Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האמת שכמה שנים שלא כתבתי פה, ומאז הספקתי להחליף את הפיאט פונטו שהיתה לי, לקחת ליסינג - מאזדה 3 דור ראשון.

כרגע אני צריך להחזיר את הליסינג וכנראה שלא אקח שוב.

ולכן ההתלבטות.

הסתכלתי כבר על כמה דגמים חדשים (כמובן ידניות בגלל התקציב) (הדירוג הוא שרירותי, יצא לי לבדוק רק את האיביזה):

1. סיאט איביזה - עשיתי עליה נסיעת הדגמה בשישי. סה"כ נחמדה מאוד. מפחידה אותי מבחינת אמינות.

כמה דברים שקצת ביאסו אותי באיביזה - רדיו דיסק לא מקורי בדגם הזה, אבל לפחות מגיע עם usb + aux.

מראות וידיות חיצוניות בצבע שחור ולא בצבע הרכב. אבל אני מבין שאי אפשר לקבל הכל במחיר הזה.

2. פאביה - לפי מה שהבנתי זה סוג של איביזה עם מעטפת שונה. לא נסעתי עליה.

3. פיאסטה.

4. סוזוקי סוויפט ידנית

כל הרכבים הידניים קצת מפחידים אותי מבחינת סחירות.

מבחינת יד שנייה אני יכול ללכת על אוטומט, מאזדה 2 או סוויפט או כל דבר אחר שייכנס בתקציב.

מבחינת תיעדוף:

1. אמינות, סחירות וצריכת דלק.

2. כל השאר - נוחות נסיעה, ביצועים, בטיחות.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

לפי הדרישה העיקרית שלך (אמינות) הסוויפט היא הבחירה הנכונה בשבילך.

אני אישית הייתי בוחר דווקא בפיאסטה אבל בכל מבחני הדרכים שקראתי ההחלטה מי מנצחת בסוף הייתה צמודה.

לדעתי אין מנוס מלבצע נסיעת מבחן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בשנה וקצת האחרונות השוק חוזר לחפש רכבים ידניים, אחרי שבמשך הרבה שנים הייתה העדפה ברורה לרכבים אוטומטיים. כמובן שאי אפשר לדעת מה יקרה בעוד שנתיים או שלוש, כשתרצה למכור את הרכב שתרכוש, אבל כרגע נראה שאין לך סיבה לחשוש.

כמו שציינת, בסכום הזה אתה יכול לבחור בין מכונית ידנית קומפקטית חדשה, מכונית מיני אוטומטית חדשה או מכונית משומשת. אם תבחר לרכוש רכב משומש תרחיב את מגוון האפשרויות שלך ותוכל לרכוש גם משפחתיות בסגנון מאזדה 3. אם חיסכון בדלק הוא בעדיפות ראשונה, אז מכוניות המיני או הקומפקטיות הידניות הן העדיפות וצריכת הדלק שלהן נמוכה משמעותית מצריכת הדלק של המשפחתיות הגדולות יותר. ההעדפה בין גיר ידני לאוטומטי היא עניין אישי, לדעתי למי שנוסע הרבה בפקקים עדיף לקחת רכב אוטומטי למרות שהוא קצת פחות חסכוני בדלק. זה פשוט הרבה יותר נוח.

פורסם

הנסיעה על האיביזה גרמה לי להתגעגע לרכב ידני. יש משהו כיפי בהילוכים.

מצד שני, זה היה ביום שישי בבוקר, בלי פקקים ובנסיעה די קצרה.

ביום יום אני נוסע בבקרים בת-ים להרצליה ובערך עד לה-גרדיה ולפעמים קצת מעבר יש פקקים.

אופיר, למה אתה מתכוון מיני אוטומטית חדשה? באיזה רכבים מדובר?

לגבי משפחתיות בסגנון מאזדה 3 - כרגע אין לי צורך ברכב בגודל משפחתי, מה גם שקצת נמאס לי מדגמי הליסינג.

פורסם
שלום לכולם,

האמת שכמה שנים שלא כתבתי פה, ומאז הספקתי להחליף את הפיאט פונטו שהיתה לי, לקחת ליסינג - מאזדה 3 דור ראשון.

כרגע אני צריך להחזיר את הליסינג וכנראה שלא אקח שוב.

ולכן ההתלבטות.

הסתכלתי כבר על כמה דגמים חדשים (כמובן ידניות בגלל התקציב) (הדירוג הוא שרירותי, יצא לי לבדוק רק את האיביזה):

1. סיאט איביזה - עשיתי עליה נסיעת הדגמה בשישי. סה"כ נחמדה מאוד. מפחידה אותי מבחינת אמינות.

כמה דברים שקצת ביאסו אותי באיביזה - רדיו דיסק לא מקורי בדגם הזה, אבל לפחות מגיע עם usb + aux.

מראות וידיות חיצוניות בצבע שחור ולא בצבע הרכב. אבל אני מבין שאי אפשר לקבל הכל במחיר הזה.

2. פאביה - לפי מה שהבנתי זה סוג של איביזה עם מעטפת שונה. לא נסעתי עליה.

3. פיאסטה.

4. סוזוקי סוויפט ידנית

כל הרכבים הידניים קצת מפחידים אותי מבחינת סחירות.

מבחינת יד שנייה אני יכול ללכת על אוטומט, מאזדה 2 או סוויפט או כל דבר אחר שייכנס בתקציב.

מבחינת תיעדוף:

1. אמינות, סחירות וצריכת דלק.

2. כל השאר - נוחות נסיעה, ביצועים, בטיחות.

תודה רבה לכל העוזרים!

ההתלבטות נכונה ומשותפת לאחוז גבוה מהלקוחות עם התקציב הנ"ל,

אני יכול להציע לך את הספארק, הרכב מרווח בקטגוריה, מאובזר, בטיחותי, וחסכוני, במבצע כרגע של 62,900 ש"ח

הרכב מאוד מבוקש ואפילו יהיה יותר מבוקש כרכב יד שנייה, לפי היגיון של מחיר נמוך, חלקי חילוף ועלות תיקון נמוכים.

בנוסף, רכישה של רכב חדש הינה שקט נפשי לשלוש שנים לפחות, שלא נדבר על החוויה של הרכישה.

גיא משברולט

פורסם

גיא,הבן אדם מחפש רכב בתקציב של 75,אתה מציע לו רכב בתקציב יותר נמוך 12K שגם פחות טוב ממה שהוא יכול לקנות,מה ההיגיון?

הייתי מתמקד על סוויפט והאיביזה,כול אחד יתרונות הסוויפט יותר זריזה,הפיאסטה יותר נוחות,שתיהם מאוד בטוחות בקטגוריה עם 7 כריות אוויר,לסוויפט מוניטין אמינות טוב,לגבי פיאסטה לא שמעתי על איזשהם מבעיות\מחלות,סך הכול רכב די חדש בשוק.

עשית נסיעה על האיביזה אחרי מתיחת פנים? אם לא,במתיחת פנים אמור היה להיות שיפור בפלסטיקה,לא ישבתי בה עדיין לכן לא יודע איך זה עכשיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...