Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפרט מחשב מדיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקלתי בהצעה זולה יחסית עבור מחשב Barebone עם המפרט הבא:

CPU: Dual Core Intel Atom D525 (1.8Gz)

Graphics Card: ATI Mobility Radeon HD 5430, 512MB GDDR3

אני מתכוון להוסיף לו 4 ג'יגה של DDR3 היות והוא מגיע בלי זיכרון.

האם המעבד והכרטיס הגרפי חזקים מספיק על מנת לנגן וידאו 1080P ו720P דרך HDMI בלי להשתעל?

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

החומרה מספיקה לדעתי לכל סוג של סרט :)

איזה מ"ה אתה הולך להתקין \ מגיעה עם המחשב? WIN 7 ULTIMATE מומלצת בחום.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני ארכוש Windows 7 בטורנט.

לגבי סטרימר, אני משתמש במחשב המדיה שלי בדרך כלל גם על תקן של תחנת שיחות וידאו, קליינט טורנט שפועל תמיד (טראקרים פרטיים עם אכיפת ratio) ושרת קבצים וFTP, סטרימר לא מספק את הגמישות הזו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

1080P ביו טיוב זה מדד למשהו?

כי אם כן, הלפטופ שלי הוא עם מעבד AMD שבמעט יותר טוב מהמעבד האטום שהצגת, אבל עם כרטיס גרפי Radeon HD 3200 שהוא מעט יותר נחות מהכרטיס שאתה הבאת.

ואצלי הוא מנגן 1080P ביו טיוב ללא בעיה מיוחדת.

פורסם

לא יודע אם זה מדד, הדחיסות שונות, והסאונד שונה.

בכל אופן, למיטב ידיעתי הכרטיס הגרפי יותר חשוב לצורך הזה, כך שכנראה שיהיה בסדר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

עוד מישהו לפני שאני משכיב על זה 130 דולר לפני זכרון והרדיסק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

היי ניטצ' , יש לי בסלון מחשב עם 3 ג'יגה זכרון

ati HD 4570

intel core 2 duo e8500 3.17 Ghz

והכל רץ מצויין כולל בלוריי (נו כמה שאפשר לקרוא לזה בלו ריי)

כל זה מחובר גם לרסיבר.

האמת שהיום הייתי בKSP ורכשתי את ה

http://www.youtube.com/watch?v=ILXuNkqo-hU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בדגם הבלוטות' , זה כל מה שאתה צריך , ולא מחשבים באלפי שקלים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

טוב, מצאתי את הביקורת הזו, סה"כ לא רעה אז הזמנתי את המחשב.

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=807&Itemid=66

אחזור לדווח על הצלחה או כישלון, למרות שכנראה לא תהיה בעיה. בשביל 130 דולר נראית לי עסקה טובה (כולל מעבד, כרטיס גרפי, לוח אם ומארז).

בנוגע למקלדת, אני מאוד אוהב את זו: http://www.amazon.com/Lenovo-Multimedia-Remote-Keyboard-N5901/dp/B0036VO67I

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כמו שאמרתי , אם זה כמו שפירטת המארז הוא מצויין ומספיק למשתמש הממוצע ואפילו יותר ובשביל 130 דולר בכלל הייתי קונה בעצמי.

המקלדת של לנובו - אני לא זוכר אם זה הדגם הזה או אחד לפניו\אחריו , אבל תזהר , יש לאחד מהם גלגלת של עכבר ישן שהבנתי שקיבלה ביקורות לא טובות בכלל , וגם אין BACKLIGHT (דבר קריטי אתה עוד תיווכח.) אני לא בטוח אם בחדש יש , בכל מקרה אם תוכל להשיג לידך אני ממליץ בחום על ה rii המשטח מגע מגיב מהר , יש תאורה אחורית , המקלדת כל כך קטנה עם יד אחת אפשר לתפעל , המון כפתורים נכנסים שם , אני ממליץ בחום

תתחדש.

פורסם

תודה.

האמת היא שהמקלדת שלך נראית מדליקה, אבל יש לי שתי שאלות:

1. משטח המגע נוח? הוא נראה מעט קטן

2. איך התגובה של הכפתורים? הם "חדים" או מרגישים כמו גומי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

תלוי מאוד באצבעות שלך , אבל לדעתי אין שום בעיה , מבחינת נוחות המגע טוב , מבחינת גודל הוא לא ענק כמו פד של נייד , אבל לדעתי מספיק

המקשים נוחים מאוד ולא עושים רעש של פלסטיק בלחיצה , גדולים (יחסית למקלדת) וברורים , אם אתה מגיע לארץ מוכרים אותה עם אותיות עבריות גם ,

האמת שקניתי אותה היום ואני ממש מתלהב ,

קח בחשבון שניתן בלחיצת כפתור להפוך את המקלדת לאנכית ואז להשתמש במשטח עכבר כמו שלט (כמו שיש בוידאו) ,

אם אתה מתעסק עם זה או צריך את זה יש לייזר למצגות , סתם נחמד , ואל תשכח שהיא גם BT , ולא WIRELESS

, אבל לדעתי הסרטון לא מתאר טוב , גם אני חשבתי שהיא קטנה , רק כשתראה במציאות תבין כמה קטנה וכמה נוחה היא

, יש מקשי סרטים (PLAY PAUSE NEXT PREVIOUS) , ווליום , מקשי חצים , וכל שאר מקשי המקלדת , זה גם שולט באייפד , אייפון או כל טאבלט אחר שיש לו בלוטות'

פורסם

טוב, אבדוק אם יש אותה או משהו דומה במחיר סביר כאן, אם לא, אזמין מארה"ב. אני שמח שהיא קומפקטית יותר מהלנובו, והתאורה האחורית היא באמת בונוס נחמד.

לגבי עברית, מסתדר טוב בלי, זוכר איפה המקשים למרות גילי המתקדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אטום קצת חלש מדי לתכני FHD לטעמי, אפילו שמדובר באטום דואל קור עם כרטיס מסך לא מובנה ועם כמות נכבדת של RAM.

לטעמי המינימום שזקוקים לו במחשב מדיה הוא מעבד דואל קור סביר כלשהו, כמו הAMD החדשים או אינטל G620/630.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה טועה.

ברוב הפעולות הקשורות בדברים ויזואלים(משחקים, סרטים), דווקא הכרטיס גרפי יהיה הצוואר בקבוק ולא המעבד.

אני יכול להביא לך דוגמא את הנייד הקודם שהיה לי, שהיה מעבד CORE 2 DUO אבל היה לו כרטיס מסך מובנה מהסוג הגרוע ביותר, והוא לא הצליח להריץ 1080P ביו טיוב בצורה חלקה.

• תוכן חדש...