Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לעזור לחבר להשיג מגף כזה

בעבר התקבל כתרומה וחולק ללוחמים בחיל בים

אני צריך קצה חוט כדי להתחיל לחפש וכל פרט יעזור לי:

שם\ ארץ ייצור\דגם\ כינוי

תודה ואחלה יום!

576631_3828130908991_826825184_n.jpg

פורסם

זה מגף של טימברלנד. איך אני יודע? כי רציתי אחד כזה, אבל לא היו מוכנים לשלוח לארץ (בסוף קניתי של חברה אחרת)

http://shop.timberland.com/product/index.jsp?productId=4208970

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה זה זרקו אותי לים??

אם אתה שואל/מבקש משהוא אז לפחות תרשום כותרת ענינית שלא כל עובר אורח יאלץ להכנס מתוך סקרנות!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה מגף של טימברלנד. איך אני יודע? כי רציתי אחד כזה, אבל לא היו מוכנים לשלוח לארץ (בסוף קניתי של חברה אחרת)

למה לבאס?

בחנות הזאת יש אפשרות למשלוח בינלאומי של המגפיים האלה

תעשה חיפוש: http://www.lmgtfy.com/?q=Timberland+PRO+%20TiTAN+Wellington+Boot

ובטוח תמצא עוד.

יאללה, ת'חדש :)

פורסם

תודה רבה על העזרה

אבל איך אומר צדי "זה ליד אבל זה לא ממש זה..." :-)

זה עבור חייל בחיל הים ואני צריך את המגף הספציפי הזה

עד כמה שהבנתי האופציות שלו זה המגף הזה ספציפית או נעל צבאית שלא יורדת מהרגל כמה ימים

אני אחסוך את התיאור של מה שקורה לרגל ואח"כ לסביבה בגלל שילוב של נעל צבאית ומים במשך כמה ימים :-)

אחלה יום!

פורסם

צריך להאכיל אותך עם כפית?

תשלח מייל לחברה המייצרת, תצרף תמונה, תגיד שאתה מעוניין לרכוש ותשאל מה הדגם המדוייק של המגף כדי שתוכל להזמין אותו.

אין לי ספק שהם ישמחו לענות.

פורסם
צריך להאכיל אותך עם כפית?

תשלח מייל לחברה המייצרת, תצרף תמונה, תגיד שאתה מעוניין לרכוש ותשאל מה הדגם המדוייק של המגף כדי שתוכל להזמין אותו.

אין לי ספק שהם ישמחו לענות.

עם כף...

זה לא טימברלנד, זה מגף חיל הים שהגיע בעבר כתרומה לחיילים אין שום לוגו או מספר על המגף (אולי היה בעבר כיום הכל שחוק)

למי שיש יש ולמי שאין ממשיך ללכת בנעליים צבאיות

זה לא יכול להיות דומה או כמו - זה חייב להיות זהה כדי שאפשר יהיה לנעול אותו בשירות

להביא דברים מחו"ל אני יודע - זה העבודה שלי, מה שאני צריך זה קצה חוט כדי לאתר את הייצרן

תודה

פורסם

בזמנו לפני השחרור העברתי כמה שבועות לפני השחרור במחסן שאיחסן ציוד מיוחד שמגיע מתרומות.

היו שם דברים של מיטב מותגים עולמיים, שפשוט הטביעו עליהם צ גדולה.

• תוכן חדש...