Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי בקיני מחרמן יותר מעירום מלא וזה מניסיון .

מחרמן אם אתה יודע שבסוף הוא ירד, וגם זה אם הבחורה לא עשתה יותר מדי טיזינג...

פה ראינו גרף, השלב הבא תא מנוע, אחרי זה אולי ממיר קטליטי, משב תושבות פגוש וגוז׳ונים של הגלגל....

בקיצור, עד ההודעה הרביעית או חמישית זה סקרן, עכשיו כבר לא ממש למען האמת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתה ילד מושפע . כבר לפי ההודעה שלך רואים שזה ילד שעכשיו הוציא רישיון . אני לא מבין מה מטרת השרשור . אני מציע לנעול

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

למה כולכם מתעצבנים בגלל ילד קטן ,הוא דווקא הצליח במשימה שלו :-P

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

עדן אני נותן לשירשור לרקום עור וגידים, לא כזה חשוב לי שזה יעצבן אותי

ולגבי הבקיני , גם ללכת לחוף לצפות בעשרות הבננות הצעירות 18+ ואז לחזור לבת זוג של ה25+ שהתחילה כבר לקבל את הצלוליטיס עושה את העבודה :wink:

פורסם

מרתק חבר'ה, מרתק. ממש מעלה זכרונות מפורומי "שיפורים" של ילדים מחוצקנים מלפני עשור. ועכשיו, אם תסלחו לי, אני צריך ללכת למשוך למלכת הכיתה בחזייה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...