Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בזמן האחרון אני מחפש לקנות מערכת לרכב.

אז בחרתי בינתיים רמקולים מורל טמפו 5.25 קומפוננט. בגלל שיש בעיה בדגם של הרכב אני שם אותם מאחורה. יהיה הבדל משמעותי?

עכשיו סאב למשל של קיקר C12 150 RMS או סאב אחר בהספק 200-300 RMS.

השאלה היא איזה מגבר אני צריך? באיזה הספק? לפי מה אני מודד את זה?

פורסם

רמקולים תמיד עדיף שיהיו מקדימה. סאב עדיף של HERTZ ES, עדיף קודם לשמוע אותו. מגבר JBL 1004 יהיה מציויין לסטאם הזה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

לגבי הרמקולים פשוט מקדימה יש בעיה להרכיב אותם ברנו מגאן 2. זה לא נכנס ולא מוכן לחתוך/לשים הגבהות

הסאב של הרץ כמובן עדיף אבל הוא יקר.

גם המגבר של ג'י בי אל מאוד יקר

פורסם

זאת בעיה . כרגע אני מחפש פתרון כי בדגם שיש לי לא ניתן לשים רמקולים לא כל אחד מתאים גם אם הוא במידה

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע את זה. מי אמר לך? ואיזה בעיה יש עומק ההרכבה? יש רמקולים שטוחים שביל זה, מה עוד יכול להיות?

פורסם

אפשר לקנות רמקוילם 5.25 שטוחים, אני לא זוכר באיזה חברות זה קיים, ראיתי כזה לCADENCE , אבל לא זוכר את הדגם.

פורסם

בגלל שיכול להיות שהמרחק בן אלמנט לדיפון הוא קטן, וטבעת סטנדרתית 20מ"מ לא מספיקה להרחיק את מגנת מחלון כשהו למטה. ואם להתקין טבעת 30 או 40 מ"מ הדיפון ישב על אלמנט עצמו.

פורסם
אפשר לקנות רמקוילם 5.25 שטוחים, אני לא זוכר באיזה חברות זה קיים, ראיתי כזה לCADENCE , אבל לא זוכר את הדגם.

אתה בטוח ב100% שרמקולים שטוחים יכנסו מקדימה? מבלי לפגוע במגן מים ובחלון?

מצאתי גם CADENCE ועוד חברה ניראה לי alpine שיש להם רמקולים שטוחים. אני רק צריך להיות בטוח ב100% לפני שאני קונה

שאני לא ידפק איתם בסוף

פורסם

הכי טוב להגיע למתקין ולבדוק פיזי. זאת דעתי. אני לצערי לא מכיר את הרכב שלך.

• תוכן חדש...