Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבוד למארגנים ולמתאמי האירוע, היה מוצלח ביותר!

שותף לתחושה שאגסי יודע בדיוק על מה הוא מהמר, מצד שני גם סוני חשבו ככה בסוף המילניום הקודם כשהוציאו את המיני דיסק, והיום אני תקוע עם שניי מכשירים וקייס מלא בטכנולוגיה שנכחדה לפני הדור השני שלה.

השתכנעתי עוד לפני שהגעתי שהעתיד הוא חשמלי, מתחיל ונגמר בניצולת אנרגיה נמוכה של מנועי הבעירה הפנימית שאמנם משתפרים אבל בצורה מאוד מוגבלת.

העדר הטיפולים השגרתיים - שמנים, פילטרים, נקרע לי הרצועה וכו' גם יקסמו לרוב המשתמשים.

עלויות ק"מ ידועות מראש - הגם שאין כאן חסכון משמעותי, במכפלות של ציי רכב + עליית מחירי דלק נתונה ישלחו חברות לפתרון הזה.

הרכב עצמו- לא אהבתי את היעדר הרעש, את הסוויץ' הגנרי וכל חזות פנים הרכב וחיצוניותו שמשדרים סקין חדש לרכב שאין לו נישה ובידול, אם אני מחבק פנדות אני רוצה שכל הרחוב שלי ידע את זה.

הרכב מרגיש גמלוני, נמרץ ביציאה מהמקום ובערך שם זה נגמר, מרווח הרגליים מאחור עצום, תא המטען זעום ואין כמובן אפשרות לקפל מושב אחורי בגלל סוללה הניצבת לגובה.

ההרגשה בנסיעה היא של גרירת נגרר קל או תא מטען עמוס במיוחד, כמו מטוטלת מאחור שגם מקהה את ההגה ומוסיפה לתחושה העצית שלו ממילא, הסטה קלה, לא קורה כלום ואז קורה קצת יותר מדיי...

תגידו זה לא הרכב זה החדשנות והתממשקות לעולם חדש, אני אדלג ברשותכם על שלב הגולם ואחכה לרכב נישה שיותר יתאים לטווח המוגבל שיש לסוללות להציע היום ובעתיד הקרוב.

אין לי בעיה להחזיק רכב שני סופרמיני שתעשה טווח כזה בין טעינה ביתית אחת לשנייה, למה אגסי מראש הלך למודל רכב ראשון שיצריך הפיכתו לחברת תשתיות, רק הוא יודע, מצד שני יש כ"כ הרבה דברים שרק הוא יודע.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 525
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמרתי בעבר ואומר את דעתי שוב, הפרוייקט השאפתני של שי אגסי נישען על רכב מאוד בינוני, לא מושך את העניין ולא ממש מעניין. לכן בבואי לרכוש רכב חסוני ויעיל לא אשקול רכישת פלאונס בגישה הטהורה שהפלאונס פשוט רכב מאוד בינוני ולא מעניין.

פורסם

ספיריט, לדעתי אתה צודק ואני חושב שגם ב"פ מבינים את זה.

ב"פ הוקמה מהיסוד כחברת תשתית ולא חברת רכב. ככה היא ממוצבת למשקיעים וככה היא מוצבה בפנינו.

לכאורה אין לה עניין לייבא מכוניות חשמליות אבל אף אחד אחר לא היה עושה זאת במקומה בשלב זה.

לגבי הפלואנס, ובכן, נאמר זו בעדינות, היא לא מיועדת לחובבי רכב למרות המילה קג"מ שנזרקה לאוויר כל 3 שניות. למי היא כן מיועדת? בדיוק לאותו קהל אליו מכוונת ב"פ - לוקחי הליסינג הסטנדרטיים (ועדיף שיהיו ללא ילדים ובלי חיבה לטיולים) ומאמצים מוקדמים מסיבות אידאולוגיות (הרכב אכן מבודל במעט מהפלואנס הרגילה, בקטנה ובעיקר בכיתוב [שמושך תשומת לב בכביש]).

