Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר חדש/שיפוץ גיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק EX שנת 95 , מנוע במצב מעולה .. הגיר לא טופל נכון ע"י הבעלים הקודם ועם מעט הזנחה מצידי הגיר החל לעשות בעיות, אמרו לי שהאופציה היחידה לשפץ אותו זה 3,500 ש"ח , כאשר להחליף אותו לגיר חדש אפשר למצוא גם ב4,500 ואולי קצת פחות.

מצד אחד אני מאוד אוהב את הרכב והמנוע במצב מעולה, אך מצד שני זה סכום די נכבד בשבילי להשקיע כרגע על הרכב.

אשמח לעזרה ממבינים בתחום..

פורסם

כשאומרים לך "גיר חדש" - מתכוונים לגיר מפירוק מאוטו אחר.

במצב לא ידוע בדרך כלל.

גיר חדש באמת (בהנחה וניתן עדיין להשיג לרכב שלך, שכבר די ישן) עולה הרבה (הרבה) יותר יקר.

תחשוב, מה יותר כדאי לך.

פורסם

מחיר הרכב עם גיר תקין פחות מחיר שיפוץ גיר פחות עוד כמה אלפים (שיגרמו לקונה לרצות לרכוש רכב שמראש ידוע שלא תקין), כלומר במחיר נמוך מאוד מאוד.

פורסם

היתי מתחיל מהקל אל הכבד ומנסה לפחות להחליף שמן גיר (לא בבאת אחת 8 ליטר, אלא החלפה חלקית של 4 ליטר לכל כמה ק"מ בערך), אולי זה יפתור את הבעיה, ואם לא, עדיף לנסות בכל זאת, אני מעדיף לבזבז 400 ש"ח על אוטו שאתה אומר ששמור היטב מבחינת מנוע, מאשר להפסיד 4000 שקל במכה בלי לדעת האם היה ניתן להציל את הגיר.

יום טוב.

Opel Adam S 2017

פורסם

החליפו לי שמן גיר .. שמו בערך 3-4 ליטר , וזה שיפר את המצב הרכב העביר הילוכים בצורה סבירה אבל בהילוך הה3-4 הוא עושה בעיה.

בקשר לתוסף לגיר, זה די הדדבר הראשון שחשבתי לעשות .. קניתי איזה תוסף, לא זכור לי כרגע השם שלו, אבל לאחר כמה בדיקות באינטרנט הבנתי שזה לא בריא להוסיף תוסף לשמן גיר, ושזה גורם יותר נזק מאשר תועלת .. אז לא שמתי.

בכל מקרה אני צריך לחשוב על דרך שהרכב ינסע חודש-חודשיים שאני יוכל לתפקד כמו בנאדם, ולמכור אותו בתקווה לקנות רכב אחר.

פורסם

אם אתה אוהב אותו, והמנוע מצב מצויין, למה למכור?

אתה חושב שמישהו יקנה רכב עם גיר דפוק?

כל מקרה לפי מה שאני רואה חבל להעיף אותה, שיפוץ אחד וטוב (במקום מומלץ), והרכב חדש.

לא מזמן דוד שלי נתן לליסינג הונדה סיויק 95' ולקח סיויק 09'. (נתנו לו 5K על ה95', מבאס מאוד, רכב מעולה! ומצב מצויין היא הייתה, יד ראשונה אצלו מ95!).

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
כשאומרים לך "גיר חדש" - מתכוונים לגיר מפירוק מאוטו אחר.

במצב לא ידוע בדרך כלל.

גיר חדש באמת (בהנחה וניתן עדיין להשיג לרכב שלך, שכבר די ישן) עולה הרבה (הרבה) יותר יקר.

תחשוב, מה יותר כדאי לך.

החלפת גיר או שיפוץ גיר יש להיעשות רק ע"י מכון מומחה לשיפוץ גירים אחרת עלול להיגרם נזק בלתי הפיך. אם הינך במרכז אני ממליץ להיכנס למוסך יהודה בבת ים אוכל לבצע בדיקה חינם עבורך.

פורסם

ממליץ לך לנסות תוסף xado

http://www.ebay.com/itm/XADO-Revitalizant-EX-120-Automatic-Transmissions-SUPER-PRICE-/120968206718?pt=LH_DefaultDomain_100&hash=item1c2a44597e&vxp=mtr

באייבי זה עולה 100 שקל תציע לו אפילו 15 דולר והוא ישחרר, התוסף עושה פלאים מנסיון ... אין לך מה להפסיד

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

גיר מפירוק לרכב שכזה ניתן גם להשיג סביב ה 1000-1500 ש"ח. המחירים שנאמרו לך יקרים. רק אל תישכח שבגיר מפירוק אתה לוקח הימור למצבו של הגיר.

• תוכן חדש...