Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שזה עולה משהו כמו 200 ש"ח.

זה בשביל החניך שלי, הוא מצא אוגר או ארנב (לא זוכר..) ואין להורים שלו כסף לקנות לו.

בלי הכלוב הזה הם יזרקו כנראה את החיה הפרוותית לרחוב :-(

אשמח לעזרה!

תודה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש הבדל בין אוגר לארנב בגודלו וכלוב של אוגר לא יתאים לארנב.

מה גם שיש שני סוגים של ארנבים. סורי וסיבירי וגם אלה שונים בגודלם.

אחזקה של חיית מחמד לא מסתיימת בכלוב. זה אוכל, ניסורת, אבני מלח בשביל שיניים ושאר שטויות.

כך שזה לא יגמר בזה שתסדר לו כלוב. אבל תבדוק איזה חיה יש לו ונמשיך משם.

פורסם

בדקתי באתר אגורה :arrow:והחיפוש הניב מספר תוצאות,

כדאי להכנס ולבדוק אולי אחת ההצעות למסירה תהיה רלוונטית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לו אוגר סיבירי ממה שהבנתי.

ירושלים זה רחוק אז לא רלוונטי אבל תודה על היוזמה!

איך שכחתי מהאתר אגורה, מצאתי שם כלוב בראשון אבל מישהי התקשרה לפניי ותלך לראות אותו מחר.

אם היא לא תיקח אז אני אקח.

בינתיים פתוח לעוד הצעות, רצוי מאיזור ראשון והסביבה :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כבר מצאתי שלושה כלובים!

תודה רבה על העזרה והרצון הטוב :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

היי, יש לי כלוב ע-נ-ק לאוגרים עם כל הציוד (2 מדפים שהופכים את הכלוב ל3 קומות)+חצי שקית של אוכל לאוגרים Hamster Crispy+צעצועים ללעיסה שנשארו לי בבית אחרי שהאוגר שגידלתי פגש את בוראו בשיבה טובה. ייתכן שגם אולי אמצא לך מקלות דבש אם לא זרקו אותם עדיין. נמצא בבית דגן.

• תוכן חדש...