בעניין אחר, אני רוצה להתייחס למי שטוען ששטפו לנו את המוח. אל תבלבלו קרדיט ראוי עם שטיפת מוח. כעקרון אני מקפיד לתת קרדיט כשהוא מגיע, וכאשר ב"פ החליטה ללכת על המפגש הזה (מה שהיה קשה מאד אני מאמין לאור ההתרשמות שלי מאופי נשות השיווק שליוו אותנו) מגיעה לה הסרת כובע. כמו כן, ומסיבות ברורות, זכינו ליחס רואי ומכבד וגם על כך מגיעה הכרת תודה.

לגופו של עניין, בעיני ב"פ הרוויחה סיקור נרחב מאד ומאוזן הרבה יותר כאן בפורום. אני חושב שהמסרים שלה (וניתן להתווכח על טיבם) עברו בפעם הראשונה באופן ברור ובלתי אמצעי. מהמסרים האלה אני אישית מבין כמה דברים, ואתמצת כי דיברתי עליהם כבר:

1. הבחירה בפלואנס היא משנית בעיני ב"פ, זו פשרה והם מודים בזה בחצי פה (אבל עדיין מעוניינים למכור אותה, לכן לא נתנו צפי לזואי או לדגמים מושכים יותר) - מובן בעיני לגמרי לאור נסיבות הקמת המיזם.

2. ב"פ אינה רואה בעצמה מונופול, אלא כחברת תשתית שמייתרת הקמת תשתית נוספת בטריטוריה X בה היא פועלת. לדברי אגסי גם 20-30 אחוז המשוק העולמי יספיקו להם :wink: ולאור המספרים שהוא זרק אני מבין אותו ולי אישית מספיק פרומיל מהשוק הזה...

3. קהל חובבי הרכב אינו קהל היעד שלהם, אלא תחת הכובע של צרכני ליסינג שפועלים בשוק שאינו חופשי. עדיין לא פגשתי חבר או חברת פורום פעיל ומתמיד שחובב רכב חשמלי כעקרון (אני מניח שאחרי שורות אלו פתאום יצוצו חברים כאלה :wink:).

4. אני חושב שוב - הרכב הוא לא העיקר ואינו בא להחליף אחד לאחד רכבים קיימים. זו רק אופציה עם יתרונות וחסרונות.

5. לשאלתי מדוע כדאי לי לרכוש את הרכב עכשיו קיבלתי למעשה את התשובה הבאה - אין לך מה לקנות את הרכב עכשיו אם אתה לא עושה זאת מסיבות רגשיות אידאולוגיות. אבל עוד 10 שנים לא תהיה לך ברירה כשתרצה רכב יומיומי. אז איפה אתה רוצה להיות עוד כמה שנים? עם רכב חשמלי מבוקש בשוק יד שניה או עם רכב בנזין יומיומי ששווי השוק שלו הוא אפס ביד שנייה? הם למעשה משחזרים את מצב שוק הרכב יד שנייה הישראלי - המון רכבי ליסינג משומשים ומעט רכבים פרטיים, למעט הבדל "קטן" - הדרישה עולה על הביקוש מחוסר חלופות.

6. אני חושב שהזמן עם שי אגסי היה בזבוז מבחינת מענה לשאלות טכניות. אאאבבבלללל, בסביבה שאגסי מתאר עוד 10 שנים השאלות הטכניות לא תהיינה רלוונטיות כי לא תהיינה חלופות ראויות... ניתן להתווכח עם זה אבל זו גישתו. לגבי הגבלת תחרות באמצעות תקנים, ובכן בעיני זו התנהגות עסקית לגיטימית כשאתה משקיע מאות מיליונים בתשתית (שוב, ב"פ ממצבת עצמה כחברת תשתית, ולא יבואנית רכב).

אשמח לענות לשאלות. בהמשך ארחיב קצת לגבי הגישה המכירתית שיווקית של ב"פ כפי שהתרשמתי ממנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לצערי לא יכולתי להגיע למפגש עם ב״פ, וחבל, כי היו לי קצת שאלות, ורציתי כמוכם לראות ולשמוע על

הדברים מקרוב, ולא דרך התקשורת, שבה בדרך כלל מעוותים דברים בצורה דיי מוצלחת.

