Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי רדאר במגאן II

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גלאי רדאר של Bell מדגם 916.

לפי מיטב ידיעתי, במגאן II השמשה הקדמית מורידה משמעותית את יעילות הגלאי (כמו בלא מעט צרפתיות... :roll: )

ובאמת שמתי לב, שמאז שקנינו את הרכב הגלאי מתריע פחות ממה שהיה מתריע בעבר (גם התראות שווא).

מלבד זאת, יצא לי לברר בחברת "דרך ארץ" על התקנת ה"פסקל" ברכב, לצורך נסיעה בכביש 6, והם הנחו אותי להתקין אותו בחלקו העליון של השמשה (במקום שבו מודפסות הנקודות החומות - מעל המראה :? ).

הדבר מאמת את החשש שלי לכך שגלאי הרדאר אינו יעיל, ספציפית ברכב זה.

האם מישהו מכיר פתרון לבעיה זו :?::?:

(אגב, חשבתי על לנסות ולהתקין את גלאי הרדאר במקום שבו אמרו לי להתקין את הפסקל, מתוך מחשבה ששם אין מסנן קרינה, אך הנקודות החומות "מסתירות" קליטה של לייזר :mad: )

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

(אגב, חשבתי על לנסות ולהתקין את גלאי הרדאר במקום שבו אמרו לי להתקין את הפסקל, מתוך מחשבה ששם אין מסנן קרינה, אך הנקודות החומות "מסתירות" קליטה של לייזר :mad: )

הייתי הולך על המקום של הפסקל. גלאי רדאר לא אפקטיבי לליזר ב99% מהמקרים. הדבר היחידי שהוא יכול לעשות זה להגיד לך - עוד 4 שניות יקפוץ שוטר לכביש ויעצור אותך על מהירות.

תנסה לחפש בשמשה מקום נוסף (לפעמים בחלק התחתון דווקא) שנראה מעט שונה, מאין ריבוע קטן. לרוב הם משאירים מקום לכל מיני דברים בסגנון כרטיסים לחניות וכו'. אני אנסה להסתכל במגאן שלנו יותר מאוחר אם אני מבחין בזה.

גיא

פורסם

נכון , הפתרון האמיתי היחיד הוא גלאי מפוצל (בל 975) שיחידות הגילוי שלו מותקנות מחוץ לרכב (בפגוש).

הבעייה היא מחירו ,כ-3K. לא שווה.

מעבר לזה - הבל916 לא שווה למולטונובות , וגלאי לליזר הוא ברוב המקרים לא אפקטיבי (שוטר נועל עליך לפני שתספיק למצמץ).

ערוך חיפוש.

פורסם
בקליאו אני יודע שביצעו מעיין חלון קטן אשר מספיק בגודלו למיקום רדאר ברכב.

ככה זה אצלי ברכב בכל אופן.

אכן יצא לי לראות את החלון קטן בקליאו B והמתוחה גם כן.

חיפשתי אותו, אך לצערי הוא לא קיים במגאן... :mad:

אני חושב שאשלח עכשיו מייל לרנו באתר העולמי... אולי להם יש פיתרון שאנו לא מכירים.

מבטיח לחזור עם תשובתם (אם יחזירו... :roll: )

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

תגידו מה הסטטוס של השמשה בקליאו ספורט? יש חלון מספיק לגלאי רגיל? האם זה השתנה בין הדור ה1 לדור ה2?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם לנו (המשפחה) יש גלאי רדאר מסוג קוברה 9100 אבל זה לא העניין.

כשבאנו להתקין דיבורית באותו (רנו קנגו) אמרו לנו שברכבים של רנו יש סיבי פחם?!?!

או משהו בסגנון שמפריעים לקליטה ולשידור.

אז התקנו את האנטנה בחלון הימיני של הכנף האחורית שהוא לא כל כך פרקטי בשביל גלאי רדאר בקיצור עזוב אותך צרפתיות אפילו הנשים שלהם לא עושות שפם!

• תוכן חדש...