Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכל טוב ויפה עד ש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב ויפה עד שאתה הולך איתה לאכול שווארמה ווהיא אומרת למוכר "כמו תמיד אחי"

הכל טוב ויפה עד שאתה מגלה שלאדידס של חבר שלך יש רק שני פסים..

הכל טוב ויפה עד שהיא יוצאת מהבריכה עם חננה באף וצועקת "צללתי!"

הכל טוב ויפה עד שאתה בא אליה הביתה ומגלה שאבא שלה זה נומה.

הכל טוב ויפה עד שאתה הולך איתה לקניון והשומר בכניסה אומר "הפעם בלי באלאגן כמו פעם שעברה!".

ימכירים עוד?

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל טוב ויפה עד שהיא תוקעת נאד בריח של טונה שישבה באמצע היום באוגוסט בשמש, ועוד אומרת לך "איזה מגעיל אתה " למרות שאתה יודע בוודאות שזאת היא כי אין אף אחד אחר בחדר..

פורסם

הכל טוב ויפה עד שהיא אומרת לך אני מתה עלייך אבל מתברר שהיא במקביל גם חיה עם כולם.

הכל טוב ויפה עד שהיא אומרת לך אני חולמת עלייך אבל מתברר שהיא במקביל גם מתעוררת עם כולם.

הכל טוב ויפה עד שהיא אומרת לך אני לא שוכחת אותך אבל מתברר שהיא עדיין זוכרת את כולם.

הכל טוב ויפה עד שאתה חושב שהיא הדבר האמיתי אבל בסוף מגלה שהכל זה מזוייף.

ולכל אלה שחוו חברה בוגדנית רק שתדעו כמו שגסטין טימברלייק גילה. מה שעולה למעלה חייב לרדת גם למטה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הכל טוב ויפה עד שהיא פולטת שבגלל שהשם שלה הוא יוניסקס היא לא היתה צריכה להחליף אותו אחרי הניתוח שינוי מין....

הכל טוב ויפה, עד הגרעפס הבהמתי הראשון שלה....

הכל טוב ויפה, עד שהיא מתחילה עם החפירות של למסד את הקשר....

הכל טוב ויפה עד שהיא מתקשרת ואומרת "שמע, לא נעים לי, רצינו סטוץ כזה קליל, אבל מאחר לי כבר שבוע..."

הכל טוב ויפה כשידידה קונה לך מתנה בוקסרים חדשים ומספרת שהם מחנות של נייק, ואז אתה רואה את התווית. HIKE..

הכל טוב ויפה כשאתה בתאילנד על אופנוע ים בפול גז, עד שחבר שלך מחליט לחתוך אותך וגורם לך לשבור 2 אופנועי ים...

הכל טוב ויפה כשאתה מתכנן לנסוע לאילת עם רכב ספורטיבי, מוכן כבר להתגרזן בירידות סדום, ואז אמא שלך אומרת שהיא תצטרף לנסיעה......כולל הסבתא....

הכל טוב ויפה כשבהתקלות אתה פוקד על מטוליסט להרים תאורה, אבל הדביל לא יודע למשש בלילה פצצת תאורה אז הוא יורה נפיץ...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יפה עד שאתה לוקח אותה לדייט ראשון ולפתע היא מתמתחת ואז אתה מבחין בקו שיער גברי שמגיע עד הפופיק.

יפה עד שאתם כבר 'סחבקים' וסחבק כבר לא יראה סחבקית מטופחת במיטה -הסרת שיער זה כבר לאירועים מיוחדים-אתה כבר סחבק.

יפה עד שמתלה הגיטרות שלך משמש לתליית חזיות ואתה מסביר לה שאתה לא ברי סחרוף שמפנה מקום...

Gn'f'R

פורסם

הכל טוב ויפה עד שאתה שחור

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אגב, בתקופה האחרונה בימים ראשון עד חמישי בין 14:00-16:00 ב"תכנית של עמדינה" (רדיו ירושלים) עם אלעד עמדי, הוא מעביר תכנית שלמה בהקראת הודעות ממאזינים, שהנושא העיקרי בזמן האחרון הוא הודעות 'הכל טוב ויפה עד....' .

8)
פורסם
הכל טוב ויפה עד שהיא אומרת לך אני מתה עלייך אבל מתברר שהיא במקביל גם חיה עם כולם.

הכל טוב ויפה עד שהיא אומרת לך אני חולמת עלייך אבל מתברר שהיא במקביל גם מתעוררת עם כולם.

הכל טוב ויפה עד שהיא אומרת לך אני לא שוכחת אותך אבל מתברר שהיא עדיין זוכרת את כולם.

הכל טוב ויפה עד שאתה חושב שהיא הדבר האמיתי אבל בסוף מגלה שהכל זה מזוייף.

ולכל אלה שחוו חברה בוגדנית רק שתדעו כמו שגסטין טימברלייק גילה. מה שעולה למעלה חייב לרדת גם למטה.

יותר מידי אביב גפן בטקסט אחד. :wink:

אופנוען

פורסם

תגידו מה שתגידו, אבל המשפט שהכי נכנס לעניין הזה הוא

הכל טוב ויפה עד שהיא מפליצה לידך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כולכם נהייתם חבורה של כוסיות. מי ישמע, כאילו אתם בחיים לא מפליצים. כן, גם נשים מפליצות. תכירו בזה.

אם מישהי מרגישה מספיק בנוח לשחרר איזו קטנה ליידי, אני רואה בזה סוג של הבעת אמון במערכת היחסים שלנו.

שחררו (בכל המובנים).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...