Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא התעצבנתי :-D אני לא סכינאי אלא אספן סכינים. ההבדל הוא בכמות שנות המאסר :lol:

לגבי התכנית: וואו. פשוט וואו.

ולדעתי זו דוגמא מספיק מייצגת, אחרי מספר שיחות עם מספר אנשים ממקומות שונים בארץ, בקשר לדברים שונים ומשונים.

כבר נשאלתי שאלה בסגנון של מלכת אנגלייה בעבודתי הקודמת בחנות כלים:

לקוח: -אני צריך X.

אני: "מצטער, אנחנו לא עובדים עם X"

-אבל אני צריך X!

"מצטער, אבל אנחנו לא יכולים לספק לך את X.

-אבל אני צריך!

"ואני צריך משכורת יותר גדולה, וגם לי לא מספקים. אין לי מה להגיד לך, אנחנו לא יכולים לספק את זה."

-טוב, טוב, טוב, עזוב אותך, תגיד לי- מה שאתם לא יכולים לספק. תוך כמה זמן תוכלו לספק?

"מה?!"

-(בעצבים)מה שאתם לא יכולים לספק. מתי תוכלו לספק?

"באפריל של שנת 2087"

(ניתוק עצבני)

ולצערי יש לי הרגשה שבמדינת תל אביב המצב דיי זהה למה שמתואר בזבל הזה.

דעתי?

ראבק, אתה רואה שיש מום במדינה (הטימטום הזה... אלוהים, הטימטום הזה...). למה אתה מציג אותו לראווה?!

טיפשות מהסוג הזה מעודדת אלימות. הילדים הקטנים רואים את זה, חושבים שאובמה הוא מלך הכושים (או ערבים? מה היא אמרה שם?) וחוזרים על זה בגן ובבי"ס. ואם לא זה, אז הילדים רואים את ההורים שלהם צוחקים על הטימטום של האנשים האלה, ולומדים שזה נכון וצודק לצחוק על החלשים במקום לנסות לעזור להם או משהו בסגנון. אז ה"חלשים" מתעצבנים ונהיים אלימים... השלב הבא: תכנית שצוחקת על האסירים שבאו מהאלימות כי הם היו החלשים בבי"ס וצחקו עליהם. רק הגיוני, לא?

אני מאושר שאני לא רואה טלוויזייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למה זה בא אחד על חשבון השני?

אני רואה נשיונל גיאוגרפיק לא מעט, ערוץ ההיסטוריה וגם תכניות ריאליטי ובידור. במקום זה בחרתי להוריד את הצפייה בספורט שלדעתי יותר מנוון מריאליטי כי זה מלווה בפיצוחים ובירה. ולפני שאתם קופצים, דיון במקצוע של אימו של השופט זה לא הפעלת המוח ולא הרחבת אופקים.

אני לא מתכוון אליך אישית אלא לצעירים שלא יודעים להבדיל בין עיקר לטפל והתוכניות האלו מהוות 90% מהתרבות והידע שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עכשיו תגידו לי, כל אבירי הצדק החברתי והאחווה הגלובלית בין בני אדם: האם זה נכון שיתקיים שוויון כלכלי? האם מה שקורה כאן מבחינה תרבותית וחינוכית הוא לא הסבר מספק לאי השוויון העצום והפערים בין העשירונים?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא שוויון כלכלי, אלא שוויון הזדמנויות כלכלי. זאת אומרת שצריך לדאוג שלבן של תשובה ולבן של יוספה יהיו את אותן הזדמנויות בחיים (עד כמה שאפשר). זה כן אומר שהמדינה צריכה לשאת בעול חובותיה, וגם לדאוג למשק תחרותי והוגן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מי מכל שיצא לו לראות את הפרסומות ל"היםה והחנון" .................בלה בלה בלה ..............

