Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך להחליף 4 צמיגים לטויוטה ראניקס שנת 2007, 195-60-15 ואשמח לקבל המלצה ממבינים.

ביררתי מחירים והוצעו לי צמיגי goodyear, toyo, מישלין, פירלי, דאנלופ, goodride וכו' - מישהו יכול לעשות לי קצת סדר?

הבנתי שגם הצמיגים המוכרים מיוצרים לעיתים בסין וכאלה - מה כדאי ומתאים לרכב שלי, סדר גודל של מחיר ומקום מומלץ להתקנה באזור פ"ת/ת"א?

אני נוסע 15 אלף קילומטר בלבד לשנה - לא יותר, נאמר לי שגם זה חשוב.

תודה רבה

אמיר

פורסם

אמרת שביררת מחירים והוצעו לך כל מיני שמות של חברות... אבל איזה דגמים הוצעו לך?

אם אתה מחפש טלוויזיה אתה משווה סוני לפנסוניק או סוני מדגם XXY1 לפנסוניק מדגם TYF3?

עשית כבר חיפוש בפורום לגבי אתרים בהם יש חוות דעת על צמיגים? לגבי צמיגים מומלצים?

כל התשובות שאתה מחפש כבר מונחות לפניך בפורום. אל תתעצל. תגיע עם שאלה קונקרטית לגבי דגמים מסויימים ואני בטוח שישמחו לעזור לך.

פורסם

כמו שאני מייעץ תמיד: צמיג טרי מחברה מוכרת יעשה את העבודה למרבית הנהגים.

נהגים ספורטיביים או נהגי שטח יחפשו בד"כ צמיגים ומותגים ספציפיים, כל היתר שהרכב משמש אותם להגיע מ A ל B מומלץ שירכשו צמיגים טריים ושיהיו מחברה מוכרת.

כל החברות שציינת למעט GOODRIDE מייצרות צמיגים טובים, איכותיים ובטיחותיים. בכל זאת הייתי מציע לך לברר דגמים ספציפיים, יש כמה דגמים יוצאים מין הכלל (לשלילה) גם לחברות הגדולות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקי, בהמלצת החברים פה עשיתי עוד כמה בירורים וגם קראתי בפורום אבל אלה היו הודעות ישנות יחסית.

בסופו של דבר הציעו לי:

צמיגי goodride, עליהם קראתי כאן חוות דעת לא טובות, ב 300 שקל לצמיג (במקום אחר ב 350 שקל).

מצד שני שני מוכרים בחנויות שונות אמרו שהצמיג מבית מישלין ושהוא מספיק טוב לכל דעה. נאמר גם שנהגי מוניות שנוסעים הרבה מאוד רוכשים אותם ושאין איתם שום בעיה או תלונה.

מהצד השני הציעו לי צמיגי goodyear - צמיג excellence ב 450 לצמיג (קוד מהירות H).

צמיג efiifcientgrip ב 490 שקל לצמיג (קוד מהירות V כמו שמופיע בספר הרכב) - הודגש שזה תוצרת גרמניה או צרפת.

באתר של goodyear ראיתי שהשני חדש יותר ומקבל דירוג גבוה מהראשון שלהם בכל הפרמטרים.

יש גם falken ze912 ב 430 שקל (קוד מהירות V) ובריג'סטון my01 (קוד מהירות V) ב 400 שקל לצמיג.

רציתי לשאול האם המחירים סבירים והאם שווה להשקיע עוד 190 שקל לצמיג (סה"כ קרוב ל 800 שקל) כדי לקנות פירמה או שמספיק ללכת על הפשוט יותר.

תודה מראש

אמיר

פורסם

הצמיגאי שאמר את מה שאמר על הגודרייד מראה על האמינות ואני מתאר לעצמי שגם המקצועיות שלו בהתאם :roll:

הגודייר שהציעו לך מצויינים וכך גם הפאלקן. זה לא ממש משנה על מי מהם תלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא שמעתי חוו"ד על הברידג'סטון האלה.

מאוד לא מומלץ לרדת מקוד המהירות שקבע היצרן. אז קוד מהירות מתחת ל-V לא רלוונטי.

בדוק את ההצעות שקיבלת גם במנוע החיפוש http://tires4u.co.il, עבור פאלקן 912 למשל המחיר המצויין שם נמוך יותר בכמה פנצ'ריות, שווה בדיקה:

מקווה שהחיפוש יוצג טוב.

מתחתיו במחיר יש את הנקוק K415, סה"כ צמיג סביר לפי חוות דעת אבל הפאלקן עולה עליו במעט, ובעיקר בסעיף הנוחות, אני יכול להמליץ מניסיון אישי, וגם הפרש המחיר זניח. שווה להתמקח וכמובן לא להתפשר על צמיגים זקנים, יש פאלקן טריים בארץ. בהצלחה

• תוכן חדש...