Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע לערך נדלקה לי נורת esp באמצע הנהיגה (פעם ראשונה שזה קורה לי מאז שיש לי את הרכב). מאז בערך בכל נסיעה הנורה נדלקת ולא נכבית עד לכיבוי המנוע. לקחתי את האוטו לבדיקה , עשו סריקת תקלות וראו שיש בעיה באחד הגלגלים אך לא הצליחו לזהות את הבעיה אז ביצעו איפוס תקלות דרך המחשב. היום הנורה חזרה לדלוק. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

נ.ב- כנראה שלא מדובר בכיוון גלגלים (זה אני אומר מדבריו של בעל המקצוע).

אודה לעזרתכם.

פורסם

אגב משהו נוסף, כשהנורה דולקת אני מרגיש מן ״קפצוצים״ כאלו במהירות שמעל 100 קמ״ש. התופעה מאוד מורגשת וגורמת לחוסר נוחות בנסיעה.

פורסם

היתה לי בעיה דומה בA4, יכול להיות אחד משני סיבות - חיישן ABS תקול, הרי מערכת הESP מתבססת על חיישני הABS,

או תקלה בצמת הרכב- הצמה מהמחשב לחיישני הABS.

אצלי הבעיה היתה בצמת הרכב, קודם החליפו חיישן אבל הבעיה לא נפתרה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...