Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה לכולכם שהפורום הזה קיים!

אני צריכה לקנות רכב למשפחה בת 5 נפשות, ואין לי מושג היכן להתחיל.

עד אתמול היתה לי סוזוקי בלנו 2001 אמינה ונפלאה, אבל הגיע הזמן לדבר הבא...

הדברים החשובים:

מקום למטען, שיספיק לעגלת תינוק בנוחות, וגם לצידנית, אוהל, תיקים ושקי שינה.

מתאים לנסיעות עירוניות (8 ק"מ) במהלך השבוע ונסיעות ארוכות בסופש

אמינות לאורך זמן

טיפולים וחלפים במחיר סביר

עד 70,000 ק"מ, זאת אומרת בת 5-6 שנים

ומחיר 60-70 אלף (זה ריאלי?)

אני מתלבטת אם סטיישן זה הפתרון היחיד, ואשמח לשמוע כל רעיון או כיוון מחשבה שיעזור לכוון אותי.

תודה רבה,

פוקיטה

פורסם

אני חושב שסטיישן זאת באמת אפשרות שתתאים.

בתקציב שלך אפשר לבדוק את יונדאי I30 CW, מאוד מרווחת במושב האחורי, מאובזרת לא רע ובעלת ביצועים טובים וצריכת דלק שפויה.

אפשר גם לבדוק את הקיה סיד שחולקת עם ה-I30 המון מכלולים אבל בעלת מושב אחורי מרווח פחות מביונדאי, מנגד אצלה תא המטען גדול יותר.

אפשרות אחרונה היא פורד פוקוס סטיישן, היא חלשה יותר מהשתיים האחרות אבל נוחה יותר ויש אפשרות למנוע 2 ליטר שמביא איתו ביצועים לא רעים.

השתונים הרלוונטיים הם 2009 לרכבים יוצאי ליסינג, פרטיים בתקציב הזה יהיה קצת קשה למצוא אבל במצב השוק של היום יתכן וזה אפשרי.

בהצלחה.

פורסם

תשאר עם סוזוקי - ה-SX4 הארוכה היא בעלת תא מטען גדול מאוד - מבחנת הנפח שווה ל-i30CW (הפרש של כ-20 ליטר). אם הסתדרת עם באלנו ה-SX4 תשאיר לך עוד מרווח לגידול המטען.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה הזה התשובה תהיה דיי בנאלית

אני מציע לך לבחון שברולט קרוז או מאזדה 3 במודל 2010

מליסינג בטווח ק"מ של 60K-70K על השעון הם נימכרים באזור 75000 שח

אלו רכבים יחסית מתקדמים ברמת האיבזור שלהם עם שנתון גבוה

ותא מטען יחסית גדול.

פורסם

שקודה אוקטביה, גם בדגם לא סטיישין תא המטען פשוט ענק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שקודה אוקטביה, גם בדגם לא סטיישין תא המטען פשוט ענק.

מחזק. רכב נוח ומרווח עם תא מטען מספק בהחלט עוד לפני גרסאת הסטיישן.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

שני כיוונים אחרים - מסחרית קטנה ומיניוואן ל 5 אנשים.

כיוון אחר - רנו קנגו (מסחרית קטנה).

מחיר קנייה זול, יש דגם בנזין 1600 סמ"ק, אוטמטי . בגאז' ענק, מרחב פנים גדול מאוד שמאפשר לשבת בנוחות ל 3 מבוגרים \מושבי בטיחות לילדים במושב האחורי.

יש גם סקודה רומסטר, סוג של מיניוואן.

כמו כן, רנו סניק .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אודיו - למאזדה 3 תא מטען די קטן. אפילו זה של ה-2 טיפה יותר גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שברולט אימפלה.

תא מטען ענק. אפשר להכניס בערך 4 גופות. :lol:

מצד שני לא נראה לי שזה מה שהיא מחפשת, צריכת דלק לא דומה לרכבים הקטנים, לפחות לא בתוך העיר. כמובן שאפשר לשים מערכת גז ואז יחד עם עלות הרכב זה מגיע לבערך 40K עבור 2005 ובהשוואה לדלק יוצא משהו כמו 1/20 מחוץ לעיר.

סה"כ רכב מומלץ מאוד, אמין מאוד, ענק, חזק, מרווח (מהיותר מרווחים שיש בכלל בארץ), כמובן יש לקחת בחשבון חנייה ותמרון במקומות צפופים, אם יש לכך משמעות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

למאזדה 3 2010 תא מטען של 430 ליטר

למאזדה 2 2010 תא מטען של 444 ליטר {גירסא 4 דלתות}

לשברולט קרוז 2010 תא מטען של 450 ליטר

לשברולט אימפלה 2005 תא מטען של 527 ליטר

לסקודה אוקטביה 2010 תא מטען של 560 ליטר

לסוזוקי בלאנו 2001 תא מטען של 346 ליטר

ביחס לסוזוקי לדעתי כולם יעשו את העבודה

השאלה היא היכן את מקבלת חבילה כוללת טובה יותר ולא רק בנפח תא המטען.

• תוכן חדש...