Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשר ,אני צריך בשר !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל המתבכיינים שהם רזים מדי ולא מצליחים לעלות במשקל, כולל פותח השרשור, מוגשת הברכה הבאה:

#@$(*)FUEFJI@$(#$*)% :evil::evil::evil::mad2::bad-word::bad-word::bigcry::mad::silly::evil:$%^W@#$%

תיהנו ממה שיש לכם, ותיהנו ממנו בכל רגע!

אני משתייך לאלה שאין להם תחושת שובע ויכולים לאכול בלי הפסקה 24 שעות ביממה,

והתוצאה בהתאם בחודשים מסוימים.

כל ירידה ב-100 גרם במשקל עולה לי בשעות רבות של חדר כושר (ריצה, בעיקר),

ובתרגול חסר-רחמים של ריסון עצמי. תוסיפו למשוואה את העובדה

שאני זה שמבשל בבית (ומאוד אוהב לבשל...), אז בכלל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מצתרף, עדיף המצב שלך על עודף, פעם הייתי אומר את אותו הדבר כמו פותח השרשור ולא מבין למה אנשים מסביב מתעצבנים, עכשיו אני מבין אותם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אל תמהרו לחשוב ככה :

אני מתבייש להוריד חולצה בים לדוגמה,בגדים לא יושבים עליי יפה -לדברים האלו יש השפעה שלילית על מצב הרוח.

Gn'f'R

פורסם

תתחיל להתאמן והשאר יגיע.

בתור אחד שהיה במצב דומה, ברגע שאתה מתחיל להתאמן (לא חובה חדר כושר, מספיק 2-3 קילומטר ריצה + אימוני משקל גוף, פעמיים-שלוש בשבוע), נפתח לך התיאבון, אתה מתחיל לחשוב יותר על תזונה בריאה ובסוף אתה גם עולה במשקל.

זה לא יקרה תוך יומיים אבל אחרי כמה חודשים כבר תתחיל לראות תוצאות והגוף "יקבל" צורה ולא סתם שומן.

לדעתי אין שום דבר טוב בלהשמין על "פארש", ואדם עם מבנה גוף רזה יתקשה להעלות הרבה משקל אבל כן יוכל להשיג גוף חטוב.

פורסם

אז יאללה, התחל להתאמן. כשמתאמנים כמו שצריך גם התיאבון מגיע.

קצת שרירים בחזה בכתפיים ובגב יעשו פלאים לאיך שחולצות יושבות עליך, ולא לשכוח גם את הרגליים.

עם מספיק מחוייבות (3-4 פעמים בשבוע), זה עניין של כמה חודשים עד שתראה שיפור ניכר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עם האוכל בא התיאבון.

במקרה הזה - עם האימונים בא התיאבון.

אז לאט לאט, זה לא רציני סתם לכתוב כאן תפריט בלי קשר לכלום. אפשר להמליץ על תוספים שיעזרו לך אבל גם תוספים מגיעים כחלק מתפריט.

פורסם
אל תמהרו לחשוב ככה :

אני מתבייש להוריד חולצה בים לדוגמה,בגדים לא יושבים עליי יפה -לדברים האלו יש השפעה שלילית על מצב הרוח.

אתה כל כך משעשע אותי. :lol:

תגיד לי מה נראה יותר מביך:

גוף רזה

- או -

אוסף של קפלי שומן שעירים שנשפכים מכל מיני כיוונים (למרות שאתה חזק ובכושר טוב)?

מצטרף להמלצה על כושר - לא יודע לגבי התיאבון,

אבל התמדה והדרכה טובה מביאה לתוצאות יפות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה פשוט רוצה להשמין, תקנה גיינרים, החלוקה של הערכים התזונתיים לא רלוונטית אם אתה לא מתאמן (אימוני כח), העיקר משהו איכותי ללא כימיקלים למיניהם. אתה פשוט שותה את זה כשייק (יש כל מיני טעמים) ואתה יכול להוסיף 1000 קלוריות ביום בלי להרגיש. רק לא להחליף את זה באוכל אלא להוסיף לאוכל.

פורסם
אם אתה פשוט רוצה להשמין, תקנה גיינרים, החלוקה של הערכים התזונתיים לא רלוונטית אם אתה לא מתאמן (אימוני כח), העיקר משהו איכותי ללא כימיקלים למיניהם. אתה פשוט שותה את זה כשייק (יש כל מיני טעמים) ואתה יכול להוסיף 1000 קלוריות ביום בלי להרגיש. רק לא להחליף את זה באוכל אלא להוסיף לאוכל.

איזה כימיקלים יש בגיינרים? אל תדאג אין סטרואידים בתוספי מזון חוקיים.

"החלוקה" חשובה. לאדם רזה שרוצה להעלות הרבה במסה, מומלץ לקנות גיינר שיש בו יחס גבוה של פח' ביחס לחלבון.

גיינרים שהם איכותיים יותר ועולים הרבה יותר הם בעלי אחוז חלבון גבוה יותר ופחמימות מורכבות, במקרה שלו זה מיותר. אלה מתאימים למתאמנים מתקדמים יותר או אנשים בעלי נטייה להשמנה שרוצים לעלות בצורה נקיה יותר.

