Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני גשם

ziv1976
שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עברתי ליד שטיפת רכב היום וראיתי שלט מאיר עיניים שאומר שיש לנטרל חיישני גשם לפני הרחיצה.

אני משער שחיישני גשם הם חיישנים שמבעילים מגבים אוטומטית(נשמע לי מטופש אגב), הלא כן ?

איך אני יודע אם יש לי ואם כן - איך מנטרלים לפני הרחיצה ?

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי החתימה אני מבין שיש לך יונדאי, בזמנו הייתי לי יונדאי I30 מהדגם המפאור וכללה חיישני גשם, ניתן לזיהוי ע"י מבט לאזור המראה, אתה תמצא שם חלק שמתחבר לשמשה, תראה את התמונה המצורפת.

בנוסף, תפתח קטלוג רכב שמראה את מפרט הרכבים והדבר מצויין שם.

תמונה

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי החתימה אני מבין שיש לך יונדאי, בזמנו הייתי לי יונדאי I30 מהדגם המפאור וכללה חיישני גשם, ניתן לזיהוי ע"י מבט לאזור המראה, אתה תמצא שם חלק שמתחבר לשמשה, תראה את התמונה המצורפת.

בנוסף, תפתח קטלוג רכב שמראה את מפרט הרכבים והדבר מצויין שם.

תמונה

אני אבדוק אם יש לי לפי התמונה שצירפת. תודה. יש אפשרות לנטרל בקלות ?

כמו כן יש לי קליאו חדשה.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברתי ליד שטיפת רכב היום וראיתי שלט מאיר עיניים שאומר שיש לנטרל חיישני גשם לפני הרחיצה.

אני משער שחיישני גשם הם חיישנים שמבעילים מגבים אוטומטית(נשמע לי מטופש אגב), הלא כן ?

איך אני יודע אם יש לי ואם כן - איך מנטרלים לפני הרחיצה ?

כמו שאמרו לך, בדרך כלל העברה למצב פעולה אוטומטי מתבצעת על ידי ידית המגבים הרגילה - כלומר יש מצב AUTO בנוסף ל-OFF ו-1,2,3.

לדעתי זו המצאה גאונית. מעבר להפעלה האוטומטית (שזה החלק הפחות שימושי), זה מאוד נוח לתת לרכב להתאים את מהירות פעולת המגבים לעוצמת הגשם, במקום לשנות את המהירות בעצמך כל פעם שהגשם מתחזק/נחלש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...