Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיות של הגיר טופלו עם החלפת המצמדים.

הסוזוקי פשוטה יותר,אך גם איכות החומרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים.

אני מבין את הקידמה הטכנולוגית.

מסכים שסוזוקי או טיוטה או מזדה הגירים פשוטים יותר.

לא מסכים עם יצרן שהוציא לשוק מכוניות עם גירים בעייתיים מלאי תקלות,

והיצרן בעצם "מתגלח" על הקונים.

למה אי אפשר לבדוק את הגירים כמו שצריך לפני שהיצרן מרכיב אותם במכוניות ומשווק אותם?

למה כל מי ששילם במיטב כספו צריך להתקל בבעיות כאלה?

קראתי בפורום כאן הרבה בעיות גם באוקטביות גם בפאביות וגם בפולו וגולף.

אני אישית איני מוכן לרכוש טכנולוגיה חדישה כל עוד לא עברה ניסוי כלים של 5-6 שנים וכל הבעיות תוקנו.

זה מזכיר את חברות הסלולר החדשות שמתגלחות כעת על צרכנים חדשים שחווים בעיות וניתוקים.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אין דבר כזה רכב בלי בעיות כמו שאין דבר כזה ישראלי קונה משהו והוא לא חושב שהמשהו שהוא קנה הוא הכי טוב.

אני שמח בשבילך שאתה מרוצה מהSX4 שלך ומאחל לך כמה שיותר ק"מ וכמה שיותר מהנים אך אין שום קשר לנושא הנדון..

אני בעלים של פאביה ומרוצה מהאוטו עד הגג, אז קורה שיש תקלה פה ושם, אין רכבים בלי תקלות ואין רכבים שלא מבקרים במוסך אף פעם.

קונצרן VAG דואג לעדכן את המוצרים שלהם, לעמוד תמיד בקדמת הטכנולוגיה ולשפר תמיד גם את המוצרים שכבר מכרו (ובניגוד לדברים שנכתבים כאן בד"כ, באכפתיות רבה, באדיבות, סבלנות ובשירותיות שיש לשבח).

אז קראו לי לעדכן תוכנה, ביג דיל, הכנסתי את האוטו, חיכיתי חצי שעה ונסעתי.

השתחרר בנד של צינור במנוע, ביג דיל, 20 דקות ויצאתי מהמוסך.

זה עדיין לא משהו שיכול לחסל אותי כמו האורות שפתאום נכבים באמצע נסיעה בסיטרואן

וזה גם לא דוושת הדלק של טיוטה שנתקעת

וזה לא יונדאי שפתאום נותן לך "פול גז" בלי שתיגע בכלל בדוושת הדלק.

ענף הרכב ראה צרות, ריקולים ותיקונים הרבה יותר גרועים מהחלפת מצמדים, אז כדאי להתחיל ולהכניס את הדברים לפרופורציות.

נ.ב.

האוטו שלי היום הוא מקונצרן VAG וסביר להניח שגם הבא אחריו (אלא אם הכיס יאפשר מרצדס :) )

פורסם

הייתי היום במוסך דיברתי עם רויטל, אחת המנהלות של המוסך והבעיה נפתרה לעת עתה.

הם הזיזו את הרכב למקום בטוח יותר ואני מקווה שלפחות עכשיו לא יהיו נזקים .

פורסם

YRV,

אני לא מבין איך אנשים קונים רכב כמו ה SX4 שבת'כלס אין בו שום דבר טוב. לא עיצוב, לא איכות חומרים, לא ביצועים. הרכב הוא מיושן, רועש, לא מהנה לנהיגה.

כמו שאתה רואה, לכל מטבע יש שני צדדים. לפולו יש יתרונות וחסרונות וכך גם ל SX4. אתה לא מבין איך קונים VW והלקוחות שלהם לא מבינים איך אתה קונה סוזוקי.

כל מוצר והצרכן שלו. אם אתה לא מבין, תמשיך להינות מה SX4 שלך (באמת רכב חמוד, אחותי נהנית ממנה גם) אבל דע שיש סיבה לכך שאנשים קונים פולו, למרות התקלות והשירות הבעייתי.

emotion of motion

פורסם
הבעיות של הגיר טופלו עם החלפת המצמדים.

הסוזוקי פשוטה יותר,אך גם איכות החומרים.

לצערי בגולף 6 שנה וחודשיים על הכביש עם 25,000 הוחלפו מצמדים ב-16,000 ועכשיו הבעיה חוזרת. אני מעריך את מוצרי הקונצרן, זו לא הגולף הראשונה או שנייה שלי, אבל בהחלט מעצבן, מרגיש לי כמו מוצר לא 100 מוגמר. אם נאמר את האמת ה-dsg בזחילות עירוניות - שלא נדבר על זחילות בעליות - לא מבריק. אין כמובן דברים מושלמים, נכון שיש לו יתרונות שאין לאחרים, אבל ספציפית עניין החלפת המצמדים לא סימפטי, פשוט אין לי סבלנות להתחיל את כל סבב הטלפונים והבדיקות כדי שיחליפו שוב מצמדים, למרות שברור לי שאני הולך לעשות את זה.