אל תראה. אל תספר לחברים שלך. אם מישהו יתחיל לדבר איתך על זה, תקטע אותו, ותגיד שזה לא מעניין אותך. אם אתה רואה את זה בטלוויזיה, תעביר ערוץ. אם בני משפחה רואים את זה, תעביר ערוץ, ותאיים לנתק את הטלוויזיה.

תן לאדישות להרוג את זה.

מנהלים, נא למחוק את השירשור. איבדתי עניין בו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היפה והחנון זה ה"ריאלטי" הכי טוב שיש.

הסבר: התוכנית הזאת מבויימת מהתחת, מה שהופך אותה למצחיקה מאוד - ובאופן כללי, הבידור הכי טוב שיש בטלוויזיה בשפה העברית. ביפה והחנון הקודם הייתי צופה עם חברים (ויחד איתם עם חברים בסקייפ) והיינו נשפכים מצחוק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טוב, עכשיו אני מבין כמה שקר והקצנה כל התוכנית הזאת.

אני מכיר את אחד החנונים, ראיתי את ההיכרות שלו עכשיו ואני אומר לכם ככה- רחוק שנות אור ממה שהוא באמת.

לא ארחיב יותר מדי כדי לשמור על פרטיותו, אבל במציאות הוא מתלבש טוב, בעל בטחון וכריזמתי- ההפך הגמור ממה שמציגים אותו בתוכנית:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

נו זה ברור, כל אחד מאיתנו יכול להיות חנון לשיטתם.

בגלל שהכל ערוך, בסה"כ צריכים מישהו עם קצת ידע כללי,

iq נורמלי, ואנחנו נלביש אותו, נגיד לו מה להגיד ואיך, והפלא ופלא - יש לנו חנון.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

איזה פרק גדול. כבר אפשר לזהות כמה מהכוכבים ובעיקר הכוכבות של העונה -

שיר ישר שעושה רושם של סתומה ויפה ברמות מיוחדות.

הבחור עם הזקן והחולצות השחורות. או שהוא עובר מייק אובר מטורף או שהוא עף בפרק הבא.

דלית השחרחורת המוחלקת שהיא באמת משהו מיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
טוב, עכשיו אני מבין כמה שקר והקצנה כל התוכנית הזאת.

אני מכיר את אחד החנונים, ראיתי את ההיכרות שלו עכשיו ואני אומר לכם ככה- רחוק שנות אור ממה שהוא באמת.

לא ארחיב יותר מדי כדי לשמור על פרטיותו, אבל במציאות הוא מתלבש טוב, בעל בטחון וכריזמתי- ההפך הגמור ממה שמציגים אותו בתוכנית:roll:

נו זה חלק מהרעיון. כל הדמויות שם מוקצנות, והתוכנית מבויימת לחלוטין (אבל לא בצורה הכי טובה). זה מה שהופך אותה למצחיקה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היפה והחנון זו התוכנית !

עדיין אין על ליטל מעונה 2, כפרה עליה.

המציאה שפה משלה, ואפילו יש מילון ליטל.

51972.jpg

51974.jpg

51979.jpg

ואלכס

http://www.youtube.com/watch?v=eYzc_W57-ss דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אין הנחות פה !

http://www.youtube.com/watch?v=E04tmKsXbEI&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

בעקבות השרשור הנ"ל צפיתי מס' דקות בתוכנית (בעיקר בפסקי הזמן של משחק הגמר בכדורסל) בפעם הראשונה בחיי וחוץ מהעובדה שזה ריאליטי כמו שה-WWF (לצעירים : מה שהיה לפני WWE) היה אמיתי אכן יש פה פוטנציאל קאלט.

את כמות היפות אפשר לספור על כף רגל של חייל בהנדסה קרבית, אבל מה שהכי הטריד אותי זה איך הנעלולית מבוורלי הילס או משהו כזה השתחלה לתוכנית? יפה היא לא, אפילו לא (אחלה) חמודה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...