Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שירות מעליב ובזיוני במוסך המרכזי בפתח תקווה.

ניגשתי היום לטיפול ראשון בסקודה פאביה כיוון שכמעט עברה שנה מרכישתה ו 10K

הפאביה נקנתה מסוכנות ראשון לציון מאיש המכירות ע'.

הגעתי למוסך (מאוד מרכזי וידוע של סקודה) בשעה 8:05 ביום ג' (26.06.2012) לאחר שהזמנתי תור שבוע מראש. הסוכן שטיפל בי לא טרח להסביר מה נדרש לבצע בטיפול זה אלא הוא אמר ויותר נכון"ירה באויר" כותרות כלליות על הטיפול, שאל אם יש ריג'קטים, ציין את המחיר ואת משך העבודה (שעתיים וחצי).

הודעתי לסוכן שיש בידיי מסמך שבו סוכן המכירות, ע', כתב שעליי לקבל טיפול ראשון חינם. הסוכן דרש וואוצ'ר ולכן נתתי לו לדבר עם הסוכנות בראשון לציון. מכיוון שע' באותה העת לא היה בסוכנות הוא דיבר עם נציגה אחרת והם סיכמו בינהם שהיא תשלח לו את הוואוצ'ר לאחר מכן.

תוך כדי שאני ממתין לרכב בחדר ההמתנה אני רואה את המוסכניק שעובד על רכבי שלי עם מכסה מנוע מורם ובידו האחת הוא מחזיק סנדביץ' ואוכל אותו ותוך כדי הוא מטפל ברכב. באותו הרגע ניגשתי לסוכן והודעתי לו על כך ושיטפל בזה במיידי. הוא הינהן בראשו. חזרתי לחדר ההמתנה וראיתי שהמוסכניק עדיין אוכל והסוכן לא זז מחדרו. זה בזיון מדרגה ראשונה שבמוסך שכל כך התפארו בו ושלחו לי עלונים לגביו אצטרך לצפות ברכבי מטופל ברמה ז'! ובמיוחד אחרי שהתרעתי על כך ושום דבר לא נעשה!

המשך השירות המחפיר ממשיך בכך שהסוכן ניגש אלי לחדר ההמתנה, נותן לי את המפתחות, רשיון הרכב, פתק היציאה מסתובב והולך.

עצרתי אותו ושאלתי איפה כל הפירוט על הטיפול ברכב ומה נעשה... העברתי פה מעל שעתיים. הוא אמר שאקבל אותם בדואר. חזרתי אליו ואמרתי לו שאיני מוכן לכך והדברים אינם מתנהלים בצורה כזו. לטענתו: מכיוון שלא שילמתי על הטיפול לא מגיע לי כלום.

עם כל הכבוד, הסוכן היה צריך להודיע לי על כך לפני שהתחילו עבודה על הרכב. 100% שלא הייתי מכניס את הרכב לטיפול אם הייתי יודע מראש שאצא ללא ניירת המעידה על הטיפול!. דבר שני, זו התחייבות סקודה לטיפול הראשון חינם ודבר המגיע לי לפי חוזה (מאיפה אני אמור לנחש שקיים וואוצ'ר אם אף אחד לא הודיע לי).

מבחינתו שהוא ראה שאני לא זז משם ויציב בהחלטתי הודיע "שהוא עושה משהו לא חוקי" ומוציא סוג של פירוט שהוא כתב אותו תוך כדי שאנחנו מדברים. אני מעוניין במסמך מקורי וחוקי עם חותמות ולא בדבר עבירה שאני כרגע שותף בה! וכמובן שום דבר לא נרשם בספר רכב.

איך לדעתכם עליי לטפל בכך ?

111.jpg

פורסם

עלוב פשוט!!!

שרות יבואן ומוסך גרוע, עלות טיפולים משולשת, עלות ביטוח כפולה ותקופת אחריות קצרה!

אז למה לכל הרוחות עדיין קונים אותם??

כמו שנאמר: פראיירים לא מתים- רק מתחלפים!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא ידוע כמה עלות הצלבת גלגלים, אבל מעיון בעלות טיפול בגולף שלי, המחיר אולי קצת יקר.

