Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי ברכב (אלפא 166) דיבורית פארוט עם כניסת USB בכדי שאוכל לשמוע MP3. ברכב לא ניתן להחליף את ה- HU ולכן זה הפיתרון המוכר היחיד שהיה באותה עת.

יחד עם זאת, הופיע צליל קבוע של רעש המנוע בצורה של צפצוף מעצבן שמתגבר כשלוחצים על הגז. חזרתי אל המתקין שניסה לפתור את הבעיה, אך ללא הועיל.

האם מישהו מכיר פיתרון/ מתקין מעולה שיכול לפתור את הבעיה? זה הופך את שמיעת המוסיקה למעצבנת במיוחד.

פורסם

חבר יקר,

האם אתה יכול לפרט קצת יותר?

מה אופי התקנת הדיבורית ? האם כללה חיבור מתחים ?האם הרעש נעלם כשאתה שומע רדיו ללא הדיבורית ?

HU:Eclipse 7200 Amp:JL HD 600/4 COPM:Hertz MLK165

פורסם

לאלפא 166 יש מערכת מובנית הכוללת מגבר, קומפוננט וסאב. הדיבורית שהותקנה היא פארוט MKI 9200. את הדיבורית שומעים באמצעות המערכת, כלומר, כשמתקבלת שיחה הדיבורית משתלטת על המערכת. אינני יודע אם זה כולל חיבור מתחים, אבל אם הבנתי נכון את תהליך ההתקנה- אז כן. האמת היא שאני לא זוכר אם כששומעים רדיו הרעש נעלם- נדמה לי שכן (אני לא שומע הרבה רדיו לאחרונה) אבל כששומעים מוזיקה באמצעות הדיבורית (USD) יש רעש בדיוק כמו כשמדברים בטלפון. כששומעים דיסק (אשר נמצא בצ'יינגקר מאחור ואין לו קשר לדיבורית) אין רעש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רוב הסיכויים שהחשמל של הדיבורית עובר ליד הכבל RCA או שבעת ההתקנה לקחו מתח חשמל לדיבורית ממקור לא תקין.

מאוד קשה לעזור לפתור בעיה זו בהתכתבות עלייך לגשת לאחד המתקינים על מנת שיוכל לפרק ולבדוק יותר לעומק מאיפה נובעת התקלה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...