Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואי פותח השרשור אתה ענקקקק!!!

:lol::lol::twisted::lol::lol:

אתה לא מבין כמה זה קורה לי ביום יום עם הקופרה שלי,יש כל כך הרבה ליצנים עם הונדות ישנות,איזו פיאט ששמו לה ניאונים,ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד ואני לא יודע איפה זה ייפסק.

אנשים מטומטמים עם איזו אוקטביה למשל שמצפים רבע אוטו שלהם עם מדבקה ושמים ג'אנטים וכל מיני מפגרים אחרים כל הזמן מנסים כביכול לאתגר אותי בכביש.

גולף 1.6 מהדור הישן עם חלונות מושחרים.

קיצר ים מפגרים ואני באמת יכול להמשיך ולהמשיך.

תמיד אני אומר ליושבים לידי שזאת פשוט לא אינדיקציה וחבל על הדלק לבזבז על כל מיני מפגרים שחושבים שיש להם רכב שבאמת שווה משהו(לא שאני בא לפגוע).

אני בחיים לא אעשה צחוק מעצמי ואלחץ עם איזשהו דביל כזה.

נגיד יצא לי ללחוץ עם שירוקו 2.0 עם GIAC לא מזמן בלילה בכביש עם 4 נתיבים (לא מסכן אף אחד),זה כבר נחמד ובאמת מהווה סוג של אינדיקציה.

בכל מקרה מה שאני תמיד עושה זה ככה:

אם יש איזשהו רמזור ואנחנו עומדים בו,אני פשוט מפמפם עם הגז מתקדם טיפה קדימה כאילו אני באמת הולך עכשיו לתת איזו לחיצה מפגרת, עושה קצת וום וום עם המנוע,הליצן עם הרכב השני חושב שאני רציני והוא גם עושה את אותו הדבר,ברגע שמתחלף לירוק אני מתחיל את הנסיעה שלי ב5 קמ"ש והדביל כבר מפרפר בדרך להילוך השני.

אני תמיד עושה את זה,תמיד.

הונדות ישנות?????

נגעת בנקודה רגישה... אני מבטיח לך שיש הונדות "ישנות" שנראות ונוסעות יותר טוב מהקופרה של הילדים שלך....

ואם בא לך אני בתור ליצן יתן לך אינדיקציה עם ההונדה הישנה והפשוטה שלי... וואי סך הכול קופרה.....

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אתה מנצח עם 110 סוסים? קלנועיות?

איזה רכב יש לך, חביבי?פג'ו 206? אני מצפה מאנשים לרדת על תגובות כאלה שלי רק שיש להם רכבים באמת חזקים.

ותתפלא, ליפנית כמו טויוטה יש הרבה כח גם במספר שעל הנייר לא נשמע הרבה.

פורסם
בדר״כ אנשים לא מבינים שמדובר ב-GTI ואפילו לא מסיטים את המבט.

אני רואה, מבין, ועדיין לא מסיט את המבט :wink: מילא אם היה לך רכב אספנות. (בעצם אני משקר, כשאני מול GTI אני כן מסתכל, הגריל האדום זה אחד הדברים הכי יפים שיש מבחינת עיצוב, וולקסווגן שיחקו אותה.

אגב התופעה נפוצה גם לרכבים שהם לא קצת מהירים, היא נקראת נהגים דבילים. פעם אחת שאל אותי איזה מישהו בב.מ.וו סדרה 1, אמרתי לו "אחי אני במאזדה 3...:shock:" משום מה הוא עדיין הרגיש צורך להרשים אותי, (לא שזה הרשים) לא יודע למה.

אגב גם כשנסעתי ברכב ספורט (SL65) לרגע לא הרגשתי צורך להיכנס לתחרות עם מישהו, אני באמת לא יודע למה עושים את זה. עדיין היו נהגים שניסו לתת גז מולי ברמזור והגיעו ל100 קמ"ש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אנשים שקשה להם להנות מהרכב שלהם לבד, הם צריכים שגם אחרים ידעו כמה הם מהירים. רק שבמקום להראות כמה הם מהירים הם מראים כמה הם טיפשים :lol:

אולי כשאתה צעיר ונהג חדש יש לך את הדחף הזה להוכיח שאתה מהיר ולעשות פוזות. כשעובר הזמן אתה מבין כמה מטומטם זה.

ד"א, זה הסיויק הישנות קיבלו את הסטיגמה של הערסיות, לא מוכיח שהן מכוניות עלובות ונוהגים בהן רק ליצנים. בעוד כמה שנים הערסים יוכלו להרשות לעצמם גם קופרה, בינתיים הם מתאמנים על האיביזות שלהם :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו הכול בחיים, תלוי את מי שואלים. אם אתה רגיל למשפחטומטיות, אז כן. אם נסעת פעם על רכב כמו GTI או איזה קופרה, אז לא.

