Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס GS300 או פיג'ו 508

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות מוזרה...

לקסוס 2009 או פיג'ו 508 פרימיום חדשה. המחיר דומה.

אשמח לשמוע דעות.

תודה

פורסם

אולי המחיר אותו הדבר אבל האחזקה זה לא אוטו הדבר.

ביקור במוסך של לקסוס מלווה בהמון פינוקים וחשבונית אחת שמנה בסופו (לא שהיא מתקלקלת)

לדעתי עדיף לקרוע ניילונים או לחלופין לקנות טויוטה קאמרי מפוארת 2010 שדומה ללקסוס בהרבה מובנים ולפחות האחזקה שלה לא כ"כ יקרה, היא שומרת על מחיר מעולה וסחירה מאוד ביום שתצטרך להיפרד.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני דווקא חשוב שאם אתה מוכן לוותר על קריעת הניילונים מהרכב, בשל העובדה שירידת הערך הצפויה של הלקסוס נמוכה יותר, אחזקתה לא תעלה הרבה יותר מהפיג'ו - אם בכלל.

בין הדגמים כמובן שאין מה להשוות, והלקסוס לוקחת בהליכה איטית.

1+ ללקסוס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לקסוס 2009 או פיג'ו 508 פרימיום חדשה. המחיר דומה.
לא טוב. לטעמי כאשר רוכשים רכב יוקרה משומש יש להשתמש ב 70% מהתקציב בלבד ואת השאר לשמור לשעת חירום. רכבי יוקרה איכותיים ושמורים מפגינים אמינות מפתיעה אך כאשר יש צורך לתקנם מגלים מחירים מטורפים (סתם דוגמה שקראתי היום, החלפת תה"ל ב X5 מתומחרת ב 90 אש"ח).
פורסם

שאלה נוספת,

האם יש חשיבות לקילומטרז' בלקסוס 60,000 או 140,000 ?

האם הפער שווה 20,000 ש"ח?

תודה

פורסם

האמת שקשה מאוד להשוות רכב עם מנוע 1.6 טורבו למנוע 6 ציל' 3 ליטר.

הפיג'ו נדירה, מה שאומר שהיא די תתרסק מבחינת שמירת ערך.

אני הייתי הולך על הלקסוס, אם כבר מכונית מנהלים- אז היא מפנקת, מנוע חזק יותר מהפיג'ו.

פורסם

הלקסוס מזקדנת בכבוד ורכב 2009 אפשר להגיד חדש, מנועי ה6 צלינדר מאוד אמינים, אני עם ה3.5 ליטר, הרכב עבר כבר 157 אלף, הרכב מראה אמינות טובה, במסלול אני מגיע לתוצאות טובות יותר מאשר על דפי היצרן, הרכב ללא שיפורים למינהם.

GS300 אחלה רכב, נהגתי עליו ובאמת מרגישים יוקרה, הפז'ו אולי חדשה מהחנות אבל אחרי שההתלהבות של רכב חדש תעבור היא לדעתי תתן פחות תמורה, לא שאני מזלזל בפג'ו אבל זה רכבים שונים.

אם כבר רכב מנהלים אז לדעתי עד הסוף, רכב עם נוכחות על הכביש, הפז'ו גם גדולה ויפה אז זה עדיין לא זה, כמעט.

140K בשלוש שנים זה המון בשביל ישראל, בקנדה זה גם המון אבל לא כמו בשביל ישראל, הרכב הזה לא מרגיש את הקילומטראז' הזה, אם הנסועה שלך ממש קטנה אז אפשר לחשוב על האופציה לתווח ארוך כי זה יתאזן, אם הנסיעה ממוצעת אז אני לא הייתי קונה.

60K זה חדש, במידה ועשו הכל בזמן אין הבדל עם חדש עם 0, הרכב רק נפתח :twisted: ומוכן לעוד הרבה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לדעתי אם אתה לא מתכוון לנסוע הרבה רכב בן שלוש עם 140K זה לא נורא כי סביר שרוב הנסיעות היו בבינעירוני = בלאי נמוך יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מעניין שבזמנו כאשר שווקה הפיג'ו 407, נמכרו כמויות הרבה יותר גדולות מאשר ה- 508.

לא ידוע מה הסיבה. האם מישהו יודע מדוע?

אופנת הג'יפונים, הם לקחו את הבכורה במכירות רכב חדש בסכומים של בין 150 ל-200 אלף שקלים.

פורסם

תודה על התגובות, גם אני נוטה לכיוון הלקסוס.

אודה להתייחסות בנוגע לעלויות טיפולים.

בלקסוס טרייד אמרו לי שעלות טיפול קטן כ-800 ש"ח, טיפול גדול כ-1500 ש"ח.

אחד המגיבים טען בפורום שהעלויות גבוהות ואחר טען שהעלות דומה לפיג'ו 508 .

יש למישהו מידע בנדון?

תודה:-D

• תוכן חדש...