פורסם

ולא לישכוח דבר חשוב אחד- באירופה לא מיתעסקים עם DSG ותיבות אוטומטיות אחרות- לכן לא לקחת את כמות המכירות של מכוניות VW כמובן מאליו- כי את הגיר הארור הזה אף אחד לא היה קונה.

בארץ שהרוב זה אוטומטיות - הDSG הורס את מוניטין המכוניות, באירופה זה רק ידני ואז זה נטו הרכב (שהוא אכותי וטוב)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

סליחה סליחה.

חברים איך שלא תסתכלו על זה וכל מה שתגידו לא יעזור!

חברת VW פעם נחשבה לחברה מ"ס 1 בגלל החיפושית והאמינות האגדתית שלה.

מאז עברו הרבה מים בירדן...

נכון גם חברה כמו טויוטה עשתה טעות אבל העיפה לכל הרוחות את הגיר הרובוטי ממכוניותיה.

הבעיה שאתם לא מרגישים איך עובדים עליכם?

הגירים לא היו צריכים לצאת עכשיו!

אולי עוד שנתיים שלוש שכל הבדיקות והפיתוח היו מסתיימים.

גיר כזה אמור לחיות 250K ללא תקלות(כמו הגירים היפנים) זה קורה?

ולגבי הSX4 -מאחל לכל אדם בפורום רכב כזה.

בעבר חשבתי שטויוטה או מזדה הם הם הרכבים היפנים האמינים ובעלי שביעות הרצון הגבוהה ביותר מהרכב.

אחרי שנה עם הסוזוקי אני חושב שזהו הרכב עם השילוב המצוין של חסכון בעלויות אחזקה

(אין טיימינג מסנן דלק לכל החיים,שמן גיר כל 165K או 11 שנים,מצתי אירידיום כל 100K)

חסכון בדלק-13 ק"מ לליטר משולב,בגאג' ענק ,גאג'טים כמו פתיחה והנעה ללא מפתח,מזגן מקפיא בקיץ הנורא-בקיצור

-זה הרכב שאלך איתו שנים רבות.

הדבר הכי מרגיז ברכב ששילמת עליו הרבה כסף -ואף אחד לא טייקון עם חשבון מנופח-ולבסוף אתה מתבדה.

רכב עם 25K זקוק להחלפת גיר.במקומכם VW -רק ידנית.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום הרכב לא התניע.

מסתבר שזה מח גיר.

לפני חודשיים קיבלתי מסמך שהגיר שלי תקין לחלוטין.

אמרו שבועיים-שלוש המח יגיע לארץ והרכב יתוקן. :shock:

פורסם
היום הרכב לא התניע.

מסתבר שזה מח גיר.

לפני חודשיים קיבלתי מסמך שהגיר שלי תקין לחלוטין.

אמרו שבועיים-שלוש המח יגיע לארץ והרכב יתוקן. :shock:

קיבלת פתרון להתניידות עד שיגיע המוח גיר??(רכב שכור).

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
קיבלת פתרון להתניידות עד שיגיע המוח גיר??(רכב שכור).

כן

כמו כן פניתי להילה מהפורום פה והיא ממש מנסה לעזור כדי שנקבל את הרכב לפני הזמן.

החלק הנ"ל לא נמצא בארץ ויש BACKORDER אצל היצרן.

פורסם

לפחות משהו חיובי בכל הסיפור,למרות שאני לא מבין למה חלק שמוחלף לא פעם ב... לא נמצא במלאי,אבל זה כבר דיון אחר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הפולו מעבר לשנתיים אחריות? אם כן האם הוחלף המוח גיר במסגרת אחריות מורחבת?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שלום רב,

צ'מפיון לא טורחים להגיד ומסתירים זאת - אבל לגיר DSG יש אחריות יצרן ל5 שנים !!!

יש לי סקודה אוקטביה 2009 1.2TSI (אחריות יצרן נגמרה לפני חצי שנה) ולפני כחודשיים הלך לי מוח הגיר - אחרי ויכוח של שבוע ומייל לVAG העולמית צ'מפיון מוטורס גילו שיש אחריות יצרן של 5 שנים על גירים DSG ומנועי TSI (על המנוע אחריות מוגבלת ועל הגיר מלאה) שלא יקחו לך שקל על החלפה של מוח הגיר!!!!

בהצלחה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...