Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי לאשדוד היום, וקצת אחרי ראשל"צ הבחנתי בפסים בצד שמאל בצבע חריג.

לא ראיתי שלט, אבל שמתי לב שיש עבודות משני צידי הכביש.

לרגע קטנטן סטיתי שמאלה, כדי להרגיש יותר בנוח מהמשאית בנתיב הימני שהתקרבה יותר מידי, כך שהגלגלים השמאליים היו מעבר לשוליים,

ואז גיליתי שהשוליים נמוכים מהכביש עצמו עד כדי איבוד שליטה על הרכב, הרגשתי שעוד רגע אני מהתהפך עם האוטו שכמעט קיבל חיים משלו עם היגויי שהפרשי הגובה שולטים בו יותר מהנהג.

אז דבר ראשון, אני מציע למי שרגיל לנהוג במהירות תלת ספרתית, להאט עד לקטע עם שוליים תקינים,

ושנית, האם צבע הפסים החריג שקול לתמרור אזהרה ? כי לא זוכר שבתיאוריה למדתי עליהם, וגם אם כן

עדיין נחוץ שילוט ברור בכתב שהיה מספק את ההתראה הטובה ביותר, במקום להגיע לחוויה מפחידה מפוקפקת כמו היום.

פורסם

תמרורים כתומים (ובכללם שלטים וסימנים על הכביש) הם תמרורים זמניים, בד"כ במקומות שבהם מתבצעות עבודות בדרך. הסימון מקובל לא רק בארץ - נתקלתי בו גם באירופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נהגתי לאשדוד היום, וקצת אחרי ראשל"צ הבחנתי בפסים בצד שמאל בצבע חריג.

לא ראיתי שלט, אבל שמתי לב שיש עבודות משני צידי הכביש.

אז דבר ראשון, אני מציע למי שרגיל לנהוג במהירות תלת ספרתית, להאט עד לקטע עם שוליים תקינים

צבע עתום נמצא על הכביש ברגע שיש עבודות בו ובסביבתו (שול מעקות וכו').

לפני הכניסה לאותו איזור יש תמרור המורה על כך שיש עבודות בכביש,

בנוסף תמרור מהירות המותרת בקטע זה.

אם אתה מדבר על כביש 4 לכיוון דרום בפעם האחרונה שנהגתי שם היה תמרור

המגביל את המהירות ל 70 קמ"ש, בנוסף לתמרור שמורה על עבודות בכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...