Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון 10-12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כל אני חדש פה בפורום אני מאזור המרכז הוצאתי עכשיו רישיון ואני מעוניין לרכוש רכב ראשון בתקציב של בין 10 ל12 אלף.

אז ככה לאמא שלי יש כרגע chevrolet cavalier LS 2002, אבא שלי מסכים לי למכור אותה ולקחת את הכסף לקנות רכב לעצמי.

יש הצעות ? חשבתי על משהו בסגנון ספורטיבי כזה בהתחלה חשבתי על chevrolet cavalier הקופה..

יש למישהו הצעות ? :)

דיון פורה.

פורסם

שברולט קווליר כרכב ראשון עבור נער שרק הוציא רישיון נהיגה? ממש ממש לא!!

בחר לך מכונית קטנה חמודה, חסכונית ויחסית אמינה, שכמוה יש הרבה על הכביש, שגם תוכל לארגן לה חלפים זולים חדשים או מפירוק.

אני לא יודע מה התקציב שלך, אבל דייהטסו שרייד דור שני, יכולה לתת לך שירות טוב מאד אגב עלויות אחזקה וביטוח נמוכות וביצועים סבירים בהחלט.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני לא סובל את הרכבים האלה בסגנון של השרייד ושל הפיג'ו הישנות.

אני מחפש משהו עם מראה צעיר יותר..

ואם אפשר לדעת מה כל כך רע בקוואליר בתור רכב ראשוני?

פורסם

רכבים אמריקאם משנות ה90 הם גרועים באמינות, כנראה יש לך כסף מיותר מעבר לתקציב..

שכן שלי בגילך עשה אותה שטות, קנה קוואליר קופה, כמה נחמד יש מנוע גדול, פוזה, החיים יפים. עכשיו שניהם מקללים את היום שהם קנו.

עצה שלי, לך על פיאט, האקזמפלר הטוב ביותר שתמצא (כמה שיותר שמורה) אתה אמור להצליח להוציא פונטו ספייס משנת 2001, רצוי דגם elx המאובזר יותר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

קודם תבדוק עלות של רכב,אני בהתחלה רציתי שברולט לומינה,היה החלום שלי,בסוף קניתי פיאט דובלו.

הקווליאר לא רכב חסכוני,מנוע לא רע,אם אתה בצפון יש אותה בפרוקיות,בני דודים אוהבים אותה.

אם הרכב שלכם שמור ואתה יודע מה עבר עליו,נתונים טובים,לא הייתי פוסל אותו,אבל לדעתי יותר הגיוני לקנות רכב חסכוני יותר,אם אתה יכול ידני,זול לתחזוקה,לא יודע עד כמה השתתפת בהוצאות דלק למשל,אבל כאשר זה יוצא מהכיס שלך,פתאום אתה מתחיל לספור הכול,קח את זה בחשבון.

הקווליר קופה חוץ מהצורה אין בו שום דבר ספורטיבי,לא מתלים לא שילדה,מה גם שלמצוא שמורה לא פשוט.

אם אתה רוצה משהו ספורטיבי לדעתי ב 10K תוכל לקנות משהו גמור,צריך יותר תקציב לזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רכבים אמריקאם משנות ה90 הם גרועים באמינות, כנראה יש לך כסף מיותר מעבר לתקציב..

שכן שלי בגילך עשה אותה שטות, קנה קוואליר קופה, כמה נחמד יש מנוע גדול, פוזה, החיים יפים. עכשיו שניהם מקללים את היום שהם קנו.

עצה שלי, לך על פיאט, האקזמפלר הטוב ביותר שתמצא (כמה שיותר שמורה) אתה אמור להצליח להוציא פונטו ספייס משנת 2001, רצוי דגם elx המאובזר יותר.

אפשר לשאול למה הוא מקלל את היום שהוא קנה את הקוואליר קופה ?

ותודה רבה לכולם על המידע.

דרך אגב התקציב עלה ל15 אלף שקל.

אני רוצה משהו שיהיה לו פוזה כזה כמו הקוואליר הונדה סיוויק קופה כאלה..

פורסם

מבין אותך

המכוניות שאת המחפש , הם אלו שלא תראה באופן קבוע על הכביש, אלו מכוניות שאתה רוצה שימשכו את העין שאתה עובר את הרחוב, ואלו מכוניות שאתה רוצה לתת בהם קיק ולקרוע את העולם.

אבל - וזה אבל גדול , קח בחשבון שבאותה מידה שהרכבים האלו לא נמצאים כל כך על הכביש, והנדירות שלהם יחסית גבוהה, ככה גם הסיכוי לחלקי חילוף יורד ,

החלום שלי תמיד היה איזו מכונית יפייפיה , משהו ספורט קופה ייחודית, אבל אם אין לך ממון ברמה גבוהה, אתה לא יכול להחזיק אותה והחלק היותר מבאס - שאתה קונה אותה > אתה מתחייב אליה , כמו שהיה קשה למצוא אותו ייחודי , גם להפטר ממנה יהיה קשה באותה מידה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אפשר לשאול למה הוא מקלל את היום שהוא קנה את הקוואליר קופה ?

ותודה רבה לכולם על המידע.

דרך אגב התקציב עלה ל15 אלף שקל.

אני רוצה משהו שיהיה לו פוזה כזה כמו הקוואליר הונדה סיוויק קופה כאלה..

הגיר עושה המון בעיות, האוטו צמא...

סיוויק האצ׳בק 3 דלתות תתאים. גם חסכונית יחסית עם הגיר הידני וגם בעלת ביצועים מספקים (כך שמעתי, דאג לקרוא עוד בעניין) מה שכן בעניין הפוזה לא תהיה לך שום בעיה, בעניין התקציב מול שנתון, אתה עומד לקבל רכב משנתון די נמוך (95 בערך), כך גם עם כל רכב קופה/ספורט/פוזה דומה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...