשוב למספר רגעים שבעצם נקלעתי לאירוע פלילי/פח''עי בין הניידות שמאחוריי לבין הרכב שחסם אותי מלפנים. כדי לעשות סיפור ארוך לקצר (באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב) לאחר ששלפו את המפתחות מן הסוויצ', תוך כמה שניות ומספר מילים השוטרים הבינו שקרתה כאן פאדיחה

אז זו הסיבה שהם כבר לא עושים מאומה כשמדווחים על גניבת רכב?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
קרה לי משהו דומה,חניתי את הפנדה באחד הרחובות בנהריה,ובערב חזרתי לרכב,אני לוחץ על השלט לא פותח,מנסה לפתוח את הידיות,מציץ פנימה לראות הקודנית מקבלת חשמל ועוד מנסה כלום,ממול אני רואה בן אדם ברכב שמסתכל עלי כול הזמן, איכשהו אני מסתכל שמאלה ואז רואה את הפנדה שלי,הסתבר שפנדה שחורה כמו שלי חנתה כמה מכוניות לפני הרכב שלי.:oops:

זה מה שקורה כשהרכב שלך סטנדרטי ונראה כמו כל רכב אחר! :lol:  

פורסם

נהג מתחיל, אני מניח שאופן הטיפול שלהם ולא רק בעבירות של גניבת רכב משתנה בהתאם לסיטואציה ותלוי במספר גורמים. כנראה שנורא שיעמם להם כשקיבלו את התלונה ב13:00 בצהריים, אולי היו בדיוק באיזור, חיפשו קצת אקשן וכו׳. כשבסופו של דבר הרכב באמת נגנב התשובה שקיבלתי הייתה להגיע לתחנה ולמלא תלונה.  

פורסם
מקרים מוזרים זה התחום שלי

מקרה #2:

אני עוצר בצד הכביש ומחכה לאסוף חבר מהעבודה. בוהה בנתיים מהחלון.

נפתחת הדלת מאחורה, מתיישבת אישה שאני לא מכיר (אחת אחרת הפעם) ואומרת לי "קח אותי לקניון"

אני אומר לה "מה"? :shock: היא "קח אותי לקניון,נו!" ... "צאי מהאוטו, מהר אבל!":evil: . יוצאת.

ולא, לא היה לי אוטו שדומה למונית.

הזכרת לי נשכחות, מימי הצבא. שירתתי בתפקיד עם חופשות משמרת... זה אומר שבשלב מסוים (בחצי השני של השירות) אתה עושה משהו שמזכיר שבוע-שבוע אם יש לך חילוף. שכרתי דירה באותה תקופה והתארגנתי על עבודה פרטית - סייר במוקד אבטחה. בהתחלה עבדתי בחברה מאוד חובבנית ומשעשעת ואח"כ עברתי ל"מוקד 99" שנראה לי כמנגנון מצבעי הרבה יותר מפותח.

באחד הלילות של שנת 2006, כשעוד הייתי חדש יחסית ב-99, העלו אותי למשמרת על D-MAX ידנית צבועה ב-כתום-לבן-כחול עם צ'קלקות כתומות וכיתובים בהתאם. נעצרתי ברמזור מאחד הרחובות הצדדיים על מנת לצאת לרח' המסגר. השעה בסביבות 4 לפנות בוקר. נפתחת הדלת של הנוסע ומתיישב איזה ערסוואת בשיא הנחת! (כן כן, ככה למדתי לנעול את הדלתות).

-הלו!?! מה נראה לך שאתה עושה?!!!!

-קח אותי הביתה!

-אני לא יכול, צא, צא מפה אני אומר לך!

-לבית שלך קח אותי! עכשיו! **הבחור מתחיל להשמיע נהמות מוזרות ואני עוד בשוק, והרמזור לא מתחלף***

-מה לבית שלי?! אני אפילו לא יודע איך קוראים לך, דייט ראשון... **עוד לא איבדתי מחוש ההומור***

-לבית חולים בעצם, קח אותי לבית חולים!!!!! **פה הוא התחיל לצרוח, להשתולל והראה לי שיש לו חתך ביד***

התחלתי להדוף אותו בכתף ולנסות להעיף אותו החוצה, הוא נבהל טיפה ופתח את הדלת תוך שהוא צורח! התחלתי לזוז טיפה קדימה עם הרכב תוך שאני נזהר מלצאת באור אדום ולא מצליח להחליט מה לעשות. ניסיתי לדחוף אותו החוצה והוא לא מוותר! כל כך נלחצתי מהצרחות המפחידות שלו שהעפתי לו בוקס באף בלי להרגיש בכלל באיזה עוצמה. הוא הסתכל אליי חצי שניה, קירב את הידיים שלו לאף ועף משם גוש מכוער ביותר של דם! הוא התחיל למרוח את הדם שלו על כל מה שהידיים שלו הגיעו אליו - ריפודים, דיפונים, חלונות! התחלף הרמזור, התחלתי לנסוע תוך שאני פונה שמאלה ודוחף אותו ביד אחת.

