Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אני צריך המלצה למחשב נייד חדש.

המחשב שלי נשבר אז החלטתי לקנות מחשב חדש שיהיה לי ללימודים אחרי שאסיים את הצבא (עוד חודשיים).

אני מתכנן ללמוד או הנדסת בניין או מקצוע אחר, לכן אני צריך מחשב חזק על.מנת שיחזיק את כל התוכנות שאצטרך ללימודים (בוגרי הנדסת בניין )

להתפקד בבקשה.

התקציב הוא בערך 4000 ש"ח ואני לא בן אדם של משחקים ממש, אולי אשחק משחק שניים, השאר זה הורדות, סרטים, שירים ולימודים.

איזה מחשב תמליצו לקנות, תשאלו שאלות שתצטרכו ואני אענה כי אני לא חזק בתחום.

תודה רבה אמיל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

המלצתי היא לרכוש מחשב קל - גודל מסך "13.3 יהיה האופטימלי.

לפני קצל למעלה משנה קניתי לבני מחשב לצורך הלימודים - בחרתי ב-U31J עם מעבד i5-460m שעלה כ-4,000 ש"ח. כמובן שמדובר בדגם שלא רלונטי היום - אבל אחד ה"יורשים" שלו עם מעבד i5 מהדור החדש אמור להיות מצויין ללימודים. הרכישה בוצעה ב-KSP בחיפה, די תחת לחץ (המחשב הוא כלי עבודה שבלעדיו אינו יכול ללמוד) ורטרוספקטיבית מדובר ברכישה מצויינת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה לא חייב מחשב נייד, אמנם זה יותר נוח.

אך אתה לא חייב מחשב נייד , אפילו לא חייב מחשב בכלל.

יש בכל מוסד לימודים מספיק מעבדות מחשבים לרווחת הסטודנטים.

מה גם שתוכנה מסוימות הן כבדות וגם קשות להשגה (אלא אם אתה מתכוון לרכוש את התוכנות)...

בהנדסת בניין התוכנה הכי כבדה שתיחשף אליה היא אוטוקאד, תוכנה גרפית להכנת תרשימים ומודל של המבנה.

ותוכנות אלמנט סופי אם תעסוק בתיכנון קונסטרוקציות.

תוכנה גרפית ולכן דורשת יכולות גרפיות (כרטיס מסך טוב)

תוכנת אלמנט סופי דורשת מעבד חזק במיוחד בפתרון בעיות עם מודלים מורכבים.

אם יש לך את האופציה שמישהו יביא לך מחשב נייד מחול תוכל לרכוש נייד במפרט טוב יותר

אם תסכים להתפשר קצת על נוחות ז"א ניידות אז קח בחשבון גם מחשב נייח שם במסגרת התקציב שלך תוכל לרכוש מפרט טוב יותר מאשר בנייד.

תציץ בפורום הזה בטח יעזור לך :

HWZONE

והכי חשוב: בהצלחה בלימודים.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

ג'והנסטון - אתה ממש טועה. מחשב הוא כלי חיוני ללימודי הנדסה. המחשב יכול להיות שולחני, אבל נייד ישפר את איכות החיים כאשר רוצים ללמוד במקום שאינו מעבדת המחשבים - למשל עם חבר במעונות. כמוכן המחשב הוא אמצעי קשר חשוב מאוד בין סטודנטים אשר עובדים במשותף ולא יושבים יחד (הרבה מאוד צ'אט\IRC\סקייפ ודומיו). אני מדבר מנסיון של אותו בן שלי שעומד לסיים את לימודיו בטכניון בסמסטר הנוכחי.

אם הזכרת תוכנת אלמנטים סופיים - הבחור נזקק לתוכנה כזו שאינה ניתנת להתקנה על המחשב הביתי אלא קיימת רק בחות המחשבים בפקולטה, וסובל קשות מהצורך לעבוד רק שם על פרוייקטים המצריכים תוכנה זו, בעוד שפרוייקטים אחרים (הרבה מאטלאב וקצת סוליד וורקס) מבוצעים בנוחות בבית או עם החברים בבתיהם.

לגבי רכישה מחו"ל - נכון שמדובר ברכישה יותר זולה, אבל סיכון בצידה: עלולות לצוץ בעיות אחריות, ולכן צריך למצוא יצרן ודגמים אשר האחריות לגביהם תופסת בארץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חייב לציין שאני חייב מחשב. כרגע בבית אין מחשב. אז האופציה של "לא צריך מחשב כי יש באוניברסיטה" לא בא בחשבון.

כמובן שהמטרה היא לחסוך במקום ונוחות ולקחת למקימות יחד איתי. אז נייח ירד מהפרק.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אם הזכרת תוכנת אלמנטים סופיים - הבחור נזקק לתוכנה כזו שאינה ניתנת להתקנה על המחשב הביתי אלא קיימת רק בחות המחשבים בפקולטה, וסובל קשות מהצורך לעבוד רק שם על פרוייקטים המצריכים תוכנה זו, בעוד שפרוייקטים אחרים (הרבה מאטלאב וקצת סוליד וורקס) מבוצעים בנוחות בבית או עם החברים בבתיהם.

נראה לי קצת הגזמת עם הסובל קשות?

ואכן מחשב נייד יקל על החיים וזה מה שכתבתי בראשית דבריי, אך הוא לא הכרחי.

לפותח השרשור: אתה צריך להגדיר דרישות למחשב הרצוי , ממליץ לך לבקר בקישור שצירפתי קודם

בברכה ירון

פורסם

ג'ונסטון - כאשר תראה את מבנה שעות העבודה של הבחור תבין שחוסר הגצמישות הנובע מהצורך להגיע למעבדת מחשבים מסויימת הוא מגבלה רצינית מאוד, במיוחד לאור הצורך לתאם לו"ז עם עוד סטודנטים ולעתים גם עם המרצים.

פורסם
ג'ונסטון - כאשר תראה את מבנה שעות העבודה של הבחור תבין שחוסר הגצמישות הנובע מהצורך להגיע למעבדת מחשבים מסויימת הוא מגבלה רצינית מאוד, במיוחד לאור הצורך לתאם לו"ז עם עוד סטודנטים ולעתים גם עם המרצים.

בוא נסכים לא להסכים.

בברכה ירון

פורסם

אין שום צורך בכרטיס מסך עבור עבודה באוטוקד, מטלאב וכיו"ב.

לא עוסקים פה ברנדורים של אנימציות תלת-ממדיות עם טקסטורות מורכבות.

כל i5 או i7 מהדור הנוכחי יתאים, לפחות במאטלב ההבדל גדול מאוד בהשוואה לדורות הקודמים.

כונן SSD יזרז מאוד את עליית המחשב והתוכנות, אבל זה כבר גבולי מבחינת התקציב.

שוב, אין צורך בכרטיס מסך מעבר לזה שכבר מובנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני יכול להציע לך DELL LATITUDE E6320 במחיר אטרקטיבי (אטרקטיבי מאוד).

מסך 13" מעבד I5 וכל התוספות האפשריות. אחריות לשלוש שנים.

פרטים מלאים במידה ותהיה מעוניין.

• תוכן חדש...