Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגדול ספויילר אמור להצמיד את הרכב לקרקע, מתחת ל-140 קמ"ש לא רלוונטי וגם לא הספויילרים שבאים על ההונדה סיוויק.

אתה אומר שמיתחת ל140 קמ"ש זה לא רלוונטי, גם בצירכת הדלק?

פורסם
אתה אומר שמיתחת ל140 קמ"ש זה לא רלוונטי, גם בצירכת הדלק?

מה זאת אומרת צריכת דלק? אם תשים ספוילר אתה תוסיף משקל לרכב ויותר התנגדות אוויר, זה לא יהיה משמעותי אבל צריכת הדלק תושפע מכך לרעה (הגיון פשוט)

פורסם
מה זאת אומרת צריכת דלק? אם תשים ספוילר אתה תוסיף משקל לרכב ויותר התנגדות אוויר, זה לא יהיה משמעותי אבל צריכת הדלק תושפע מכך לרעה (הגיון פשוט)

כן אבל הוא אומר רק מעל 140 קמ"ש, ומיתחת זה לא רלוונטי.

פורסם

כמו שבוראט אומר , פוסי מגנט 8)

נטו תוספת לפוזה ב99.9 מהמכוניות בארץ .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

יש לי אימפרזה 2006 מנוע 2.0 ,עד לפני 4 חודשים היה לי מורכ עליה ספוילר מקורי של אימפרזה STI, זה היה הספוילר המקורי ולא סתם מזויף של ילדים קטנים,

אז עם הספוילר היתי לוקח סיבובים במהירות גבוהה יחסית והאוטו היה מרגיש צמוד לכביש ולא זז ולא מרגישים שהוא מתנדנד או עומד להתהפך,

אז היום אני כבר כמה חודשים בלי הספוילר, כי פירקתי אותו, אז אני נוסע באותם סיבובים ובאותה מהירות (מהירות גבוהה יחסית) אבל מרגיש שהאוטו מתרומם מצד אחד ומצד שני כמעט נוגע בכביש, ואני מרגיש שהאחזיה במהיריות גבוהות קצת ירדה וזה באמת מורגש.

אז מנסיון אישי, אם זה ספוילר מקורי של כל רכ לא משנה איזה, והוא בעיקר מתוכנן לרכב ספורט ורכב חזק אז הוא באמת יעיל ומוסיף אבל אם זה סתם ספוילר מעוצב ליופי אז זה סתם עבודה של ערסים.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

ספוילר/כנף נועדו להפחית היגוי יתר במהירות גבוהה (100 קמ"ש לפחות אני מאמין כדי שתהיה השפעה משמעותית).

זה לא נועד לצמצם זוויות גלגול, ואם אין לך נטייה להיגוי יתר במהירות גבוהה בלעדיו אז הוא רק פוגע לך בביצועים ובצריכת דלק!

פורסם

המחשה יפה, בגדול הספויילר באיור למעלה ממחיש לך את ההצמדה של הטוסיק לכביש.

התמונה התחתונה פחות רלוונטית, כי שם יש ספליטר שמונע מהאוויר להכנס מתחת לרכב ולהרים אותו למעלה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...