Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי דייהטסו אפלאוז שנת 97.

בשנתיים האחרונות החלפתי דיסקיות (צלחות) ברכב פעמיים...

ניסיתי איטלקי, סיני, ושום דיסקית לא הייתה מושלמת...

תמיד היו לי דפיקות בעת בלימה ברוורס...

לבסוף נאמר לי שכנראה הקליפרים עקומים או משהו כזה

הוצע לי להחליף אותם מרכב אחר שהושבת (דייהטסו שנת 92)

ולשים אותם אצלי ברכב.

שאלתי היא האם כדאי לקחת סיכון ולהחליף את כל החלקי הבלימה מהרכב המפורק

או לסבול בשקט ולהמשיך לנסוע עם הקליפרים שלי?

וגם אם יש למישהו רעיון לצלחות מוצלחות שיכתוב לי המלצה.

תודה רבה

פורסם

יכול להיות שהרפידות לא נישארות צמודות כמו שצריך לצלחת הבלם בזמן שהרגל לא לוחצת על הדוושה של הברקס כתוצאה מאויר במערכת. הייתי ממליץ לפני עניין הקאליפרים לבצע ניקוז שמן ברקס בצורה קפדנית ונכונה ולראות אם זה ייפתור את הבעייה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם לי יש את אותה בעיה והיא צצה לאחר החלפת הרפידות לחדשות משיחה עם המוסכניק נאמר לי שהרפידות התחליפיות לא תואמות באופן מושלם למקוריות בהיבט המכאני - כניראה שהתחליפיות רוקדות בתוך הבית שלהם ויש חופש שגורם ל"טיק" ברוורס.

הפיתרון הוא החלפה לרפידות מקוריות בלבד או שתחיי עם הבעיה, אני חי עם התופעה כבר מספר שנים והתרגלתי.

לא יעזור לך החלפת צלחות או שמן ברקס.

פורסם

מסתר החלפת רפידות למקוריות אכן פתר את העייה...

ואין לי יותר "טיקים" בבלימה ברוורס.

תודה רבה לכולם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...