Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סקודה פאביה ספורט שנתון 2011 חדשה מהחברה, תמיד חשדתי לגבי הרעש מהמנוע האם זה תקין או לא.

הרכב בובה נוסע בסדר גמור, כאשר אני מגיע לכ120 ברכב בהילוך חמישי אני מרגיש שהרכב מתאמץ ואני רואה תטורים על כ40 והמנוע מרעיש האם זה תקין?לפי מה שאני יודע חמישי זה הילוך שיוט וכן האוטו מושך אבל כאילו המנוע מתאמץ.. 

פורסם

מנוע? גיר?

יש לך אולי סרטון להדגים? קשה מאוד להבין מה מטריד אותך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה שקורה, על 120 הרכב של פותח שרשור נוסע על 4000 סלד, סביר להניח שמנוע יהיה רועש על סלד כזה. האם זה תקין לנסוע על 4000 סלד במהירות 120 ברכב הזה? אם כן, אז כניראה אין בעייה (כמובן אי אפשר לשרך הכתיבה לשמוע את הרעש לכן לא ניתן להגיד בוודאות).

איזה גיר ברכב המדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניסיתי להסביר כמה שיותר, בסך הכל רציתי לבדוק אם זה תקין לפי הנתונים שהבאתי כי זה לא נראה לי הגיוני שבחמישי כל 120 הטורים צריכים להיות על 40 אם זה לא תקין אני יפנה לחברה כי זה לא צריך להיות ככה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא נשמע הגיוני שב-120 אתה על 4000 סל"ד, אתה בטוח שהעברת לחמישי ולא לשלישי בטעות?

אצלי ב-DSG7, ב-120 קמ"ש אני על 2400 סל"ד בערך.

פורסם

פנטוס, אם היא ידנית - היא נמצאת בסל"ד גבוה משלך (רק 5 הילוכים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם יש לו דיזל זה יכול להסביר את הרעש והן את הטורים LOL

מדובר ברכב משנתון חדש .

הדיזלים (באופן יחסי כמובן) שקטים יותר במנועים המתקדמים אם כי דובר על הרכב הספציפי ,שתא הנוסעים אינו מבודד בצורה טובה

בכל מקרה 4000 סל"ד ,120 קמ"ש ,הילוך חמישי , אם מדובר ב - 1600 סמ"ק טורבו דיזל...קצת משונה הייתי אומר...ואולי כך בנוי הרכב.

בברכה

מוטי

• תוכן חדש...