Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר שיש לו כבר רכב חברה שהוא הרכב הראשי שלו, והוא רוצה לקנות רכב ספורטיבי יחסית שישמש בתור רכב פנאי לסופ"שים בעיקר.

הרכב לא צפוי לנסוע הרבה(מקסימום 8K בשנה) וכאן מגיעה ההתלבטות : האם לקנות רכב בתקציב נמוך יחסית(30 אלף) ולחסוך את הירידת הערך הגדולה של רכבים יקרים יותר או שכול ה"חסכון" בירידת ערך ילך על מוסכים? הוא יוצא מנקודת הנחה שהרכב לא צפוי לנסוע הרבה ולכן לא יחשף להרבה בלאי.

מה אתם חושבים? הוא נוטה יותר ללכת על האופציית התקציב נמוך.

פורסם

כלכלית כמובן שעדיף בתקציב נמוך לרכב שכזה. מעשית - ככל שתרד בתקציב כך תמצא אקזמפלרים טובים פחות.

עדיף להתמקד בסוג הרכב ומשם לגזור את התקציב, אם זה אפשרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האממ אוקיי,

בגדול הוא רוצה רכב ידני בלבד שיהיה חזק בקו ישר, קצת פחות מעניין אותו פניות, אבל אם כן, מה טוב. כמו כן הוא מעדיף רכב שגם יראה יחסית טוב(לא קובייתי כמו הלנצ'יות או הגולף הישנות)

מה שחשבנו עליו זה בעיקר רכבים ישנים משנות ה-90 המוקדמות, נדירים יחסית שאין לנו שום מושג לגבי האחזקה שלהם כמו מאזדה MX5 או טויוטה סליקה

או יחסית חדשים משנות ה-2000 המקודמות כמו פיזו 307 2 ליטר, אלפא 147 2 ליטר, או האיביזה טורבו.

אבל זה פחות או יותר הכיוון- 0-100 במהירות, והרבה כוח בתאוצת ביניים. (הסוזוקי ספלאש שלו עשתה לו טראומה בעיניין :) )

פורסם

מה הקשר תאוצה בקו ישר לרכבים שציינת?

מהרשימה רק האיבזה טורבו תענה על הדרישות.

מהו התקציב?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא נסעתי אף פעם ברכבים האלה, ככה שאת הנתונים לגבי התאוצה אני מוציא מ-KML והם כולם לא רעים יחסית(סביבות ה-8 שניות מ-0 ל-100) ובאמת האיביזה עושה קצת מהר יותר.

התקציב הוא בסביבות ה-30 אלף, אבל אם לא תהיה ברירה אז הוא יעלה.

פורסם

קו ישר:

איביזה 20VT או כל רכב מוגדש מתחילת שנות ה-2000.

קצת יותר מזה - קליאו ספורט (כבונוס מקבלים גם התנהגות כביש מעולה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

307 2.0 היא פחות ספורטבית. היא גם יותר כבדה ולא בעלת מנוע מוגדש. את האיביזה קל יחסית לשפר למעל 200 כ"ס. ל-307 יש פחות מ-140 סוסים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא חושב שהוא מעוניין במפלצת מיאוץ מטורפת. סה"כ הוא רוצה רכב נחמד שיהיה קונטרה ידנית ופיקנטית לעגלה שהוא מתנייד איתה ביום יום.

לא חושב שיש לו יותר מדי יומרות להכנס לסיפור של אלפי שקלים לשיפורים במיוחד שהם לא חוקיים. אני מאמין שהוא יסתדר גם עם 140-150 כ"ס :)

ומה הסיכוי לפי דעתך שהוא ימצא איביזה טורבו(או כול רכב אחר מהדגמים הנ"ל) במצב טוב וללא כול מיני שיפורים לא חוקיים במסגרת התקציב הזה?

פורסם

יש כאן בפורום אקזמפלרים של איביזה 20VT לא רעים למכירה.

המחירים לא רחוקים מהמחיר שהקצבתם לעצמכם.

בהצלחה!

פורסם

לפי מה שהגדרת השמע שאיביזה טורבו תפורה עליו. אקזמפלר מקורי קשה לי להאמין שהוא ימצא אבל רכבים עם שיפורים מינוריים (צ'יפ+פילטר+אין בעיית חוקיות) ניתן למצוא במצב טוב עם חריגה קטנה מ30K.

שאר הרכבים אולי ירגישו זריזים יחסית למה שהוא מתנייד בו כיום אבל לכוח מתרגלים מאוד מהר, האיביזה תרגיש "טיל בליסטי" ביחס למה שהוא רגיל אליו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...