Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מצאתי ערבי נחמד שעושה לי פחחות פלוס צבע במחיר ממש זול.

עכשיו הבחור סיים לסדר את המכות שהיו על הרכב (והיו הרבה..) ואני מתלבט באיזה צבע לצבוע.הוא ממליץ להשאיר בצבע הקיים.(אפור-כסוף),יש למישהו מושג למה? והאם זה באמת עדיף?

בכל מקרה הוא אמר לי להגיד לו קוד צבע והוא יצבע. איך אני מברר מה הקודים של הצבעים?

תודה רבה לכל העונים.

פורסם

בדלת הכניסה לרכב מצד הנהג צריך להיות רשום מספר הצבע(במשקוף).

לגבי צביעה בצבע שלא תואם, כנראה שתהיה בעיה עם רישוי הרכב ויהיה צורך לסדר את העניין עם משרד הרישוי.

כמו כן כשתרצה למכור את הרכב יהיה קשה להסביר למה צבעת את הרכב לצבע אחר.

שי.

פורסם

לדעתי, לך עם ההצעה שלו. אם תחליף צבע, יהיו הבדלי צבעים בין החלק החיצוני של הרכב לחלקים הפנימיים כדוגמת משקופים פנימיים של הדלתות, בגאז', תא מנוע וכו' וזה לא נראה טוב.

אלא אם אתה מפשיט את האוטו לחלוטין וצובע את הכל, מה שלא נראה לי שיקרה.

פורסם

הוא זול כי הוא כנראה לא מפרק גומיות ,פנסים ,מראות,סמלים ,אנטנה וכד' והוא ממליץ להשאר באותו צבע כדי שאם בעתיד יהיו קילופים ופיצוצים באיזורים שציינתי כפי הנראה לא תרגיש בהבדלים.

כפי הנראה הצביעה היא חיצונית בלבד ואז יהיה מעבר צבע לא יפה בין הפנים לחוץ -זו עוד סיבה.

אתה יכול לבחור בכל גוון שיהיה על אפור -כסוף וזה לא משפיע על הרישוי .

אם הוא מבצע את העבודה כמו שציינתי אז 4K הוא מחיר זול שהייתי מצפה לשמוע -בערך 400 ש"ח לכל חלק (כנף,דלת,מכסה מנוע,פגוש והלאה )ואם זה פחות אז כבר הייתי חושד :

בטיב העבודה : עבודת ההכנה שלו.

במקור הצבעים : איזו תוצרת ?

צביעה בתנור או לא ?

Gn'f'R

• תוכן חדש...