לגבי אגסי, שמעתי רבות על יכולת השכנוע שלו והסחיפה שיש לו. היה מעניין לפגוש אותו פנים מול פנים.

לגבי החברה עצמה, ברור שיש כאן הימור, והגדול ביותר לדעתי, הוא עליית מחירי הנפט, והעדר חלופה

נאותה, כמו גז או ביודיזל/ביופיול. אגסי וחבריו מדברים על זה בוודאות, אבל ממש לא בטוח שזה אכן יקרה.

לגבי המודל שלהם בארץ, ברור שהם בונים על היותם מונופול טעינה, וזה שהם אומרים שכל אחד יעשה

כרצונו, ואין מחוייבות, ואין מגבלה על טעינה אצל אחרים וכדומה, זה קשקוש. הרי הם לא יתנו לזה

לקרות, לפחות העבר הוכיח את זה.

נכון לעכשיו, זה מתאים לאנשים מסויימים, בדיוק כמו שב״פ טוענים, וזו המטרה שלהם. במידה והם

יצליחו לדחוף את זה לליסינג, זו יכולה להיות הצלחה, אבל הם יצטרכו לתת תמחור מתאים, והמדינה

תאלץ להמשיך לוותר על המס. ברגע שזה יגיע לכמות נכבדת, סמכו על נערי האוצר שיעצרו את זה.

זה בדיוק כמו מישהו שעושה הסבה לגז. אם היו מבטיחים לכולם שעשר שנים קדימה המס יהיה באותו

שיעור, אני מניח שלא מעט היו עושים הסבה, למרות כל הסיכונים האחרים.

גם כאן, אתם מניחים שהמדינה תשאיר את שיעורי המס האפסיים על הרכבים והשימוש בהם,

גם אם יהיו פתאום 200,000 רכבים חשמליים. בקיצ׳ור, ימים יגידו. הרושם שלי שהעסק עדיין בוסרי,

עובד, אבל לא מתאים לרוב האנשים.

פורסם

אני בעד שחברה כמו נגיד נובל אנרג'י או תשובה אנרג'י תדחוף יצרן ידוע לפתח רכב מקורי מונע גז, תשווק לי אותו עם חבילה לארבע שנות צריכת גז במחיר ידוע מראש וככה בלי מגבלת טווח ביצועים ותשתית מסורבלת ויקרה אני מאמין שההצלחה מובטחת.

שיט, יהיה חסר להם שי אגסי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
תגובה כלבבי.

שמח שלפחות חלק מהאנשים שהלכו לפגישה לא הסתנוורו מפגישה עם איש כריזמתי ומרשים.

כן בטח, הוא לא ישב ליד הבורקסים!

אף אחד לא התסנוור, בטח שלא מהפלואנס. היו שאלות, חלקן בנוגע למערך השירות, חלקן בנוגע לעצם קיומה של בטר פלייס ולתפקידה במהפכת הרכב החשמלי וחלקן בנוגע למכונית על חסרונותיה. כמו שניתן להבין - התשובות נכתבו על ידי ב"פ, מראש, לכל שאלה שיכולה להישאל.

dirty old man

need love too

פורסם

אתרום את שני השקל שלי השלמה להודעה המפורטת של misterb

כל שגיעוט הקטיב הם בכוונת מכוון

גילוי נאות

הייתי בחלק קטנטן מהשיחה עם אגסי ולכן את השאלות הקשות בכל הקשור לחלק הקלקלי של המיזם שהיו באמתחתי לא שאלתי אבל ראשון ראשון ואחרון אחרון

תודה להורי שהביאוני עד הלום ולאלה שדאגו להביאני כאבטיח הדגמה , לאירוע מושקה , שהכל בו תיקתק מבחינת לוחות זמנים.

כל צוות British Petrolium החל בכניסה לעולם התצוגה חייכנים מסבירי פנים ויודעים את מלאכת הסמול טוק שמטרתה איך לא לשכנע אותך לשבת ולרשום הזמנה.

