Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי גרנדיס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אשמח לעצותכים הטובות.

לאחר חיפושים מיגעים נראה כי נרכוש מיצובישי גראנדיס

יש שנייה מהשכרה 2010 70000 ק"מ. טרייד אין על הפוקוס שלנו ומוסיפים 70000 (יוצא סה"כ 110000)

שמעתי שהיא זוללת דלק האם זה נכון או שהיא כמו כל הרכבים בגודלה?

אנחנו לא באמת צריכים 7 מושבים פשוט צריכים מקום שיכול לאכלס 3 כיסאות תינוק והסטישנים למיניהם לא עושים זאת.

השגותכים לגבי הגראנדיס?

תודה רבה

פורסם

צריכת דלק של הגרנדיס היא באזור ה-8 קילומטרים לליטר. הרכב לא חסכוני במיוחד, אבל למי שצריך רכב 7 מקומות מרווח אין הרבה אופציות אחרות שיהיו חסכוניות יותר. קיה קרניבל בנזין או פורד גלקסי לא הרבה יותר חסכוניות בדלק, אם בכלל.

אם אתם זקוקים לרכב עם מקום לשלושה מושבי תינוקות אני מציע לכם לבדוק את ההונדה FRV. מדובר ברכב עם 6 מקומות ישיבה, רחב מאוד, במושב האחורי יש מקום ל-3 מושבי בטיחות. צריכת הדלק שלו טובה יותר, בסביבות ה-11 קילומטרים לליטר בממוצע. אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן ברכב רגע לפני שאתה מזמין את הגרנדיס, ייתכן מאוד שתתרשם לטובה.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה FRV. חסכונית, מרווחת ואמינה.

מפתיע, אבל אם אתה מוכן להתפשר על גיר ידני...סיטרואן ברלינגו.

מכון שזה אוטו של אינסטלטורים, אבל הוא נוח בצורה בלתי רגילה, יש לו דלתות הזזה מאחור, תא מטען ענק. מזגן מצויין ואפילו מאוד חסכוני בדלק.

גם הביצועים סבירים מאוד.

המושב האחורי מאכלס בקלות ובנוחות שלושה מושבים.

אופציות נוספות הם הג'יפים למיניהם. הם יותר יקרים בכל אספקט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אכן הכותב כאן מעלי כתב כי "הבלמים לא משהו". הוא התכוון ככל הנראה לכך שרכב מסוג זה היה מעורב בתאונה המחרידה בירידות לטבריה, שם נספתה משפחה שלמה למעט הילדה רחלי.

יחד עם זאת, יש לקחת בחשבון שיתכן שהתקלה שם היתה נקודתית, אולי הזנחה בכך שלא בוצע טיפול בזמן ועקב כך לא נבדקו רפידות הבלמים.

בכל מקרה, יש לזכור כי מדובר במכונית מיושנת יחסית, עקב עובדה זו היבואן ממשיך למכור אותה בדגמי 2012 ועקב העובדה שהיא ישנה יחסית הוא משיג עבורה מחירים מאוד תחרותיים.

מסכים שהיא זוללת דלק ובעקבות העובדה שהיא מיושנת, אותות גילה גם ניכרים בה, ביחס למתחרות מודרניות יותר.

מציע לבדוק בחיוב אופציות אחרות שהוזכרו למעלה.

פורסם

תודה על התגובות

"עליתם עלי" הונדה FRV היא עבורי האופציה במקום הראשון העניין הוא שאני לא מוצא אותה במגרשי טרייד אין וכיוון שאני לא מצליח למכור את הפוקוס באופן פרטי אין לי אופציות אחרות.

מישהו מכיר/יודע אופציה להונדה FRV בטרייד אין?

תודה

פורסם
אכן הכותב כאן מעלי כתב כי "הבלמים לא משהו". הוא התכוון ככל הנראה לכך שרכב מסוג זה היה מעורב בתאונה המחרידה בירידות לטבריה, שם נספתה משפחה שלמה למעט הילדה רחלי.

בעקבות התאונה, בעלים שונים של הרכב הנ"ל אמרו שהבלמים דוהים אחרי בלימה חזקה אחת.

אתה יכול לעבור על הנושא, היו 2 אנשים שונים שאמרו שהבלמים לא משהו ברכב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
תודה על התגובות

"עליתם עלי" הונדה FRV היא עבורי האופציה במקום הראשון העניין הוא שאני לא מוצא אותה במגרשי טרייד אין וכיוון שאני לא מצליח למכור את הפוקוס באופן פרטי אין לי אופציות אחרות.

מישהו מכיר/יודע אופציה להונדה FRV בטרייד אין?

תודה

ניסית אצל אוטוסנטר? הם חלק מקבוצת מאיר כך שיש סיכוי סביר שיש להם משהו במלאי.

כמו כן, כדאי לנסות אצל אופרייט-ליס. גם להם יש לא מעט הונדות במלאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בעקבות התאונה, בעלים שונים של הרכב הנ"ל אמרו שהבלמים דוהים אחרי בלימה חזקה אחת.

אתה יכול לעבור על הנושא, היו 2 אנשים שונים שאמרו שהבלמים לא משהו ברכב.

הציגו אפשרות שדוושת הדלק "נתפסה".

בעלי גרנדיס נוספים העידו על בעייה כזו של דוושת הדלק.

• תוכן חדש...