Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים למיאטה SE 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה להשאר חוקי? אם כן אז האופציה היחידה במידה הנוראית הזו זה טויו T1R.

אם לא אכפת לך לשים מידה קצת שונה מהמקור (להגיד רוחב ל-215 או להקטין חתך ל-40) אז כל האפשרויות פתוחות בפנייך (טויו R1R זו הייתה הבחירה שלי).

קח בחשבון שאם שוטר עוצר אותך ומזהה שהמידה לא חוקית הקנס ינוע בין 250 ל-1000 ש"ח ויכול לגרור גם הורדה מהכביש (כלומר תצטרך לתקן את הליקוי ולחזור לעשות טסט).

בנוסף מידה לא חוקית לא תעבור טסט.

חצי ממועדון הרודסטרים נוסעים עם מידות לא מקוריות ולא שמעתי עדיין שלמישהו הייתה בעיה עם הכחולים (הרכב לא נעצר הרבה ע"י משטרה בניגוד לדוגמא לאימפרזה טורבו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וואלה, לא שמעתי על הצמיג הזה עדיין הוא גם לא יקר כל כך, 750$ ל4.

באמת שווה, או שללכת על מידה אחרת, איפה שאני גר למידות אין משמעות של חוקי או לא חוקי.

האם שינוי המידה ייתן לי אחיזה טובה יותר?

פורסם

שלום,

אני לא רואה שום יתרון של T1R על הצמיגים שאתה לא מרוצה מהם, חוץ מהמחיר.

רוצה צמיגים יותר טובים?

GOODYEAR EAGLE F1 ASSYMMETRIC

MICHELIN PILOT SPORT PS3

CONTINENTAL SPORT CONTACT 3

לטויו באמת יש דגמים ספורטיביים אוחזים\תחרותיים - R1R , R888. לא בטוח שזה מה שאתה צריך לנהיגה בכבישים.

אני לא בטוח בקשר למידות והדגמים שיש בחו"ל במידה המקורית שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
וואלה, לא שמעתי על הצמיג הזה עדיין הוא גם לא יקר כל כך, 750$ ל4.

באמת שווה, או שללכת על מידה אחרת, איפה שאני גר למידות אין משמעות של חוקי או לא חוקי.

האם שינוי המידה ייתן לי אחיזה טובה יותר?

בהחלט פרט קטן ושולי ששכחת לציין.

אם כך אז השמיים הם הגבול.

אם תבחר בצמיג במידה רחבה יותר תהיה לך יותר אחיזה אבל קח בחשבון שזה גם אומר צריכת דלק טיפה יותר גבוהה ביום יום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...