תקרובת בוקר עשירה ושיחת פתיחה נעימה קצת ארוכה לטעמי, בה מודגש המומנט 22 קג"מ + מסל"ד 0 ועד לקצה הסקלה , ביחוד שסופה תחרות מי יהיה הרכב החסכוני ביותר . הצחקתני זוהר .

מתחלקים לצוותים אני בוחר במיסטר B למימוש ההתעללות העתידית המתוכננת. אין מתאים ממנו :-D

מקבלים מפה ועליה מסלול שמטרתה הדגשת הצדדים החיוביים ברכב.

לפני היציאה מקבלים חבילת הפתעות ארוזה במארז המתאים בדיוק לאייפד. שוחד בחירות !! נקודה שחורה

שמתעצמת כאשר מתגלים בה ממתקים ואריזת פירות יבשים בקבוק מים . ככה לא בונים יחסי ציבור חיוביים :-o

מתלווה אלינו בחורה חייכנית להסבר בעיקר על אוסקר השיחה בינה לבין B מתנהלת מבחינתי במנדרינית מודרנית.

יוצאים פי גלילות נתיבי איילון רגל כבדה והרכב מתחיל להראות את האגזוז לשאר התנועה , ומשם לכיוון יבנה.

תובנה ראשונה מישור , כביש מהיר , משתלבת בכבוד

תובנה שניה שקט מהצד של היש מנוע

תחנת ההחלפה רחוקה מהכביש הראשי , השילוט אליה לא קיים וללא אוסקר אין סיכוי לגלותה.

קחו בחשבון סטיה , החלפה חזרה לכביש 15 דקות כשאתה ראשון בתור .אכזבה !!

יוצאים חזרה לכיוון רשל"צ ומשם על 431 לכיוון כביש אחת ומשם לכיוון לטרון.

הצחיקונו

פניה ימינה לכיוון בית שמש על כביש 44 . אוסקר קצת מתבלבל מוחה אבל חיש קל מתעשת. הרכב קצת פחות.

תוספת ה 300 ק"ג בחלק האחורי והקשחת המתלים מורגשת על הכביש הפחות חברותי.

תנועה ערה מונעת לבחון כבר כאן את הקורבס המסוכנות .

צומת שמשון ולבחינה העיקרית של היום כביש 395 " שעה וחצי של נהיגה נתנו לנו "

טיפה חול על הכביש והגלגל מפרפר

טוב מתחילות העליות

ההתחלה מבטיחה ההמשך כבר פחות אני במבט שואל עם טון מוכיח לB הוא משיב כבר השקעתי את הפדל לתוך המתכת , והבהמה בשלה לא מומנט ולא ערדליים .

תוספת המשקל החלוקה הפחות מאוזנת כל אלה מתורגמים רע לתנאי הכביש , הצמיגים צווחים אבל הכל במינוס 20 קמ"ש לסטנדרט.

הבלמים כמעט שלא נוסו.

אוסקר מתחיל לגלות סימנים של עצבנות מחשב את קיצנו לאחור ובלית ברירה אנו קוטעים את הסשן בכמחצית הדרך לכסלון .

בירידה נחמד לראות איך הסוללה מתמלאת לה משהו

תובנה שלישית שדה המרעה נס הרים לא מתאים לפלואנס בכלל לחשמלית עוד פחות.

שוב החלפה הפעם המרחק לתחנה מכביש 1 כ 2-3 ק"מ לכל צד.

כשל במיקומים , חוסכים על המשתמש ??

ארוחת צהריים שיחות נעימות בין חברי הפורום ובינם לבין אנשי BP וחזרה לפי גלילות לשיא היום הפגישה עם שי

בחור נחמד

לשאלה הראשונה שלי מה יעשה זה שלבסוף נוסע רק 700 ק"מ לחודש ולא 1000 כמתחייב נתן תשובה לא מספקת יקבל זיכוי להמשך ההסכם אבל למעשה העלות עבור אותו אחד יתייקר מאוד לעומת האלטרנטיבה.

גם מוכן לחתום איתך חוזה מחייב ל יותר מ3-4 שנים משמע היום מרוויח המון כך שיש לו כרית בטחון להתייקרויות עתידיות.