-אתה רוצה להרוג אותי?! כן?! כן?! אין בעיה!!! הוא הוציא חצי גוף מהדלת. פה כבר ממש נבהלתי. בלמתי ודחפתי אותו מהדלת.

הוא נפל כמו שק תפוחי אדמה. התקדמתי קצת וניסיתי לראות במראה אם הוא מצליח לקום. לא הצלחתי להבין בדיוק ופשוט התעופפתי משם כשאני כולי רועד. כמה רחובות משם חיכה לי האופנוען שלנו. הקטנוע שלו שבק חיים והוא חיכה שאני אאסוף אותו וסבל מקור. כשהגעתי פשוט עצרתי, יצאתי מהרכב ושתיתי חצי בקבוק מים. את החצי השני שפכתי על עצמי. הקולגה התחיל לצעוק עליי שנעלמתי לו ושאנחנו צריכים לנסוע ואמרתי לו שאני לא יכול לנהוג. הוא לא הבין כלום, בא לפתוח את דלת הנוסע וקלט שהכל שם מלא בדם!

הוא התחיל לצעוק שזה נראה כמו זירת רצח וכשהסברתי מה קרה הוא צחק הרבה, ביקש משאר הניידות לגבות אותנו ונסענו לקנות מגבונים (כל הכבוד לו!). ניגבנו את הרכב והרוב נשטף. מאז קראו לי נינג'ה וצחקו על זה עוד הרבה זמן.

כשהגעתי הביתה זוגתי בדיוק הייתה צריכה לקום לעבודה... היא שאלה איך עבר לי ואמרתי לה שלא תיבהל רק. היא שאלה מה קרה, הדליקה את האור ורק מילמלתי "אל תדאגי, זה לא הדם שלי, זה לא הדם שלי!". באותו זמן גם לא הכרתי כל כך את השטח וללא היה לי אטלס טוב אז נעזרתי במפות של כרך עבה של דפי זהב והוא כולו היה מלא דם. התבאסתי וקיללתי מלא. אחר כך עוד הרבה זמן פחדתי שעברה אליי איזה מחלה אבל הכל עבר בשלום. אגב עברנו לראות אם הגופה עדיין מוטלת על הכביש והוא לא היה שם, סימן שלא הרגתי אף אחד :-D

מאז ועד היום אני נועל את הדלתות באזורים מוסימים ובשעות מסוימות (מאז קרה לי גם שהסיעו אותי ברכב עם דלתות לא נעולות וזונה-נרקומנית פתחה את אחת הדלתות ליד התחנה המרכזית ונופפה במזרק שלה).

בנושא הנעילה קרה לי גם קטע הפוך. לפני כחודשיים נסעתי לבקעה לאיזה פגישה, בסמוך לישוב תומר. את האזור אני לא מכיר כלל והסתמכתי רק על ה-WAZE. בצומת תפוח אני קולט בחורה דתיה מצביעה לבקש טרמפ. האזור לא סימפטי והחלטתי לעצור לה. היא שאלה אם אני עובר במעלה אפרים. אמרתי שאין לא ממש יודע ותיכף אבדוק במפה. התחלתי לבדוק את המסלול ושאלתי אם אני אמור לעבור שם. היא אמרה שכן ואז אמרתי שתעלה (לא הייתה לי בעיה גם לעשות סיבוב בשביל להוריד אותה במקום בטוח).

היא נכנסה, זינקתי ולחצתי על הנעילה המרכזית. בסופרב יש לחצן נעילה ושחרור גם במושב הנהג וגם במושב הנוסע כך שהיא יכלה לשלוט בו. בנוסף הרכב נפתח מבפנים בכל מקרה ורק מבחוץ הוא נעול אבל אני לא מצפה ממנה שתתדע את כל זה.

היא נבהלה פתאום וגמגמה שאני לא מכיר את הדרך ושאלה אם אפשר לרדת. אמרתי לה בטון רגוע שבטח שאפשר וירדתי בחזרה לשוליים (עברתי עשרות מטרים). היא התנצלה על הטרטור והתעופפה מהרכב חזרה לטרמפיאדה. הצצתי במראה וקלטתי שמצטרפים אליה שני פלסטינים להמתנה. בהחלט לא נעים והצטערתי שהיא נבהלה כל כך אבל לא מצאתי לנכון לנסות להניע אותה מלרדת.

