Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני עד 25,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב סופר-מיני, גיר ידני, בתקציב של 20 עד 25 אלף (כש-25 - זה אם הרכב במצב מושלם יחסית לגיל שלו).

כרגע אני חושב בכיוון של פג'ו 206 מ-2003.

מחפש רעיונות לאפשרויות נוספות וחוות דעת על ה-206.

פורסם

תעשה חיפוש כאן בפורום. יש לא מעט שרשורים על ה- 206.

בסך הכל מכונית מהנה לנהיגה.

סביר שבסכום שציינת, תקנה רכב שהיה בבעלות של בחור צעיר.

תבדוק שהרכב טופל בצורה נאותה, שלא עבר התעללות.

שלשום ראיתי ברמזור 206 שנת 2004 נהוגה בידי בחורה צעירה. כשהיא לחצה על הגז שמעתי רעשים שהעידו על הזנחה קשה.

תקנה רכב שטופל במסירות, כך שלא תצטרך לבצע ישור קו רציני.

פורסם

ה206 עם גיר ידני לא רעה,נוחה בסגמנט ומנוע וותיק ודי אמין,ממה שאני יודע צריך לבדוק טוב את ידית האיתות,זאת די מחלה של הרכב והיא לא זולה להחלפה.

עוד רכב הוא הפונטו ספייס,חסכונית,די אמינה ולא יקרה לתחזוקה,לבדוק תקינות הגה במצב CITY ושאין מים במקום נוזל קירור,בגירסת ELX יש 80 כ"ס בכול השאר 60.

יונדאי גטס,לדעתי בכזה תקציב אפשר למצוא 2006,בשנה הזאת היה שיפור בכ"ס 97 לעומת 82,שופרה גם צריכת הדלק,להימנע מגירסת GLF,בעלת כרית אוויר אחת וללא ABS,לכן כדאי להמתקד ב GLI\GLS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גטס זאת גם אפשרות, כשאני חושב על זה. אני אחפש עוד מידע עליו, אבל לגבי הגרסאות השונות שלו - עד כמה גרסאות לא-GLF שכיחות? אנשים לא ממהרים לפרסם את הדגם המדויק...

ועוד שאלה כללית על המצב בשוק: מסקירה על 206 והגטס ב-יד2 אני רואה שכמעט כל הרכבים מוצאים בכמה אלפים טובים מתחת למחירון של יד2. אני מודע לכך שיש בעיתיות מסוימת במחירון של יד2 ושזה רק מחיר מכירה ממוצע לדגם, אבל זה לא ממש הגיוני שכל הרכבים הם מתחת לממוצע. האם יש העטה כללית בשוק, או שיותר סביר שיש סיבות שקשורות לרכב עצמו?

פורסם
גטס זאת גם אפשרות, כשאני חושב על זה. אני אחפש עוד מידע עליו, אבל לגבי הגרסאות השונות שלו - עד כמה גרסאות לא-GLF שכיחות? אנשים לא ממהרים לפרסם את הדגם המדויק...

ועוד שאלה כללית על המצב בשוק: מסקירה על 206 והגטס ב-יד2 אני רואה שכמעט כל הרכבים מוצאים בכמה אלפים טובים מתחת למחירון של יד2. אני מודע לכך שיש בעיתיות מסוימת במחירון של יד2 ושזה רק מחיר מכירה ממוצע לדגם, אבל זה לא ממש הגיוני שכל הרכבים הם מתחת לממוצע. האם יש העטה כללית בשוק, או שיותר סביר שיש סיבות שקשורות לרכב עצמו?

כי מחיר המחירון של לוי יצחק לפג'ו 206 נמוך מזה של יד2.

פורסם

הרוב לדעתי זה GLF בגלל הליסינג אבל יש גם רמות איבזור גבוהות יותר,המחירונים אכן מתחת לממוצע כיוון שגטס למשל פופלרית בליסינג,לכן בן אדם פרטי צריך לא יכול למכור לפי מחירון,אחרת אנשים עדיפו ליסינג,אתה מקבל גם שנת אחריות אז זה בכלל נשמע מעולה.

הפיגו בגלל שזה רכב צרפתי ובארץ יש לא מאט סטיגמות סובלת מזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...