נראה שהמודל העיסקי הוא כזה מיקסום הרווח , משווה את עצמו לרכב דומה ולעלות ההוצאה על הבנזין , ולא מתמחר את עצמו לוקח רווח מסחרי הגון ומגיע למחיר העיסקה.

כאשר ברור שלרגע זה המוצר שלו נחות מהמוצר רכב בנזין!!

דומה במשהו לתמחור הגבוה של פלאפון , בכניסה, כאשר עם כניסת המתחרה סלקום לשוק והצבעה ברגליים של המשתמשים ניסה לכבוש חזרה את השוק ולא הצליח.

הצרכנים לא אוהבים שדופקים אותם מסתבר!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אגב לגבי מונופול או לא מונופול - אגסי אמר, ושיכנע שהוא מעדיף להיות אחד מ-7 חברות טעינה, ולא מונופול,

מהסיבה הפשוטה שאם הוא יהיה מונופול הרגולציה בסוף תגרום לו להתפרק לתת חברות שייתחרו בעצמן.

והנה יש כבר חברה מתחרה שמקימה רשת עמדות טעינה - חברת מילגם מקבוצת קרדן (מפעילת פנגו) :

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3563492,00.html

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תעשו לי טובה, לקחת את הפלואנס לנס הרים זה אולי משעשע ומצחיק, אבל לא על פי זה תמדדו את הרכב!

רכז זה אינו מיועד לכך, הוא מיועד את אנשי ההיי טק הפתח תיקוואים שנוסעים כל יום לעבודה וחזרה.

הרכב כשלעצמו בין מזדה 3 למזדה 6, בהחלט כפי שהגדיר זאת אגסי, מזדה 4.5.

אני לא רואה את עצמי עם המכונית הזאת.

אבל אני כן רואה את עצמי ממליצה עליה לכמה חברים, כי אני יודעת בדיוק מה צורת הנהיגה שלהם.

הנהיגה הקיצונית שלי הרכב הספיק ל80 קילימוטר. זה מעל ומעבר לרוב ההייטקיסטים, בתור רכב שני נשמע סבבה לגמרי.

15 דקות החלפה לסוללה? כשאתה ראשון בתור??

לא משהו שאני חוויתי, לי זה לקח משהו כמו 7 דקות וזה אמור עוד להתקצר.

אם המוצר לא מתאים לכם כרגע ורוב הסיכויים שהוא לא, כי אתם בפורום חובבי רכב, אל תקנו אותו.

סביר להניח שבעתיד הלא רחוק- 3-5 שנים יהיו יותר דגמים, אני רוצה להאמין שיותר נחמדים.

דווקא היה מתאים לי פאביה שקטה עם כוח זמין תמיד.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

נס הרים נבדק כסוג של קוריוז, אף אחד לא באמת ציפה למשהו שפונה לחובבי הגה.

כלומר מבחינת התנהגות בסיבובים, הגה מתקשר, העברות משקל וכו' - היה ברור שהפלואנס תתגלה במלוא ערוותה.

אבל - אחרי שחופרים לך שעתיים על 22 קג"מ ומשווים אותו למשפחתית 2 ליטר - אתה כן מצפה לרכב שסוחב

בעלייה ולא רכב שמרגיש כמו פוקוס 1.6 דור קודם עמוסה במשפחה ותא מטען מפוצץ.

יש נהגי ליסינג גם בחיפה, לא רק בפתח תקווה. לעלות את פרויד או את העליות מנשר לאוניברסיטה עם הדבר הזה עלול

להתגלות כחוויה מתישה לנהג ולסוללה...מבחינתי זה רכב שאני לא אוכל להמליץ עליו למי שגר באזור הררי, גם אם אין לו

שום חיבה לנהיגה מהירה. זה פשוט מתחת לסטנדרט המקובל היום. מסכים שמי שגר במרכז או אזורים מישוריים אחרים

יכול לחיות עם הפלואנס בלי בעיה.