בסופו של דבר עברתי במעלה אפרים, בכלל לא התבלבלתי והכל עבר חלק. אני מקווה שגם אצלה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

פעם כשהייתי עוד סטודנט נואש שאוסף טרמפיסטיות (היום אני כבר לא סטודנט), אספתי שלישית בנות בקולט שנת 1995 אדומה, בהתחלה חשבתי שאני לא שומע נכון, אבל מסתבר ששתי אלו שנשארו בחוץ שאלו איך פותחים את הדלת האחורית, זאת שלא קיימת.

בפעם השניה שזה קרה, כמה שבועות מאוחר יותר, העלמות החמודות (אחרות) ניסו להשתמש במכסה תא הדלק :shock: בשביל לפתוח את הדלת האחורית, שלהזכירכם לא קיימת.

נשים זה עם מטומטם...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מזכיר לי מקרה שקרה לי בצבא לפני חודש באיזה כנס שאירח מפקד אוגדת עזה, בקיצור ולעניין, אני מלווה נסיעה, חבר שלי נוהג, הסמג''ד יושב לצד חבר שלי, מסתבר שאנחנו לא האיסוזו DMAX הלבנה היחידה בצה''ל (כמה מפתיע) בכל אופן איזור החנייה בכנס מלא באיסוזו DMAX לבנות עם מלא קצינים מהרבה גדודים\פיקוד\מקומות אחרים.

כידוע קצינים בנסיעות ארוכות משאירים את העבודה לנהג משעינים את הכסא אחורה ונרדמים בשלוותם כיאה לקצין בצה''ל, בקיצור ולעניין, תום הכנס, שורה של DMAXים לבנות, אני יושב עם חבר שלי הנהג ומחכים לסמג''ד שיבוא, עד שבמקומו נכנס קצין אחר, לא הסמג''ד שלנו,1.70 גובה במקום 1.90,קירח לעומת שיער גולש וכו' וכו', בלי להסתכל הרבה משעין את הכסא אחורה, ופוקד על הנהג סע!.

לצחוק או לבכות לא ידענו מה לעשות,הקצין פשוט עצם עיניים וקלט אחרי דקה כי אנחנו לא מתקדמים, פקח עיניים, קלט שהוא ברכב הלא נכון, התחיל להיקרע מצחוק יצא ומאז לא נראה מעולם =).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
לחבר יש פורד פוקוס ,בסיום משמרת לילה בעבודה הוא נוהג לעבור עם ג'לדה על הרכב.

אני יושב על הספסל מולו עם כוס קפה ומביט בו כיצד הוא מלקק את הרכב כמו הכנה לתערוכה,

בסיום הליקוק הוא מוציא את המפתחות מהכיס בכדי להכנס לרכב.

ברגע שהוא לחץ על הנעילה המרכזית ,הרכב שהיה ליד ציפצף ונפתח , הפלא ופלא

הרי זה הרכב שלו שהרגע נפתח.

אני לא זוכר מתי צחקתי ככה לאחרונה כמו שצחקתי למראה האידיוט שבמשך חצי

שעה הבריק רכב של מישהו אחר.

ענק, לפחות היה לו הרבה סיפוק אותו ערב

פורסם
שאלו איך פותחים את הדלת האחורית, זאת שלא קיימת.

קרה גם לי, בפונטו HGT :wink:

כמה שנים מאוחר יותר, עם אלפא 147 5 דלתות, מישהי פיספסה את עצם קיומן של הדלתות האחוריות ולא הבינה למה הנהג או הנוסע לא קמים ממושבם כדי לתת לה להיכנס למושב האחורי דרך הדלת הקדמית... :lol:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אצלי זה קורה לא מעט:

לדוג',

באתי לאסוף חבר, (אני וחברה שלי כבר ישובים ברכב) אני פותח את החלון שליד הנהג ואומר שלום,

הוא אומר שלום... (טוב הוא אמר, מה קורה אחי? אבל לא רציתי לכתוב את זה בפורום...)

אני מחכה שהוא יכנס והוא... פשוט עומד ליד הדלת.

אחרי 5-7 שניות אני שואל, מה קורה?!

אז הוא לתומו אומר, "אני מחכה שתפתח את הדלת"

אני- פתוח פתוח

והוא :shock: ??

עד שהבנתי - הידיות מוסתרות והוא חשב שיש לי רכב שלוש דל'...

כהסברתי לו איפה לחפש את הידיות ממש ראיתי את ה- :idea: נדלקת אצלו ;)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...