אצלי, ללא הצלבת גלגלים עלה כ-590 ש"ח.

הצלבת גלגלים (זה לא הצלבה, זה אחורה/קדימה) כמו שצריך, כולל איזון יכולה להגיע ל-200 ש"ח. בעצם, זה כבר מתקרב למחיר ששילמת.

פורסם

אל תיקח את זה כעלבון אבל נכנסת למוסך בלי עמוד שדרה ודרכו עלייך.

אתה צריך להכנס למוסך כאילו אתה בעל הבית, לא כמו אחד שבא לקבץ נדבות שמישהו עושה לך טובה על הטיפול חינם המחורבן שלו.

איך כתב כאן מישהו....פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים?....אתה היית הפראייר היומי של אותו מוסך.

ברגע הראשון שאתה לא מקבל תשובות ענייניות אתה לוקח לו את המפתחות מהיד, עולה לאוטו ועף משם....ושהוא ירדוף אחריך.

להבא, כשאתה מפקיד 100 אלף שקל בידיים של אנשים, אתה צריך להיות חד, ברור ולפעמים גם קצת בוטה אם צריך בכדי שתקבל את מה שמגיע לך...במוסכים של צ'מפיון שאני ביקרתי בהם עד כה, סעיף הבוטות הוא לפעמים סעיף חובה ולא רשות.

שיהיה בהצלחה חבר.

פורסם
דרך אגב עלות הטיפול היא 782 אם מישהו התעניין...

בשנה שעברה, כשלסקודה שלי מלאה שנה, והאוטו היה עם 6000 ק"מ בערך, טיפול ראשון עלה לי 670 שקל - ובזמנו אני חשבתי שקרעו אותי במוסך, כי ראיתי שמישהו בפורום שילם 520 שקלים נדמה לי. משתמש בשם EZUF אם אני לא טועה.

השנה, היתה לי חוויה נעימה יותר.

בוצע טיפול שני, התעקשתי להחליף פילטר אוויר, למקורי, חדש, וכן זוג וישרים קדמיים חדשים (אחרי שהמקוריים שהגיעו עם האוטו התייבשו).

החליפו לי שמן (נכנסים 4 ליטר בערך) , ופילטר למזגן, ובסופו של דבר יצא 940 שקלים אבל ראיתי שבוצעה עבודה לשביעות רצוני (עמדתי ליד המכונאי).

כמו כן, אחרי סיבוב באוטו נשמע רעש שלא ידעו מה טיבו, מישהו נוסף הקשיב ועשו סיבוב נוסף עם האוטו. יצאתי עם תחושה יותר מקצועית ורצינית מבחינתי.

הכי חשוב, כפי שכבר אמרו, לא לקחת את זה אישית. לדעתי היו בכל מקרה חייבים לחתום בספר הרכב. מה ז"א אין חותמת שלהם בספר? הם ביצעו טיפול - חלה עליהם אחריות.

וכפי שכבר נאמר, להתמקח.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני מתקשה להבין למה הוגדר שזמן העבודה היינו שעתיים וחצי ?

לפני שנתיים ביצעתי החלפת רצועת טיימינג ומותחנים ברכב שלי, אסטרה 2002, היות ומדובר בעבודה מורכבת החלטתי ללכת למוסך מורשה של UMI באשדוד, אופל עדיין הייתה ברשותם.

הופתעתי מהמחיר הכפול ששילמתי, יחסית למוסך לא מורשה, 1200 שקל עבור חלקים ועבודה,

אבל מבדיקה מהירה של הקבלה עולה שעלות החלקים הייתה כ-900 שקל, מחיר אבסודרי עבור חלקים מקוריים אבל זה היה המחיר.

על עבודת החלפת הטיימינג והמותחנים שילמתי בסך הכול עבור שעת עבודה אחת של מכונאי !

אני לא מכיר כול כך את רכבי סקודה, אבל אם להחליף שמן ופילטר שמן לוקח שעתיים וחצי, ביצוע החלפת טיימינג יקח יום עבודה מלא של מכונאי אחד.

• תוכן חדש...