Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאוורר גדול בPOLO 2003 הלך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

ברשותי פולו 2003 יד ראשונה. נראה לי שהפסיק בה לעבוד אחד המאווררים שמקדימה (הגדול משניים). צד חום לא זז מ90 בשום מצב.

שאלות:

1.האם המאוורים אמורים לעבוד לסגורין או רק ביחד

2. האם ניתן לתקן או רק להחליף

3.כמובן - מה המחיר של המאוורר הגדול

4. האם שווה בכלל לתקן.

תודה, חברים!

פורסם

כאשר מדליקים את המזגן 2 המאווררים צריכים לעבוד.

1. בדוק את הפיוז של המאוורר.

2. בדוק את החיווט של המאוורר.

מהו נפח המנוע ?

בדוק וחזור לדווח.

איזה כייף לי :)

פורסם
כאשר מדליקים את המזגן 2 המאווררים צריכים לעבוד.

1. בדוק את הפיוז של המאוורר.

2. בדוק את החיווט של המאוורר.

מהו נפח המנוע ?

בדוק וחזור לדווח.

לצערי אני לא יודע איפה הפיוזים וחיווט. כשה אני ניסיתי "להניע" מאוורר ידנית עם מברג (סיבבתי כך) המאוורר עבד... כיביתי מנוע, הדלקתי - לא עובד.

אשמח אם תסבירו איפה נמצא הפיוז - אני מבין שניתן לבדוקו לפי המראה שלו.

פורסם

1. אל תנסה אף פעם לסובב את המאוורר בעזרת היד או מברג בזמן שהמצבר מחובר לרכב (נתק את כבל המינוס לפני בדיקות מסוג זה).

שאלתי שאלה האם המאוורר עובד כאשר אתה מדליק את המזגן ומהו נפח המנוע ?

• ספונסר פורום
פורסם

שני המאווררים עובדים עם אותו מעגל ואותו נתיך ולכן כאשר רק אחד לא עובד

זה אומר שמנוע המאוורר תקול .

במקרה שלך אתה צריך להחליף אותו אף על פי שחום המנוע לא עולה כי המאוורר הקטן

מתחיל לפעול במהירות הגבוה שלו והוא מצליח להחזיק את טמפרטורת העבודה בחלק העליון שלה .

הנזק היותר חמור יגרם למזגן וגם עוצמת הקרור תרד .

במקרה שאחד המאווררים לא עובד והמזגן פועל אז הלחץ במערכת המיזוג עולה מאד ויכול לגרום לפליטת גז

דרך שסתום הביטחון או להרס של המדחס .

באקלים שלנו אין ברירה וחייבים ששני המאווררים יעבדו כמו שצריך .

מאוורר גרמני OEM עולה כ 700 שח לפני מעמ

חליפי סיני (איכות סבירה )עולה כ 450 שח לפני מעמ .

אצלנו במוסך החלפה עולה 150 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

נפח מנוע 1390

המאוורת מתחיל לעבוד ברגע שאני מניע אבל אחרי זמן מה הוא נעצר (אולי בגלל החום הנמוך?), בדקתי את זה עם מזגן עובד - המאוורר לא הניע.

רון, כמה עולה החלפה כולל חלק?

פורסם

רשם לך במדוייק...

אני יכול לאשר שמדובר בבעיה נפוצה ברכב הזה. אני מכיר את זה מקרוב ברכב שהיה לאחותי.

עלות החלק בצ'מפיון היא מעל 1000 ש"ח פלוס מע"מ לא כולל עבודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רשם לך במדוייק...

אני יכול לאשר שמדובר בבעיה נפוצה ברכב הזה. אני מכיר את זה מקרוב ברכב שהיה לאחותי.

עלות החלק בצ'מפיון היא מעל 1000 ש"ח פלוס מע"מ לא כולל עבודה.

אני לא קונה יותר VW בחיים (="תעשה זאת בעצמך")... שלוש שנים אני מתלונן בפליקס שמאוורר רועש... "-כי כיבית את המוזיקה".... בעצם - מאוורר קטן עבד עבודה כפולה....

איפה אני אחליף את המאוורר הזה.

פורסם
אני לא קונה יותר VW בחיים (="תעשה זאת בעצמך")... שלוש שנים אני מתלונן בפליקס שמאוורר רועש... "-כי כיבית את המוזיקה".... בעצם - מאוורר קטן עבד עבודה כפולה....

אתה קורא את התגובות של חבריי הפורום ?

פורסם

בכל רכב לא משנה מאיזה יצרן, יכל לקרות לך המקרה הזה.

אתה סתם מורח את השרשור, הבהירו לך ש2 המאווררים עובדים על אותו פיוז, אז הרי שמקור הבעיה במאוורר עצמו. תחליף אותו ותהיה בריא

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
בכל רכב לא משנה מאיזה יצרן, יכל לקרות לך המקרה הזה.

אתה סתם מורח את השרשור, הבהירו לך ש2 המאווררים עובדים על אותו פיוז, אז הרי שמקור הבעיה במאוורר עצמו. תחליף אותו ותהיה בריא

מיכאל

אני לא מורח. אם אספר לך מה הלך ברכב הזה תוך כדי שימוש בו, אז אתה תבין למה אני כך מדבר. זה רכב יד 1 עם נהג יחיד:

3 מנועי חלונות הלכו ב-3 שנים הראשונות, למבדה פעמיים, מאורר כרגע, 3 פעמים הוחלף ממיר, צינוריות מיים ונוזל בריקס, יש כעת גם תקלות אחרות אותם לתקן שווה כ-5000

מה תגיד על זה? אני נהג זהיר וסביר, טיפולים בפליקס כמו שצריך.

• תוכן חדש...