Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A6 2000 1800T תקלה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדון VO364 ושאר חברי הפורום הנכבדים.

דבר ראשון אני חייב לציין שאנחנו משפצים גירים כאלו ונותנים על השיפוץ שנה אחריות או 30,000 קמ', כך שאנחנו בטוחים לחלוטין בהצלחה של השיפוץ.

השני הוא שמספר רב של גירים כאלו ששיפצנו עדיין נוסעים, ולכן הדיבורים על כך שאי אפשר להצליח בשיפוץ של הגיר הזה הם דיברי הבל.

השלישי, והוא נכון, הוא שאי אפשר ב 4500 שקל לעשות שיפוץ מלא לגיר הכולל פירוק והרכבה, אלא אם בעל המוסך ממש אוהב אותך ומוכן להשתתף איתך בהוצאה.

רביעי - בשיפוץ לא מחליפים את כל מה שיש בגיר לחדש, כי אם מישהו היה עושה את זה אז העלות למוסך היתה נעה בין 20 ל 30 אלף שקל!!! ולכן בשיפוץ משתמשים בהרבה חלקים מקוריים של הגיר - אלו החלקים שנקראים hard parts. לעומת זאת, את החלקים הנקראים soft parts דווקא כן מחליפים. יחד עם זאת משפצים את בלוק השסתומים ושולחים את ממיר המומנט לשיפוץ ועוד כל מיני פעולות, עד שמגיעים לתוצאה כזו, שהגיר חזור להיות כמעט כמו חדש.

אם אתם משפצים אז זה מצויין, לפני כשנה+ חבר דיבר איתכם הבין משהו אחר... כנראה אי הבנה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

nir100 תודה על הלינקים :)

מה שמופיע בסרטונים זה הטורק קונברטר שהוחלף לחדש בעלות של 1500 ש"ח.

חברים - האוטו כנראה מוכן סוף סוף... העלות - כנראה כ4200 ש"ח.

אעדכן ברגע שיהיה לי פירוט מדוייק של מה שהוחלף והעבודה.

מת כבר לקחת את האוטו אחריי שבועיים שאני נכה 8)

פורסם

הסיפור הזה לא רוצה להיגמרררררר

דבר חדש, הבעיה המכאנית תוקנה.

כרגע הוא אומר שיש "בעית חשמל" ושהפקודה להעברת הילוך ברביעי וחמישי לא מתפקדת נכון.

הוא הסביר שזה יכול לקרות מכמה סיבות וביניהן הלוח שעונים\ידית\צמת חשמל\"מוח של הגיר".. בנתיים הוא ישחרר לי היום את הרכב (אני חייב את הרכב לסידורים דחופים) והסביר לי לנסוע רק בהילוכים 1-3, מחר בבוקר אחזיר לו את הרכב כדי שיפתור את הבעיה החדשה שצצה.

וואו באמת שזה פשוט לא נגמר :\

לא דיברתי איתו לגביי אחריות, מה אתם אומרים? לגיטימי אחריות לעבודה כזו לא?

פורסם

את ה 5HP19 אנחנו משפצים כבר 5-6 שנים, ובינתיים הכל טפו-טפו...

8)

מה שכן, המחיר לשיפוץ מלא עלול להגיע לחמש ספרות.

פורסם

הסיפור נמשך:

הבחור שעבד על הרכב 3 שבועות בדיוק פשוט התייאש והחזיר לי את הרכב.

זאת לאחר שהחליף טורק קונברטר תיקן בעיה מכאנית בגיר ושיפץ את המוח של הגיר.

עדיין אותה בעיה שהיתה, הגיר מחליק ברביעי.

לדבריו כרגע לא מופיעות התקלות על הטורק קונברטר אלא בעיית חשמל (במחשב).

יאמר לזכותו, לאחר 3 שבועות הפסד כספי שלו על עבודה וחלקים הוא החליט לשחרר לי את הרכב ולהפסיד.

אני כמובן הפסדתי 3 שבועות אבל הוא היה פייר, לא מצא את התקלה ולא גבה כסף.

אמשיך לעדכן על המקום החדש ואשמח להמלצות. מחפש מקום שיפתור את התקלה נקודתית ולא יעשה שיפוץ לגיר.

