Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים בפאסאט 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

כבר כמה זמן שיש לי נזילה בפאסאט והיום זה הפך קיצוני. המיים נגמרים במיכל בדקות. עכשיו הזדמן לי לראות מאיפה זה מגיע:

מאחורי הבלוק (בחלק שקרוב לקיר אש), יש איזשהו חיבור שנכסנסים אליו 3 צינורות (פלאנץ' אחורי?). החלק עצמו הוחלף לפני פחות משנה אבל יש שם בכל זאת נזילה רצינית - אני חושב שזה מחבורי הפלסטיק של הצנרת. יכול להיות?

למישהו יש הערכה כמה נזק (בשקלים) זה יכול להיות?

עד היום הרכב עוד היה בר נסיעה אבל כיום זה כבר בלתי אפשרי. אני מניח שאצטרך לגרור אותו והייתי שמח לדעת לאן כדאי...

תודה רבה,

נועם.

פורסם

אני מקווה שהתמונה מספיק ברורה.

הנזילה היא מהאיזור המבומן בעיגול, מהחלק התחתון של האזור הזה (נוזל קלפי מטה ולא מתיז לכל הכיוונים).

תודה.

13072012040.jpg

פורסם

לא ממליץ לך להמשיך לנסוע עם הרכב.

גרור את הרכב למכון רדיאטורים או למוסך רון בת"א (טלפון : 03-5373204,המוסך מתמחי בכל דגמי VAG)

לבדיקת מערכת הקירור בלחץ לאיתור הנזילה (הבדיקה תאתר את מיקום הנזילה ובהתאם היא תטופל)

יתכן והנזילה מפלאנץ' מיים/צינור /טרמוסטט /כל דבר אחר.

התחממות קיצונית של הרכב תוביל אותך לתיקון יקר מאוד של ראש מנוע ולכן,כפי שכתבתי עדיף לגרור ולא להמר בעניין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא ממליץ לך להמשיך לנסוע עם הרכב.

גרור את הרכב למכון רדיאטורים או למוסך רון בת"א (טלפון : 03-5373204,המוסך מתמחי בכל דגמי VAG)

לבדיקת מערכת הקירור בלחץ לאיתור הנזילה (הבדיקה תאתר את מיקום הנזילה ובהתאם היא תטופל)

יתכן והנזילה מפלאנץ' מיים/צינור /טרמוסטט /כל דבר אחר.

התחממות קיצונית של הרכב תוביל אותך לתיקון יקר מאוד של ראש מנוע ולכן,כפי שכתבתי עדיף לגרור ולא להמר בעניין.

כבר ידוע מהיכן הנזילה. מה שנותר זה רק לתקן.

פורסם

אולי מצאתי את הבעיה.

ניתקתי את הצינור שמתחבר לחלק האחורי של הפלאנץ' האחורי. זה בעצם צינור שמתחבר למערכת החימים הפנימי של האוטו (אם הבנתי נכון, זה הצינור החוזר). הוא היה מודבק עם סיליקון ובפנים היה אטם, אבל במצב לא מי יודע מה.

בסופו של דבר, חילצתי את הצינור ולפי סימני המים שעליו, משם הנזילה (הפלאנץ' עצמו בן פחות משנה אז אני מניח שלא הוא נוזל).

בקיצור - מישהו יודע איפה ללכת לחפש כזה צינור (עדיף באיזור השרון)? למישהו יש הערכת מחיר כמה כזה צינור יכול לעלות?

תודה רבה,

נועם.

• תוכן חדש...