מפריע לי שהם מדגישים את עניין הכוח כפיצ'ר מאד בולט של הרכב ובונים ציפייה ללקוח שהוא הולך לקבל רכב מאד חזק,

כשבפועל המצב מאד רחוק מזה. הם צריכים לרדת מהקו הזה לדעתי ולהצניע את עניין הכוח, להודות שזו לא הנקודה

החזקה ברכב, יש לו יתרונות אחרים, לא זה.

מעבר לזה תא המטען המגוחך הופך אותו לבלתי שמיש לנסיעות של משפחה לסופ"ש למשל. זה פשוט לא מספיק לכלום.

הפתרון יהיה להעמיס את המטען במקום מושב אחד מאחורה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ברור היה לכולם שההשווה למונדיאו היא לא במקום משום בחינה. כמו שכבר אמרו פה, בטר פלייס רוצה להיות AT&T. לא מעניין אותם להיות יבואן והם עושים את זה בלית ברירה כרגע.

emotion of motion

פורסם

מצ"ב וידאו של תהליך ההחלפה הכולל 2 עצירות בטיחות של המערכת כי מישהו מאיתנו עבר את הקו הצהוב.

ניתן לראות בבירור שני דברים:

1. זמן נטו להרכבת והסרת סוללה - נראה סביר

2. זמן רב בין פנוי הסוללה הישנה להגעת החדשה. נראה כאילו הרובוט שהוריד את הסוללה הלך לו להביא סוללה חדשה.

אני מהמהר שהתהליך יתקצר בהרבה עם ניהול יעיל יותר של זמן הביניים הזה למשל על ידי שני רובוטים, אחד מוריד והשני מרכיב בזמן שהראשון מחליף.

לעניין דיעה על הביקור אחרי ששקע האבק שפוזר על ידי מכונת השווק המשומנת.

המוצר לא בשל, הרכב זוועה לכל חובב רכב ומתאים לרוב מי שנוהג היום במשפחתומטית ולא ממש צריך בגאג' (הייטקיסטים צעירים??)

התשלום יקר, יקר מאוד כי בעצם קונים את הרכב הזה לא ב121000 אלא ב121000 + 77000 שזה מחיר הסוללה. אף אחד לא ישלם מחיר כזה על פלואנס ולא משנה כמה הוא אוהב לחבק עצים. לכן לקחו אנשי השווק המעולים של ב"פ וחילקו את ה77000 למנות קטנות מאוד שניתן לבלוע בלי לשים לב. כן, גם לי זה מזכיר טלפון סלולרי ב"חינם".

מתי המחיר ירד? כשיכנסו מתחרים. מתי יכנסו מתחרים? כשהמוצר יהיה מבוסס וזול יותר. מה יעשה אגאסי אז? יוריד מחירים כי המוצר יהיה כבר זול יותר. עוד הקבלה לעולם הסלולארי.

האם פרויקט כזה היה קם בלי אגסי, כנראה שלא. חייבים בולדוזר עם כח שכנוע כדי לזיז דברים ברמה כזו.

האם הפרויקט הזה יצליח? רוב הסכויים שכן. האסימון העיקרי שנפל לי במהלך הביקור והתחדד מאז הוא שממש לא משנה אם הפרויקט והשיטה אכן מוצלחים. הוא יצליח בכל מקרה כי בסגנון העבודה הנוכחי שלהם הם יכניסו מסה קריטית של מכוניות לשוק שלפני שנצליח להבין אם הן טובות או לא הן כבר יהיו שם to stay.

פורסם

מיקהP ואני השתעשנו במחשבה להתעלל ברכב, אבל אז המבחן לא היה מייצג. לכן בחרנו לנהוג כפי שאנו נוהגים ברכבינו הפרטיים - נהיגה מייצגת שימוש יומיומי, לא התגרזנות ולא התעללות. עקפתי כשרציתי, הפעלתי מזגן כמו ברכב שלי ושמעתי מוזיקה בווליום מתאים :wink:

למרות זאת, לצערי הסוללה הייתה בראש מעיינינו לכל אורך הנסיעה, למרות שביצענו החלפה (ב"פ חילקו לכמה מסלולים כדי שלא ניעצר כולנו באותה תחנת החלפה, חכם).

הגישה לתחנת קסטינה מבלבלת אבל אני מניח שזה ישתנה בעתיד הקרוב, אז יסתיימו שיפוצי הכביש במקום.