פורסם
הסיפור נמשך:

הבחור שעבד על הרכב 3 שבועות בדיוק פשוט התייאש והחזיר לי את הרכב.

זאת לאחר שהחליף טורק קונברטר תיקן בעיה מכאנית בגיר ושיפץ את המוח של הגיר.

עדיין אותה בעיה שהיתה, הגיר מחליק ברביעי.

לדבריו כרגע לא מופיעות התקלות על הטורק קונברטר אלא בעיית חשמל (במחשב).

יאמר לזכותו, לאחר 3 שבועות הפסד כספי שלו על עבודה וחלקים הוא החליט לשחרר לי את הרכב ולהפסיד.

אני כמובן הפסדתי 3 שבועות אבל הוא היה פייר, לא מצא את התקלה ולא גבה כסף.

אמשיך לעדכן על המקום החדש ואשמח להמלצות. מחפש מקום שיפתור את התקלה נקודתית ולא יעשה שיפוץ לגיר.

לא הבנתי, הוא לא חייב אותך על הממיר מומנט שהחליף ועל הדראם? כלומר לא שילמת לו כלום?

פורסם
תגרור אותו למישהו מומחה גירים מהפורום. פה כבר מכירים את הבעיה שלך

אין צורך לגרור את הרכב, נוסע מעולה בטיפטרוניק על הילוכים 1-3.

אני מחפש מישהו שיעשה דיאגנוסטיקה לתקלה ויסדר אותה, אין צורך בשיפוץ גיר.

המון חלקים שם החולפו.

מישהו פה או שאתם מכירים מישהו שיעשה את זה אשמח אם תפנו אותי או תפנו אליי..

תודה.

פורסם
אין צורך לגרור את הרכב, נוסע מעולה בטיפטרוניק על הילוכים 1-3.

אני מחפש מישהו שיעשה דיאגנוסטיקה לתקלה ויסדר אותה, אין צורך בשיפוץ גיר.

המון חלקים שם החולפו.

מישהו פה או שאתם מכירים מישהו שיעשה את זה אשמח אם תפנו אותי או תפנו אליי..

תודה.

תנסה את הבחור שהגיב בדף הקודם "ספי"ֿ, ממה ששמעתי אחד המקומות הכי מקצועיים בארץ.

לא יזיק לפנות אליו אולי הוא יוכל לעזור לך.

פורסם

טוב לפחות שנתקלת בבעל מקצוע ישר (זה נעים לשמוע למרות שעל התקלה הוא לא התגבר).

מה שחשוב פה זה גם לבצע דיאגנוזה טובה וגם (כנראה) לקשר בינה לבין מהות התקלה.

גם אני מצטרף להמלצה על ספי.

תעדכן בבקשה איך מתפתח (זה מעניין).

alfa 156 2.5.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המשך ואולי סוף לסיפור..

אחרי חיפושים רבים אחר איש מקצוע שיודע את העבודה ומוכן להיות הוגן ולא לקרוע במחיר (גם אם הוא עובד ליד הבית ואנשים יגידו שהוא חאפר).

כמה מכרים שלי שעובדים במוסכים או מכירים אנשים שעובדים שם המליצו לי על בחור בשם חאלד משפרעם.

התקשרתי אליו, הוא הציע לי להגיע לבדיקה, היה אדיב מאוד ובדק את הרכב.

לאחר בדיקה הוא אמר שצריך לפרק ולבדוק, על פירוק והרכבה הוא דרש 1200 ש"ח ומלבד זה הוא אמר שהוא ישיג לי חלקים במחירים זולים יחסית.

קבעתי איתו שביום שבת הוא יגיע אליי לקחת את הרכב וכך היה הוא הגיע אליי ולקח את הרכב.

ביום ראשון הוא בדק כמה כיוונים של בעיות חשמל, באמצע היום הוא התקשר לדווח שהוא שלל בעיות חשמל והוא מפרק את הגיר ופותח אותו.

ביום שני בבוקר הוא התקשר ואמר שלאחר הפירוק הוא מצא את הבעיה - תוף תחתון (של רביעי וחמישי) לא תקין.

