Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים יקרים,

ברשותי פגו 407 שנת 2006 עם 75,000 קילומטר, במצב מצויין ללא תקלות ולא עבר תאונתי

אני מעוניין להחליף את הרכב למאזדה 6 או הונדה אקורד בשנתון 2008.

אני מנסה כבר יותר מחצי שנה למכור את הרכב, וללא הצלחה.

הוצע לי היום ע"י מכר, להחליף איתי ראש בראש עם רכבו, לאותו אחד יש פורד פוקוס משנת 2004 דגם 5 דלתות.

וההפרש בין הרכבים הוא 23,500 ש"ח, זאת אומרת שהוא יצטרך להוסיף לי את הסכום הנל.

כמו כן אינני מעוניין בפורד פוקוס, וברצוני לקנות רכב מדגם חדיש יותר, רציתי לשאול אם לאחר שאחליף את רכבי בפורד פוקוס יהיה לי קל יותר למכור את הפורד פוקוס ובכך העסקה בסופו של דבר תצא לי משתלמת.

מחיר הפגו 407 הינו 49000 ומחיר הפורד פוקוס הינו 25,500

תודה רבה

פורסם

גש לאחת מחברות הליסינג או מגרשי היבואנים (אם אתה מעוניין ברכב פרטי) ותבקש הצעת טרייד אין, על הפוקוס בטח יורידו פחות אבל האם אותו חבר מוכן לעשות החלפה מחירון מול מחירון?

באוטודיל יש מלאי לא קטן בכלל של מאזדה 6, חלקן נראות מאוד אטרקטיביות, תנסה קודם לברר שם פרטים לגבי עיסקת טרייד אין ואז תהיה חכם יותר.

בהצלחה.

פורסם

מחזקת את דברי MIKE

חבל להוסיף עוד "יד" לרכב. ברר לגבי עסקת טרייד אין ישירות מול חברת ליסינג/השכרה.

חזור אלינו עם המחירים שמציעים לך..

ענת

אוויס

שלום רב חברים יקרים,

ברשותי פגו 407 שנת 2006 עם 75,000 קילומטר, במצב מצויין ללא תקלות ולא עבר תאונתי

אני מעוניין להחליף את הרכב למאזדה 6 או הונדה אקורד בשנתון 2008.

אני מנסה כבר יותר מחצי שנה למכור את הרכב, וללא הצלחה.

הוצע לי היום ע"י מכר, להחליף איתי ראש בראש עם רכבו, לאותו אחד יש פורד פוקוס משנת 2004 דגם 5 דלתות.

וההפרש בין הרכבים הוא 23,500 ש"ח, זאת אומרת שהוא יצטרך להוסיף לי את הסכום הנל.

כמו כן אינני מעוניין בפורד פוקוס, וברצוני לקנות רכב מדגם חדיש יותר, רציתי לשאול אם לאחר שאחליף את רכבי בפורד פוקוס יהיה לי קל יותר למכור את הפורד פוקוס ובכך העסקה בסופו של דבר תצא לי משתלמת.

מחיר הפגו 407 הינו 49000 ומחיר הפורד פוקוס הינו 25,500

תודה רבה

• תוכן חדש...