Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי נסיון קצר יחסית עם 106xsi לפני מספר שנים,

לפני כשבוע וחצי רכשתי את הרכב השני בחיי - Peugeot 206cc ידנית 1.6 2004

553580_10150905281354306_532069305_9626246_190685197_n.jpg

א. איפה כדאי לטפל ברכב ? מוסך מורשה או מוסך רגיל ?

המליצו לי להמשיך לטפל ברכב במוסך מורשה היות והחלקים מקוריים, העבודה מקצועית יותר, והפרש המחירים לא משמעותי.

ב. אני מחפש מסיט רוח (הקשת שמתלבשת מאחורי 2 המושבים ומעטה את זרימת האוויר בזמן נסיעה , כאשר הגג פתוח).

מקורי של פיז'ו עולה במוסך מורשה 1013 ₪ לא כולל מע"מ. איפה ניתן להשיג במחיר נמוך יותר (גם לא מקורי זה בסדר)

ג. בעתיד (אולי אפילו הקרוב), אני אחליף לרכב את הג'אנטים. הקיימים פשוט עושים עוול לרכב ומכערים אותו.

אשמח לדעת מה הג'אנט הגדול ביותר שניתן לשים בצורה חוקית על הרכב / יחס בין החתך של הצמיג לג'אנט שניתן לשים ולהשאיר את הרכב חוקי

s. אשמח לקבל עצות מועילות מבעלים (ובעלים לשעבר) של 206cc לגבי תחזוקה ויחס לרכב.

עריכה : שמתי לב כרגע, שיש פורום טכני שהנושא הזה מתאים אליו יותר, אודה למנהלים אם יעבירו את הנושא לשם.

תודה וסליחה.

פורסם

לפני שקניתי את האיביזה חשבתי לקנות את האוטו הזה מכיוון שהוא גם 2 דלתות, באיביזה אני יושב מעולה, אבל מאוחרי אי אפשר כמובן להיכנס ( אני 1.95 ) השאלה אם אפשר לשבת בנוחות גם ברכב הזה ? ( מסקרנות )

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מאחור אין שום סיכוי לשבת (או כמו שאמרו לי "מאחורה תוכל לשים חתול ואנורקסית").

2 המושבים הקדמיים מרווחים ונוח מאוד לשבת בהם.

אפשר להזיז קצת את הכסאות הקדמיים כדי שישבו מאחורה - אבל אז כולם יחושו צפיפות (מנסיון).

• תוכן חדש...