אם נסעת פעם על רכב ספורט אמיתי, אז אתה תצחק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

HONDA 97

"שנראות ונוסעות יותר טוב מהקופרה של הילדים שלך...."

מצטער הסיויק שלך לא לטעמי,היא מיושנת, לא נראית יותר טוב מהקופרה לא משנה מה תעשה.

אבל זה כבר עניין של טעם.

נוסעות יותר טוב מהקופרה שלי,יכול להיות,ההבדל הוא שאני בהשקעה של 10K לעומת מה שאתה ככל הנראה השקעת על ה"סיויק של הילדים שלך" ככל הנראה אסע הרבה יותר טוב ממך (אני לא עומד מאחורי המילים האלה כי אני לא יודע מה יש לך מתחת למכסה).

למען האמת שורה תחתונה,אם אתה מאיזור המרכז אז סתם בשביל אינדיקציה הייתי רוצה לבדוק את זה.

פורסם
כמו הכול בחיים, תלוי את מי שואלים. אם אתה רגיל למשפחטומטיות, אז כן. אם נסעת פעם על רכב כמו GTI או איזה קופרה, אז לא.

אם נסעת פעם על רכב ספורט אמיתי, אז אתה תצחק.

משפט יפה עם הרבה כבוד, ככה צריך להגיב. כמה שאתה צודק, לא באת בפוזה של "110 כוח סוס מנצח קולנועית, 2000 של מאזדה 3 זה עגלה" ועוד כמה תיאורים, פשוט אמרת יפה והגדרת נכון.

פורסם
HONDA 97

"שנראות ונוסעות יותר טוב מהקופרה של הילדים שלך...."

מצטער הסיויק שלך לא לטעמי,היא מיושנת, לא נראית יותר טוב מהקופרה לא משנה מה תעשה.

אבל זה כבר עניין של טעם.

נוסעות יותר טוב מהקופרה שלי,יכול להיות,ההבדל הוא שאני בהשקעה של 10K לעומת מה שאתה ככל הנראה השקעת על ה"סיויק של הילדים שלך" ככל הנראה אסע הרבה יותר טוב ממך (אני לא עומד מאחורי המילים האלה כי אני לא יודע מה יש לך מתחת למכסה).

למען האמת שורה תחתונה,אם אתה מאיזור המרכז אז סתם בשביל אינדיקציה הייתי רוצה לבדוק את זה.

אני הונדה95 ולא 97. זה משהו אחר.

אתה מוזמן בכיף לאינדיקציה....אני מירושלים... ועל טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אני חולה על הרכב שלי כמו שאתה חולה על הרכב שלך...

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

רק לי זה לא קרה? אני מרגיש מקופח..

כנראה שקליאו ספורט שחורה היא עדיין קליאו לכל עמישראל.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
המאזדה 3 מנוע 2000 דווקא מרשימה מבחינת כח למיטב ידיעתי.

זה הגיוני.

ממישהו שחושב שטויוטה עם 110 כ"ס חזקה...

וברצינות,

חברים - איפה ניתן לעשות פתיחות / מול מי לחצתם ומתי, כנראה לא הייתה כוונת השרשור...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
רק לי זה לא קרה? אני מרגיש מקופח..

כנראה שקליאו ספורט שחורה היא עדיין קליאו לכל עמישראל.

תהנה מהרכב ועזוב שטויות, אנשים רואים קליאו ולא יודעים כנראה שזה ספורט אז מניחים שזה עוד אוטו "רגיל", פתיחות של ערסים? שיבורך להם, אין טעם לשרוף דלק סתם בשביל להראות לאיזה ערס שלך יש רכב סבבה ואתה נהנה ושומר עליו והוא חושב שהוא מבין משהו ברכבים. כל הפוזה הזו לא שווה אגורה לדעתי.

פורסם
זה הגיוני.

ממישהו שחושב שטויוטה עם 110 כ"ס חזקה...

וברצינות,

חברים - איפה ניתן לעשות פתיחות / מול מי לחצתם ומתי, כנראה לא הייתה כוונת השרשור...

אני לא חושב, אני יודע. אני מבטיח לך, שים לב, מבטיח לך שטויוטה קורולה עם 110 סוסים כידנית, ואני אדבר כמו ילדון מושפע, תיקח הרבה מכוניות עם מנועים גדולים יותר. הרבה זה לא כולם, אבל עדיין. 0-100 תוך 9 ומשהו שניות זה לא כלום בידני, גם לא 10 שניות לרכב ששוקל 1300 קילו כמעט עם 110 צנועים כח סוס שהיא משפחתית ומנוע 1.6. אז דיי, זה שזה לא רכב הכי חזק בעולם זה לא משנה לי כלום, אני יודע מה הוא שווה באופן כללי ואני שמח לדעת שעגלה הוא לא, כל דבר אחר שבא לך להגיד יש מצב. סיימתי את הדיון כאן.

הונדה 95 אל תדאג- הונדה סיביק חזקה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...