Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום כאשר התנעתי את הרכב שמעתי צפצוף שנוספה לו נורית אזהרה אדומה עם סימן קריאה,למיטב הבנתי זה בעייה בבלמים,מישהו יודע על משהו אחר?האם כדאי להתקשר למוסך המרכזי בבוקר,או לנסוע למוסך כמה שיותר מהר?הרכב זה גולף 160 2009.

תודה לעונים.

פורסם

אנא ציין במדוייק איזה מנורה נדלקה לך וכמה ציפצופים שמעת והאם בזמן הנסיעה המנורה המשיכה לדלוק ?

רצוי שתעלה צילום של לוח השעונים או צילום מספר הרכב ל המנורה בכדי שנוכל לייעץ לך בצורה הטובה ביותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

היה לי את זה באיביזה, וגם אני חשבתי שמדובר בבלמים לפי הספר, אך מדובר בירידת לחץ אוויר באחד הצמיגים.

פורסם

משום מה אני לא מצליח לעלות תמונה,מדובר בסימן קריאה אדום בתוך סוגריים אדומות,הנורה מהבהבת.

מרגע ההתנעה מתלווה צפצוף רציף שנפסק בתחילת הנסיעה.

לא נסעתי עם בלם יד.

שוחחתי עם נציג של צ'מפיון שייעץ לי לגרור את הרכב למוסך,קצת קיצוני לא?

אני מתכנן לנסוע בזהירות למוסך רון בבוקר.

תודה לעוזרים.

פורסם

טוב חברים,עדכון קצר.

ירדתי לרכב ,התנעתי שוב,הרכב ציפצף 3 פעמים,הנורה האדומה המדוברת הבהבה ומיד לאחר הורדת בלם היד,המנורה כבתה.

מה שממש מוזר זה שמנורת הabs נשארה דולקת למשך 2 דקות ואז גם היא כבתה.

מכיוון שהנורות כבו,החלטתי לגשת לתחנת הדלק הסמוכה לביתי כדי לבדוק לחץ בצמיגים,להפתעתי בצמיג האחורי הלחץ עמד על 1.1 bar,למרות שהרכב נוסע על 2.3!

לאחר התנעה נוספת לאחר המילוי,הכל עבד רגיל ואף נורה לא נדלקה,הייתכן שזאת הייתה הבעיה???מוזר לי מאוד כי ידוע לי שעל לחץ בצמיגים לא מופיעה נורת אזהרה אדומה שאוסרת נסיעה.

פורסם

הצלחת לבלבל אותי :roll: בתחילה כתבת ציפצוף אחד ארוך ועכשיו אתה כותב 3 ציפצופים.

בעיקרון אם לחץ האוויר היה כה נמוך אז ייתכן מאוד שמנורת אזהרה של מערכת EBD וגם מנורת ABS עשויים להידלק ולאחר מילוי אוויר ונסיעה קצרה מחשב ABS לא זיהה תקלה ולכן המנורה כבתה.

3 ציפצופים+מנורה אזהרה עם סימן קריאה עם סוגרים עשויים להצביע גם על חוסר בנוזל בלמים.

הצעתי היא לבדוק גם את מפלס נוזל הבלמים ולתייעץ בבוקר עם חבר הפורום מוסך רון האם ניתן לנסוע עם הרכב למוסך מכיוון שדרך מסך המחשב התקשורת מקוטעת ולא מקצועית.

כנראה שיש לך גם פאנצ'ר, לכן לפני הנסיעה בבוקר תבדוק את הנושא שוב פעם.

איזה כייף לי :)

פורסם

את האמת שאני כבר לא בטוח לגבי הצפצוף הממושך שכתבתי בהודעה הראשונה,אבל עכשיו בוודאות היו שלושה.

בדקתי נוזל בלמים ,מפלס תקין,אתקשר לרון,לדעתי הלחץ היה נמוך כנראה ברמה מסוכנת אז נדלקו הנורות.

תודה רבה.

פורסם
מוזר לי מאוד כי ידוע לי שעל לחץ בצמיגים לא מופיעה נורת אזהרה אדומה שאוסרת נסיעה

...

לדעתי הלחץ היה נמוך כנראה ברמה מסוכנת אז נדלקו הנורות.

ברכב שלך אין חיישן לחץ אוויר בצמיגים.

בעיקרון אם לחץ האוויר היה כה נמוך אז ייתכן מאוד שמנורת אזהרה של מערכת EBD וגם מנורת ABS עשויים להידלק ולאחר מילוי אוויר ונסיעה קצרה מחשב ABS לא זיהה תקלה ולכן המנורה כבתה.

מרק, תוכל בבקשה להרחיב, איך לחץ נמוך בצמיגים משפיע וגורם להתרעה ממערכות אלו? תודה.

פורסם

כשהרכב נוסע ישנה מערכת שיודעת להתריע אם גלגל אחד מסתובב בצורה שונה מהאחרים

כלומר ברגע שיש לחץ אוויר נמוך אותו הגלגל יסתובב בצורה שונה מהאחרים ומיד תדלק נורה בלוח השעונים

הדבר תקין וקורה בד"כ כשלחץ האוויר נמוך \ פורק או הורכב גלגל מסיבה זו או אחרת

בנסיעה חוזרת לאחר מילוי האוויר הנורה אמורה לכבות

ובאם היא לא כבת יש לפתוח את תא הכפפות ושם נמצא לו כפתור שמאפס את המערכת הזו.

פורסם

אני יודע שיש התראה כזאת ברכב,אך לפי ספר הרכב היא אמורה להופיע בצבע צהוב ,שלי הבהבה בצבע אדום .

בכל מקרה,דיברתי עם רון והוא אמר בדיוק מה שאתה אומר,שגלגל אחד הסתובב לאט יותר.

• תוכן חדש...