Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון האינטרנט ב012מובייל על הפנים (גם בנס ציונה\שוהם\ראשל"צ ובכלל בשפלה,נבדק גם בצפון הארץ)

מהירות איטית,ניתוק לאורך זמן (כמה דקות עד רבע שעה-20דקות),וכל מיני דברים מוזרים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרת בדיוק בזמן, בבוקר כבר באתי לעבור אליהם והפסקתי את התהליך באמצע ורציתי להמשיך עכשיו.

מחפש חלופה לגולן, לא בא לי לשלם 90 שקל על 20 ג׳יגה מיותרים ובשביל לעבור חבילה צריך לשלם להם עשרות שקלים, כנראה שאעשה את זה בסוף כי במילא סים חדש בחברה אחרת יעלה לי כסף.

פורסם

אני בהוט מובייל אחרי שהיו בעיות גלישה ואיטיות ב012.

משלם 50 ש"ח עבור גלישה ללא הגבלה (מה8 לחודש גלשתי 18 גיגה) ומנצל גם את הטבת הספק באינטרנט הביתי, כך שריאלית המחיר הוא 30 ש"ח.

בינתיים לא היו בעיות מיוחדות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)
אמרת בדיוק בזמן, בבוקר כבר באתי לעבור אליהם והפסקתי את התהליך באמצע ורציתי להמשיך עכשיו.

מחפש חלופה לגולן, לא בא לי לשלם 90 שקל על 20 ג׳יגה מיותרים ובשביל לעבור חבילה צריך לשלם להם עשרות שקלים, כנראה שאעשה את זה בסוף כי במילא סים חדש בחברה אחרת יעלה לי כסף.

אני משלם לפרטנר 45 שח לחודש לקו עם 15 ג"ב וקיבלתי את כרטיסי הסים (שזה בעצם אומר פתיחת חשבון) חינם, במסגרת ארגון המורים. היתה גם הצעה קצת יותר קטנה, לקחתי חבילה זו לכל הקוים - כיון שהבנים שלי נזקקים לנפחי גלישה גדולים וכדי לאפשר שימוש בקו הסלולרי כגיבוי לקו הבזק הדי מזופת שהיה לי אז. הצטרפתי ביריד חבר באוקטובר (או ספטמבר, לא זוכר מתי בדיוק). העניין הוא שמדובר בתוכנית ועדים, צריך למצוא את הארגון המתאים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להפך. ברוב המקומות זו הרשת הטובה ביותר. כמובן, כמו בכל רשת, יש בה חורים. אני משתמש ברשת שלהם גם כתשתית לאינטרנט הביתי עם סביב 35 מס"ש סימטרי (ולמעשה לא פעם ה-UL קצת יותר טוב מה-DL, אם כי, המאפיין של רשת אלחוטית, זה קצת וריאבילי). הרבה יותר טוב מה-15/0.7 התאורטי (בערך 2/3 מזה במציאות) של בזק ומהניתוקים של הוט באזור שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה כמו המבצע שהיה להם עד עכשיו, רק שהם הוזילו את החבילה מ 29₪ ל 25₪.

השאלה הגדולה היא אם זה באמת נעול וחתום על 25₪ למשך שנתיים, או שכמו שנוהגות חברות התקשורת הגדולות בארץ, פתאום על דעת עצמן הן יחליטו להקפיץ את המחיר.

ומשום מה זה גם חוקי.

פורסם

המחיר שמור ומקובע לתקופה הנקובה, אך החברות בונות על זה שפתאום 39012840912 ג'יגה עם שיחות חינם לגיאורגיה באים לך בטוב, אז אתה בכל מקרה תשדרג חבילה ותספוג את עלות השדרוג.

מנסיון עם 012, הם גם טורחים לשלוח לך SMS שמציין שהחבילה עליה אתה מנוי עומדת לקפוץ במחיר ושיש לך את האפשרות לשדרג או להשאיר את המצב כפי שהוא.

פורסם

גולן לא מעלים מחירים כמו שאר חברות הסלולר (פלאפון סלקום וכד') מחיר אצלם נשאר קבוע.

זה מה שאני אוהב. (אין הפתעות)

פורסם

אני עדיין בחבילה של גולן שכוללת 6 ג׳יגה גלישה ב29 ש"ח, וכל קו נוסף ב10 ש"ח. מחזיק 3 קוים כאלו.

בעצם יוצא לי 3 קוים עם 6 ג׳יגה ב50 ש"ח לחודש.

עם המחיר החדש זה יהיה 65 ש"ח לחודש.

יש מתחרים שיכולים להציע משהו יותר זול?

Sent from my M3s using Tapatalk

פורסם
לא ממש שיחקו אותה

דמי טיפול: 49 ₪

אתה מכיר חברה זולה יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...