Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב דהייה של הכנף + התחלת קילוף צבע הוחלט לבצע צביעה לבד.

מצרכים :

1)ספריי צבע לפי קוד צבע הרכב.

2)ספריי לקה.

3)נייר שיוף מים 2000 בערך+דלי מים.

4)חומרים לכסות את האוטו.

שלב ראשון לפרק את הוינקר ואת הפס פלסטיק שיש.

שלב שני להתחיל לשייף עם דלי מים צמוד.

שלב שלישי לכסות את האוטו.

שלב רביעי להתחיל לצבוע בצורה אופקית במקרה שלי צבעתי 3 שכבות, יש להמתין 15 דקות בין כל שכבה.

שלב חמישי צביעת הלקה באותה צורה כפי שצבענו את הצבע. בין צבע לספריי לקה ובין השכבות של הלקה צריך לחקות 30 דקות.

שלב שישי לחבר הכל , להוריד את כל הכיסויים ולהיות מרוצים.

שלב שביעי לחזור הביתה עם חיוך מאוזן לאוזן :)

IMAG0266.jpg

IMAG0267.jpg

IMAG0268.jpg

IMAG0269.jpg

IMAG0270.jpg

IMAG0271.jpg

Honda Civic 1997

פורסם

האם שייפת חוץ מעבודה עם נייר מים 2,000 , בגרעין ייותר גס לפני ? .

האם לא נדרש לבצע יסוד לפני הצבע ? , ע"מ למנוע קילוף בעתיד ? .

האם ניקית את הכנף לאחר הליטוש בעזרת אנטי סיליקון ? , תפקיד האנטי סיליקון - יש פחחים שמנקים עם בנזין - לעלות את כל השומן על פני השטח ע"מ שבצע יתפס כהלכה .

האם ניקית בעזרת מטליות "טק רק" - לפני הצביעה , המטליות הללו מורידות כל פירור של אבק שלא נראה לעין ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
האם שייפת חוץ מעבודה עם נייר מים 2,000 , בגרעין ייותר גס לפני ? . לא , שייפתי להוריד שכבה דקה כדי שצבע יישב טוב.

האם לא נדרש לבצע יסוד לפני הצבע ? , ע"מ למנוע קילוף בעתיד ? . לא, ביצעתי צביעה על הצבע הקודם שדהה עקב זאת לא היה צורך בצבע יסוד.

האם ניקית את הכנף לאחר הליטוש בעזרת אנטי סיליקון ? , תפקיד האנטי סיליקון - יש פחחים שמנקים עם בנזין - לעלות את כל השומן על פני השטח ע"מ שבצע יתפס כהלכה . לא , בשביל זה שייפתי שכבה דקה . אחרי הכל אני לא צובע כל יום אני מקווה שזה יחזיק טוב :)

האם ניקית בעזרת מטליות "טק רק" - לפני הצביעה , המטליות הללו מורידות כל פירור של אבק שלא נראה לעין ? .השתמשתי במטליות מיקרו פייבר.

בגדול שאלתי את כל השאלות איפה שקניתי את הצבע והלקה וזה מה שהוא ענה לי.

נייר עדין שיוף אין צורך במקרה שלי בצבע יסוד , לקה ותודה והאמת שיצא בן של זהבה בן :)

Honda Civic 1997

פורסם

הלכתי עם מספר הצבע של הרכב ( שכתוב במקרה שלי בדלת ) וביקשתי שיכין לי ספריי צבע בצבע הספציפי.

הוא שאל סוג רכב אמרתי הונדה והוא אמר אין בעיה והלך, חזר אחרי מספר דקות ואז שאלתי אותו על אופן הצביעה והוא הסביר לי כפי שכתבתי למעלה.

השקעתי ועשיתי בדיוק מה שהוא אמר צביעה ממרחק של 20 ס"מ שיוף קל לפני , אחרי זה לקה זמני המתנה וזהו.

אם המצב שלי היה יותר חמור אז הייתי צריך גם צבע יסוד אבל יצאתי משם (אתמול) ורק חיכיתי לעשות את זה כבר.

השתלם :) סך הכל עלות 140 ש"ח הכל.

70 לקה

70 צבע

נייר שיוף היה על חשבון הברון (3 שקלים בערך)

Honda Civic 1997

פורסם

טופקולור בת"א יצק שדה 37 זה פינתי עם איזה רחוב.

אין חניה, אז עוד 8 שקל לחניון בקרבת מקום :).

Honda Civic 1997

• תוכן חדש...