אמר שהוא מזמין תוף תחתון, דסקיות וגומיות (לרביעי וחמישי בלבד). לוקח בערך יום אחד עד שהחלקים מגיעים.

ביום שלישי הגיעו החלקים בצהריים והוא התקשר לעדכן אותי שלא יסיים את הרכב באותו היום אלא למחרת.

ביום רביעי הוא שוב הגיע עד אליי לבית והביא לי את הרכב.

שילמתי 3000 ש"ח!!

הרכב נוסע טוב.

קיבלתי 6 חודשי אחריות על הגיר!

לטענתו הטורק קונברטר משופץ ורואים שהוחלף לאחרונה.

עוד דבר ששווה לציין לדעתי: הוא טוען שהשמן עלה לו בסביבות 500 ש"ח... האם זה הגיוני? (לא שאני בא בתלונות, המחיר שעלה התיקון מעולה לדעתי!!)

הוא טוען שזה לא שמן אדום רגיל אלא שמן לפי הוראות יצרן שהוא יקר יותר ולא כדאי לקחת סיכון.

אתמול נסעתי נסיעה של 100 קילומטר עם הרכב והיום ומחר יש לי נסיעות דומות.

מקווה לטוב!!! :)

פורסם
המשך ואולי סוף לסיפור..

אחרי חיפושים רבים אחר איש מקצוע שיודע את העבודה ומוכן להיות הוגן ולא לקרוע במחיר (גם אם הוא עובד ליד הבית ואנשים יגידו שהוא חאפר).

כמה מכרים שלי שעובדים במוסכים או מכירים אנשים שעובדים שם המליצו לי על בחור בשם חאלד משפרעם.

התקשרתי אליו, הוא הציע לי להגיע לבדיקה, היה אדיב מאוד ובדק את הרכב.

לאחר בדיקה הוא אמר שצריך לפרק ולבדוק, על פירוק והרכבה הוא דרש 1200 ש"ח ומלבד זה הוא אמר שהוא ישיג לי חלקים במחירים זולים יחסית.

קבעתי איתו שביום שבת הוא יגיע אליי לקחת את הרכב וכך היה הוא הגיע אליי ולקח את הרכב.

ביום ראשון הוא בדק כמה כיוונים של בעיות חשמל, באמצע היום הוא התקשר לדווח שהוא שלל בעיות חשמל והוא מפרק את הגיר ופותח אותו.

ביום שני בבוקר הוא התקשר ואמר שלאחר הפירוק הוא מצא את הבעיה - תוף תחתון (של רביעי וחמישי) לא תקין.

אמר שהוא מזמין תוף תחתון, דסקיות וגומיות (לרביעי וחמישי בלבד). לוקח בערך יום אחד עד שהחלקים מגיעים.

ביום שלישי הגיעו החלקים בצהריים והוא התקשר לעדכן אותי שלא יסיים את הרכב באותו היום אלא למחרת.

ביום רביעי הוא שוב הגיע עד אליי לבית והביא לי את הרכב.

שילמתי 3000 ש"ח!!

הרכב נוסע טוב.

קיבלתי 6 חודשי אחריות על הגיר!

לטענתו הטורק קונברטר משופץ ורואים שהוחלף לאחרונה.

עוד דבר ששווה לציין לדעתי: הוא טוען שהשמן עלה לו בסביבות 500 ש"ח... האם זה הגיוני? (לא שאני בא בתלונות, המחיר שעלה התיקון מעולה לדעתי!!)

הוא טוען שזה לא שמן אדום רגיל אלא שמן לפי הוראות יצרן שהוא יקר יותר ולא כדאי לקחת סיכון.

אתמול נסעתי נסיעה של 100 קילומטר עם הרכב והיום ומחר יש לי נסיעות דומות.

מקווה לטוב!!! :)

שמח לשמוע שהבעייה שלך נפתרה , יש לך פרטים של הבחור ?

יש לי גם Audi A4 3.0L עם בעייה בגיר, כרגע כולם אומרים לי לעזוב אותה ולנסוע על טיפטרוניק ( בטיפטרוניק הכל עובד חלק ) באוטומט יש בעיטה בהילכוים הנמוכים בזמן העברה.

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

• תוכן חדש...