Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארו 1974- שיפוץ מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנוע, תיבת הילוכים, סרן אחורי? גם לשברולט נובה ואחיותיה היו כמה דברים במשותף עם קמארו אבל יש כל כך הרבה חלקים חדשים שאתה יכול לקנות בארה"ב (ולא במחיר גבוה), כך שלא היה צורך בפשרות שהוא עשה.

על ניקוי חלודה עם התזת חול: מניסיון, אתה יכול להשתמש בזה אך לא על חלקי גוף גדולים ושטוחים.

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

סרן אחורי לא מתאים.

הנובה משנת 68 חולקת בערך את אותם חלקים עם הקמארו דור 1 . דור שני זה שונה לגמרי.

נקוי חול יכול להיות טוב רק על חלקי מתכת כמו שילדה או משולשים או סרן וכו, אך המלח שיש בחול מזיק !

לכן ניקוי סודה הינו התהליך היעיל והנכון לעבודה על רכבים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הודעה מספר 180 (המספר המקורי כי 180 עבר להודעה הבאה) של קובי נמחקה. פורסמו בה צילומים של הרכב הנדון במהלך השיפוץ במוסך ולא ברור אם זה היה ברשותו של בעל הרכב.

קובי, במידה ותחזור על המעשה הלא אתי בעליל הזה, יינקטו נגדך אמצעים!

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

זה בסדר בני, I rest my case

:lol:

דרך אגב התמונות צולמו עלידי חברים שלי עם אישור בעל המוסך, אחרת איך היה בכלל אפשר לצלם?

ואני שמח שיש אנשים מספיק עם הגינות מקצועית בפורום שרואים בדיוק את מה שאני רואה ואין להם בעיה לעזור באמת לבעל הרכב ולעלות את זה מאשר סתם לעודד כמקהלה חסרת הבנה.

משהו שכן לקחתי לעצמי , זה "לעדן" את ההודעות שלי.

אני מאחל לבעל הרכב בהצלחה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי,

אישור של בעל המוסך לא מספיק לי. כשאתה שוכב בבית חולים, אני בטוח שלא תסכים שיצלמו אותך ללא רשותך אפילו אם הצלם אומר ש"בית החולים מרשה". (ושתהיה לי בריא עד 120...)

ולגופו של עניין. אין לי בעיה עם ההערכה המיקצועית שלך. אני מניח שיש לך יידע וזה בסדר גמור. הבעיה אצלך שוב ושוב היא במדעי ההתנהגות. את אותם מסרים בדיוק אתה יכול ואפילו מוזמן להביע בדרך שהיא..בוא נאמר בעדינות..פחוות מגעילה ויותר עניינית ובעיקר ברוח הטובה ששוררת כאן. ובעיקר בלי סיסמאות. קח את טטרה לדוגמא ופעל אחרת.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בעל קאמארו נכבד ( שנעלם מהשרשור :roll: ).

קבל פרגון על האומץ.

איכות העבודה נמדדת בסוף התהליך.. מה שיהיה יהיה, הכי חשוב שהפרוייקט עשה לך טוב בנפש.

באופטימיות זהירה ובהצלחה !

פורסם

אני עדיין לא מבין איך לא נועלים את השרשור? או עושים ניקיון?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מאוד לא קשור לכל ההתנגחיות אבל דיברו פה לא קצת על ניקוי סודה, אני אשמח להמלצה למקום שמתמחה בניקוי סודה באיזור המרכז...

תודה!

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
אני עדיין לא מבין למה אתה עובר על חוקי הפורום ומעביר ביקורת על עבודת המנהלים

אני מעביר ביקורת? פי.... :lol::screwy:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...