עריכה: מחזק את כל מה שמיסטרB ועמיגר אמרו מעלי לגבי הרכב ולגבי המודל העסקי כפי שרלוונטי לצרכנים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אם הרכב שלי עושה 1:10 בנזין - עולה לי 73 אג' לק"מ והרכבים החסכוניים המוצעים היום בשוק -המיני הידניות או הדיזלים הקטנים עושים באזור ה1:20 זה אומר 35 אג' לליטר - למה לי לעבור לרכב שעולה 65 אג' לק"מ? וזה בכלל בלי לדבר על מערכות הגז

בהנחה ואני תומך בסביבה והייתי מעוניין ברכב חשמלי, איפה ההליכה לקראתי? איפה הסבסוד? מכל בחינה אני משלם יותר אז בשביל לתמוך בפרויקט החשמלי צריך להיות אמיד פלוס? האם לממשלה יש תוכניות להוזלת המס על רכבים מסוג זה?

הייתי מעונין שנציגי בטר פלייס יתנו תשובה על השאלות האלו

בנוסף אני יודע שהייתה בעיה כזו בהיברידיות אולי קוראי הפורום יוכלו לענות מה עם הטענה לגבי קרינה בתא הנוסעים? נכון לא נכון ולמה

המס על רכב חשמלי הוא 8% בעוד שהמס על רכב רגיל הוא 83%.

המחיר עדיין יקר כי רכב חשמלי הוא יותר יקר בימינו וכי בטר פלייס לא כאלה זולים.

מה עוד שהם צריכים להיות אחראים לכל התחנות ולבנות הכל מחדש לכן זה גם עולה יותר.

פורסם

תחנת ההחלפה רחוקה מהכביש הראשי , השילוט אליה לא קיים וללא אוסקר אין סיכוי לגלותה.

קחו בחשבון סטיה , החלפה חזרה לכביש 15 דקות כשאתה ראשון בתור .אכזבה !!

!!

תעשו לי טובה, לקחת את הפלואנס לנס הרים זה אולי משעשע ומצחיק, אבל לא על פי זה תמדדו את הרכב!

רכז זה אינו מיועד לכך, הוא מיועד את אנשי ההיי טק הפתח תיקוואים שנוסעים כל יום לעבודה וחזרה.

הרכב כשלעצמו בין מזדה 3 למזדה 6, בהחלט כפי שהגדיר זאת אגסי, מזדה 4.5.

אני לא רואה את עצמי עם המכונית הזאת.

אבל אני כן רואה את עצמי ממליצה עליה לכמה חברים, כי אני יודעת בדיוק מה צורת הנהיגה שלהם.

הנהיגה הקיצונית שלי הרכב הספיק ל80 קילימוטר. זה מעל ומעבר לרוב ההייטקיסטים, בתור רכב שני נשמע סבבה לגמרי.

15 דקות החלפה לסוללה? כשאתה ראשון בתור??

לא משהו שאני חוויתי, לי זה לקח משהו כמו 7 דקות וזה אמור עוד להתקצר.

אם המוצר לא מתאים לכם כרגע ורוב הסיכויים שהוא לא, כי אתם בפורום חובבי רכב, אל תקנו אותו.

סביר להניח שבעתיד הלא רחוק- 3-5 שנים יהיו יותר דגמים, אני רוצה להאמין שיותר נחמדים.

דווקא היה מתאים לי פאביה שקטה עם כוח זמין תמיד.

נטלי תקראי את המוכחל אז תביני איך מחשבים 15 דקות

רכב זה רכב זה רכב לכן הוא נבדק גם בדרכי נס הרים והתובנות היו בהתאם.

ומיסטרB הוא הייטקיסט והוא רצה לבחון את הרכב גם בתנאי המרעה האהובים עליו ( את יודעת אחרי העבודה יש גם את השעות המוקדשות לעצמינו )

אז מבחינתו הרכב הזה הוא לא הרכב שלו !!

ואיך ידע מבלי לבדוק!!

לכן הבדיקה הייתה רצינית ביותר!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...