פורסם
אני גם צודק וגם חכם

3000 הוא יעלה

אבל הבעיה שהוא לא שומר על הכנסה רצופה לאורך זמן אלא לפי הארוחות שהוא תיאר זה גם לא מדגדג 2000 אז הוא לא יעלה במשקל ולא סתם במקרה הוא שוקל 65

תוכל בבקשה לתת לי דוגמה לתפריט ל 4 ארוחות ביום ?

אתה לא אוכל הרבה :)

תוסיף 100 גרם אגוזים כל יום בין הארוחות, קצת פרות יבשים ותשתה רק חלב במקום מים ותראה שאתה עולה במשקל בלי בעיה.

יש לך בבקשה המלצה אחרת במקום אגוזים ? הם עושים לי הרבה "כיחכיח" בגרון.

תתחיל להתאמן והשאר יגיע.

בתור אחד שהיה במצב דומה, ברגע שאתה מתחיל להתאמן (לא חובה חדר כושר, מספיק 2-3 קילומטר ריצה + אימוני משקל גוף, פעמיים-שלוש בשבוע), נפתח לך התיאבון

לדעתי אין שום דבר טוב בלהשמין על "פארש", ואדם עם מבנה גוף רזה יתקשה להעלות הרבה משקל אבל כן יוכל להשיג גוף חטוב.

זהו שהמטרה שלי היא להתחיל לרוץ אבל אני לא יכול לעשות את זה במכה בגלל שאני מעשן כבד ב 16 השנים האחרונות וחסר פעילות גופנית- אני מפחד שהלב שלי יקבל טראומה.

יש לי אופני כושר בבית והתחלתי לרכב 10 דקות ביום כדי להתחיל לפתח סיבולת בהדרגה.

יפה,זה מה שרציתי ! יש לך המלצה בבקשה ?

Gn'f'R

פורסם
אתה כל כך משעשע אותי. :lol:

תגיד לי מה נראה יותר מביך:

גוף רזה

- או -

אוסף של קפלי שומן שעירים שנשפכים מכל מיני כיוונים (למרות שאתה חזק ובכושר טוב)?

מצטרף להמלצה על כושר - לא יודע לגבי התיאבון,

אבל התמדה והדרכה טובה מביאה לתוצאות יפות.

עכשיו שאתה אומר 'שעירים' זה כבר מעמיד את זה באור אחר.

לא לכאן ולא לכאן אני חושב .

Gn'f'R

פורסם

"שכחת" לציין שאתה מעשן.

תפסיק לעשן, והמשקל כבר יבוא. נפתרה הבעיה.

בכל מקרה, אני לא חושב שמה שאתה רוצה זה סתם להשמין, בגילך אתה כבר לא גדל, תצא לך כרס וזהו.

בשביל שזה יתפזר על שאר הגוף, תהיה חייב להתאמן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
"שכחת" לציין שאתה מעשן.

תפסיק לעשן, והמשקל כבר יבוא. נפתרה הבעיה.

בכל מקרה, אני לא חושב שמה שאתה רוצה זה סתם להשמין, בגילך אתה כבר לא גדל, תצא לך כרס וזהו.

בשביל שזה יתפזר על שאר הגוף, תהיה חייב להתאמן.

אני עומד בפני שינויים בחיים ,המטרה שלי היא לשנות את אורח החיים שלי והפסקת עישון גם על הפרק,

אבל אני לא מוכן לצאת בהצהרה של אינטפנטיל ולהגיד "אני מפסיק לעשן" כי זה לא עובד ככה,

צריך להכניס פעילות גופנית,שינויים בהרגלי התזונה = הסיגריות ימצאו את דרכם החוצה לבד או במקרה

ה'פחות' טוב תהיה הפחתה מאוד משמעותית.

Gn'f'R

פורסם
איזה כימיקלים יש בגיינרים? אל תדאג אין סטרואידים בתוספי מזון חוקיים.

"החלוקה" חשובה. לאדם רזה שרוצה להעלות הרבה במסה, מומלץ לקנות גיינר שיש בו יחס גבוה של פח' ביחס לחלבון.

גיינרים שהם איכותיים יותר ועולים הרבה יותר הם בעלי אחוז חלבון גבוה יותר ופחמימות מורכבות, במקרה שלו זה מיותר. אלה מתאימים למתאמנים מתקדמים יותר או אנשים בעלי נטייה להשמנה שרוצים לעלות בצורה נקיה יותר.

זה בכלל לא ברור ופשוט, אם אתה תכניס 800 קלוריות מיותרות של פחמימות/חלבון הם יהפכו לשומן, החלבון לא יצא בשירותים בדיוק כמו שהפחמימות לא.

סטרואידים לא יתחבאו בפנים . אני הסתדרתי בלי תוספים ולכן לא חקרתי אותם לעומק אבל לפני שקונים כדאי לבדוק שמדובר בתוסף נפוץ ובדוק . אני יודע שאת רוב המתאמנים ירגיז לשמוע את הסטיגמות על התוספי מזון אז אני מבין את הציניות שלך, אני לא מפיץ סטיגמות למיניהם רק ממליץ לחקור מה מכניסים לגוף.

בכל אופן לפותח השרשור- כל גיינר יעשה את העבודה, אין צורך להיות בררני מידי לגבי החלוקה של הערכים התזונתיים או לקחת אחד שמתהדר בויטמנים (אם חסר לך/סתם רוצה להוסיף יש כדורים למיניהם), העיקר לא לקנות משהו לא מוכר כמו שאמרתי.

• תוכן חדש...