Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די מסכים.

למרות שעדיין יש קטעים מצחיקים בעונה הזאת, זה ניראה הרבה פעמים מאולץ. וכן, גם לי מפריע שמדגישים סכסוכים ורוע של מתחרים לעומת העונות הקודמות.

שמת לב גם שיש מתחרים שפשוט ההפקה מתעלמת מהם? יש כמה מתחרים שאני בקושי זוכר שקיבלו זמן מסך(כניראה בגלל שהם לא אומרים דברים הזויים/מטומטמים יתר על המידה)

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקפיץ לאחר שצפיתי בארבעת הפרקים הראשונים.

אני חייב להגיד שנהנתי מהעונות הקודמות של התוכנית. הן היו good clean fun - חבורת טמבליות וחבורת מאותגרים חברתית תקועים ביחד. אבל משהו בעונה החדשה מאוד מפריע לי.

נדמה שהבמאי והעורך של התוכנית כל-כך מתאמצים להדהים את הצופים, שהם מנסים להוציא בכוח מהבנות והבנים את כל הרע שבהם. הבנים זה עוד מילא - חלקם מנסים להיראות מסכנים במיוחד (כמו דדי ואדי), חלקם משחקים משחק מטופש עם הצופים (כמו אולג שמתאמץ מאוד כדי שנחשוב שהוא הזוי וסובל משגעון גדלות. בפועל הוא בטח סתם ווירדו) וחלקם פשוט סחבות באופן מוגזם בעליל (כמו ויקטור). אבל הבנות מרגישות לי כמו עלייה משמעותית ברמת הזבל האנושי שהתרגלנו אליו מהעונות הקודמות. אני לא יודע אם הן באמת ככה או שחלקן סתם משחקות (הערכה שלי: גם וגם) אבל רובן לא יוצאות סתם מטומטמות ברמה קיצונית, אלא פשוט מרושעות.

לדוגמא, סיון. ויקטור היה צריך לבחור בינה לבין בחורה אחרת בפרק הראשון. בהתחשב במה שהראו לנו בפרק, הוא היה צריך להיות מטומטם גמור בשביל לבחור בה, מכיוון שהדרך שלה לעודד אותו לבחור בה הייתה לאיים עליו. כן, זה בסיס טוב לקשר זוגי מוצלח... אבל אין לי ספק שההפקה "עודדה" אותו לבחור בה כי היא יותר צבעונית מהשנייה. אח"כ היא המשיכה בלשלוט בו באופן מגעיל ברמות אחרות - מכריחה אותו לסכם לה את החומר, משחקת לו על המצפון ומעיזה עוד לנזוף בו אם לא עשה כל מה שהיא אומרת. ברור גם שהיא פחות מטומטמת ממרבית האחרות שם, והאמת שרק עם אמירה אחת שלה אני מזדהה - כשהיא ניצחה במשימה היא הודתה מיד ש"זה לא שאני כזה גאון, זה פשוט ששאר הבנות כל כך סתומות שלידן אני איינשטיין".

הבעיה היא ששאר הבנות באמת כל כך סתומות. הודיה, ג'ולי, מוריה ואחרות הן באמת חומר אנושי מהרמה הנחותה ביותר, אבל אם צריך לתת את הכתר למישהי זו חייבת להיות שיר ישר. היא אולי לא מרושעת כמו חלק גדול מהבנות אבל קשה לי להאמין שמישהו מהמשפחה שלה צופה בסדרה בלי להתחלחל מהעובדה שיש לו קשר דם עם אסופת התאים האפורים הנרקבים שיש לה בראש.

אבל אולי הדבר שהכי מטריד אותי הוא מה שההפקה מפמפמת לנו בלי הפסקה דרך הבנות והבנים: מי שבא לעבור שם שינוי הוא החנונים, ש"פשוט חייבים לעשות משהו עם עצמם כדי להסתדר בחיים", בעוד הבנות רק באו בשביל להיראות טוב בבגד ים. הבעיה היא שכשדוחפים לצופה את זה בפנים בלי הפסקה בעוד שהוא יודע שההפך הוא הנכון, כל הסיפור הזה מאבד את שמץ האמינות שעוד נותר לו אחרי שמחשיבים את המניפולציות של ההפקה, הגועל נפש של ה"יפות" והמיאוס מהמסכנות המוקצנת של החנונים. וכשתחושת גועל מחליפה את הצחוק הבריא מטיפשותם של אחרים, כך גם הרלוונטיות של התוכנית הולכת ונמוגה.

רוני

לא עדיף לצפות במשהו יותר מעמיק במקום? כמו למשל פורנו? או אפילו 2girls1cup בלופ? 2girls.gif

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...