Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט ישיר מהלינק שצירפת:

"באופן כללי לגבי סיליפוס, כמו לגבי חומרים רבים אחרים יש צדדים לכאן ולכאן. יש מחקרים המראים שרמות גבוהות מאד של סיליפוס אינן בריאות ומאידך יש מחקרים הסותרים זאת. כיום אין הגבלה של משרד הבריאות על שימוש בסיליפוס ועל כן השימוש בו מותר."

להזכירך, יוצא אחת לחודש מחקר הטוען שיין אדום בריא ללב וחודש אחר כך שיין אדום גורם לתחלואה בסרטן וחודש אחר כך שיין אדום מונע סרטן בלב וחודש אחר כך שיין אדום גורם לך לדבר שטויות. הבעייה עם מאמרים בתחום טיהור המים היא, שמעל 95% מהם נכתבו ע"י החברות שמוכרות את הציוד. אני נוטה להאמין למאמרים האלו כמו שאני מאמין למאמר מטעם חברת מארלבורו על כך שהעישון מעלה את תוחלת החיים הממוצעת.

מהלינק לתגובה בקפה דה מרקר שהופיעה בתוך הלינק שצירפת:

"1. אני אישית השתכנעתי שסיליפוס זה בעייתי מאוד.

2. אני אישית לא השתכנעתי שמגנטים עוזרים, גם לא שהם לא עוזרים-המשווק שמשווק מכשירים כאלו לא הביא שום הוכחה אמיתית מדעית ליעילותם וחבל.

3. אכתוב כאן הדבר שמצאתי הכי הגיוני לעשות, מדובר בריכוז רעיונות בעיקר מפורומים בתפוז (למיטב זכרוני עיקר הקרדיט לרוני 1955 ולחובב ציון מפורום עשו זאת במו ידיכם. אבל ט.ל.ח)."

הכל דיעה אישית שאיננה מגובה בעובדות כלל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מה שמצאתי ברשת:

Siliphos is classed as a ‘food

grade’ additive which conforms to EN1208 and WHO standards as a safe additive for drinking

water

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...