Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנים האחרונות אני בוכה על כך שתעשיית הרכב אינה מייצרת מכוניות יפות יותר,וכל העיצובים הולכים באותו קו אגרסיבי,לא משנהאם מדובר על היברידית קומפקטית,רכב יוקרה,או ג'יפ הכל נראה אותו הדבר.

בכל אופן,הנה המעצבים של פרארי עשו עבודה נפלאה כאשר אריק קלפטון ביקש מהם לייצר לו בוקסר מודרנית על בסיס ה458 איטליה,WOW!

חבל שלא רואים מכוניות ספורט כאלו בייצור סידרתי.

http://teamspeed.com/forums/458-430-360/73028-ferrari-magazine-sits-down-eric-clapton.html

Porsche 944 turbo

פורסם

אני היחיד שלא מתרשם מהמראה שלה?

הפרונט סבבה, אבל האחורה מזעזע.

הפנסים הקדמיים מזוויעים, מתאימים רק לאנזו.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
אני היחיד שלא מתרשם מהמראה שלה?

הפרונט סבבה, אבל האחורה מזעזע.

אני אישית חושב שזה הומאז' לא רע בכלל למקור, והוא לכשלעצמו נתפש בעיני כאחת מהפרארי היפות יותר של אותה התקופה.

אני מניח שהדימיון ברור;

78-Ferrari-512-BB-Red-005.jpg

81_Ferrari_512_BB_BY-06_GW_07.jpg

ferrari-512-bb-02.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

יפה ששמת לב, זו היתה ההזמנה שלו אז כנראה שעוד כמה הבחינו בזה:lol:

לדעתי היא יפהפיה. פרט אחד מציק לי בעין וזה דווקא מכסה מיכל הדלק שלא נראה שייך לכלום.

פורסם

1. מצטער להגיד אבל היא לא מרשימה במיוחד, במיוחד אם משווים אותה ל-458 או לF12, אבל אני משוכנע שבגלל היחוס שלה מחירה רק יאמיר.

2. דרך אגב שמעתי שעלו כמה מכוניות פרארי על כבישי ישראל וכן כמה מזראטי מאז ההשקה של אוטו איטליה, אבל משום מה לא רואים כלום באינטרנט וכדומה, או שהיחצנות שלהם בארץ במדיה לא מוצלחת במיוחד (לא שהם זקוקים לה, אני מודה, היתה כתבה אחת שנעשתה באיטליה בידיעות אחרונות) או שהם ממשיכים עם כל המשחקים של החשאיות שהם לא רוצים לספר ולהראות מה שאני אישית מוצא כ די פתטי.

3. לא יזיק לאוטו-איטליה להיות קצת יותר פתוחים, הרי מעריצי המותג מעוניינים לראות את הרכבים מתוך אהדה וכוונה טובה.

• תוכן חדש...