Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצות ליבואן המתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר ביצעתי בעבר מספר פעמים יבוא של מוצרים מחו"ל בצורה מסחרית אבל ממש ארועים ספורדים פה ושם, לא שום דבר רציני.

אז לאור הצלחת היבואים ההם, החלטנו לעבור ליבוא סדיר (מסין) וכאן כבר צריך להיות יותר מקצועי.

אז להלן השאלות:

1. העברת כספים לחו"ל (סין), מה הדרך הזולה והבטוחה ביותר? האם ניתן להוריד את העמלות הדי מופרכות של הבנק?

2. ההובלה תהיה כמובן בהישט אולם כתוצאה מהנפח קטן שלהם, אין שום סיכוי למלא מכולה ולכן נשאלת השאלה מה הדרך המומלצת להובלה? דרך איזה קורייר? מי זול ומהיר?

3. עמיל מכס, מישהוא מכיר איזה תותח מומלץ? הבנתי שלעמילי מכס יש תחומי התמחות, בעיקרון מדובר במוצרים חשמליים מאוד פשוטים.

כל עצה נוספת תתקבל בברכה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1. אם אתה עובד עם יותר מבנק אחד תתמקח.

2. זה משתנה כל הזמן. קח בחשבון שרוב העלות תהיה לרוב ההובלה היבשתית.

3. לא בתחום מוצרי החשמל אבל לי יש ניסיון טוב עם פרידנזון ויש ליין וניסיון מאוד גרוע עם שי שירותים לוגיסטיים.

4. בדקת אם צריך מכון תקנים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
1. אם אתה עובד עם יותר מבנק אחד תתמקח.

לפי תגובתך אני מבין שאין דרך עדיפה על העברה בנקאית מסורתית.

2. זה משתנה כל הזמן. קח בחשבון שרוב העלות תהיה לרוב ההובלה היבשתית.

ההובלה היבשתית בישראל? כי בסין מחירי המוצרים הם FOB.

4. בדקת אם צריך מכון תקנים?

הרוב המוחלט פטור מבדיקה, חלק קטן דורש אישור מעבדה חשמלית אבל לשימחתי מדובר במוצרים מאוד פשוטים (חשמלית) ולכן הבדיקה לא יקרה להחריד.

פורסם

שני חברי ילדות שלי נכנסו לתחום היבוא לאחרונה, ממש לפני כמה חודשים.

גם הם מיבאים מסין, בחודש הבא הם טסים לשם כדי לארגן את הפורצדורה של המכולות אחרי שהתחילו להריץ כמה חודשים עם שליחויות בתשלום.

כנראה שהם לא יוכלו למלא מכולה בעצמם ובנוסף הם מתכוונים לשכור עמיל מכס (כבר בקשר עם כמה) שיטפל בהכל, אוכל לקשר בניכם גם לצורך התיעצות (חבר'ה טובים שישמחו לעזור) ואולי אפילו תוכלו להגיע להסדר לחלוק מכולה ואת עלויות העמיל.

אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי או להרים טלפון, יש לך את הפרטים שלי...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אי אפשר להעביר כספים ב- PAYPAL?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני מניח שהסכומים גדולים מדיי לפייפאל.

יש לי נסיון טוב עם ג׳קי ליין בייבוא מאירופה. מטפלים בהכל פיקס בעלות ידועה מראש ואני מקבל בפתח העסק שלי משטחים.

דבר עם סנדה (לא סנדרה, בלי ה״ר״) ותגיד

מגיע דרך אלי מאיציק יהב. לה שאתה

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שאלה נוספת, מאחר ואין לי נסיון עבר עם הספק הזה, האם עדיף להשתמש באופציית לטר אוף קרדיט (LC) היקרה יותר אבל הבטוחה יותר?

פורסם

זה עניין של אמון שלך, מה הסכום שאתה מסכן בעיסקה הזו וכמה אתה רגיש לכך שיגיע לה בדיוק מה שהזמנת.

אני עובד עם גרמנים ושם הם האלה שמפרפרים אותי - רוצים מקדמה בשיעור מסויים מכל הזמנה (שזה הגיוני כי מייצרים לי במיוחד), את היתרה אני משלם להם בהעברה בנקאית אחרי זמן מסויים.

הם עובדים מסודר עם חשבונית פרופורמה, יורו-1 וכל הנדרש ואין לי חשד שלא ישלחו לי סחורה אחרי ששילמתי, אבל בסינים לך תדע... אם זה מאות אלפי שקלים אני הייתי מפחד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שאלה נוספת, מאחר ואין לי נסיון עבר עם הספק הזה, האם עדיף להשתמש באופציית לטר אוף קרדיט (LC) היקרה יותר אבל הבטוחה יותר?

בסין לא הייתי משלם בשום דרך אחרת פרט ל LC או תשלום אחרי שבדקת את הסחורה שם (אישית או ע"י נציג). מכיר יותר מאחד שקיבלו מכולות עם זבל במקום המוצרים שהזמינו.

אישית מייבא בעיקר הטורקיה וארה"ב כשבארה"ב אין לי בעייה ואני מש/לם כשהמשלוח מוכן לאיסוף (חברה עם מחזור יותר גדול מכל מדינת ישראל אז אין מה לדאוג) ומטורקיה אני מקבל את הסחורה ואז מעביר תשלום אבל אם הוא תקוע עם כסף אני מעביר גם בלי שהסחורה בכלל יצאה ממנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מחזק לגבי הLC, אין מה לסמוך על הסינים בעניינים האלו, פשוט דאג לכסות את עצמך.

איפה הספק שלך בסין?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...