Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבנתי שרכב עם יותר כוח ומנוע טורבו כדוגמאת אאודי S3, גולף GTI ודומיהם, הטסט שלהם עולה יותר משל רכב רגיל וטיפולים תקופתיים גם כן. למישהו יש מושג במספרים על כמה מדובר?

ואם אפשר להוסיף מעט על אחזקה של רכב כזה בשוטף (דלק וכו).

תודה

פורסם

לא חושב שיש חשיבות לכוח של המנוע מבחינת הטסט - אני משלם 1518 ש"ח לרכב בן 3 עם טורבו ו150 כ"ס (על הנייר).

מה שכן משפיע מאוד זה מחיר הביטוח - חברות הביטוח הישירות לא מבטחות רכבי ספורט בביטוח מקיף וחברות ביטוחים לרכבי ספורט יגזלו ממך מחיר לא שפוי של 12K ש"ח בשנה... תבדוק טוב טוב האם החברות מבטחות את הרכב הנ"ל לפני שאתה קונה. אם איביזה FR מוגדרת רכב ספורט אז סביר מאוד להניח שגם S3 וגולף GTI.

אני הצלחתי למצוא ביטוח אצל סוכן פרטי שביטח אותי ב4600 ש"ח (מקיף + חובה) עם השתתפות עצמית של 3000 ש"ח (שזה המון אבל זה המחיר שצריך לשלם כדי לסוע במכונה כזאת).

בכל מקרה, מבחינת הטיפולים אם אתה נוסע שפוי ולא קורע את הרכב הטיפול לא צריך לעלות לך שקל יותר מכל רכב סטנדרטי אחר. אם שפכת טורבו כי אתה נוסע כמו חמור אז תצפה לשים עשירייה על ההחלפה.

מבחינת הדלק, שוב, תלוי מאוד בך כנהג. אם תלחץ ותנהג באגרסיביות הרכב ישתה המון דלק - למה? כי הוא יכול. אם תנהג שקול ורגוע הרכב ישתווה לנתוני הצריכה של המקבילים אליו, במיוחד שמדובר במנועי TSI של VW.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...