Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיים דבר כזה? היו לי כמה שואבי אבק אבל הם היו ממש צעצועים ולא שאבו כלום.

(מהשואבים שמתחברים למצת ברכב)

אני מחפש שואב קטן אבל שיהיה עוצמתי.

אפשר המלצה?

פורסם

לא נראה לי קיים דבר כזה,

אני בדרך כלל מוציא כבל מעריך מהחלון,מוריד את השואב למטה ומתחיל בנקיונות של האוטו

פורסם

פעם קניתי את המוצר הזה:

21277671c.gif

שהיה לא רע מבחינת העוצמת שאיבה שלו אבל הסוללה נחלשה מאוד אחרי פחות שנה, עד ששבקה חיים לגמרי.

לפני יומיים קיבלתי את השואב הזה:

36264192c.gif

אבל עדיין לא יצא לי לנסות אותו במכוניות. עוד מעט אני יורד לשטוף את האוטו, ונראה עד כמה הוא שווה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

חשבתי ששם המוצר מופיע על התמונה כי העתקתי את הקישור מ ZAP.

בכל מקרה הראשון MONSTER 1288 שעולה 220 ש"ח והשני BOSCH BKS4033 שעולה 320 ש"ח.

אני אעדכן היום לגבי ה BOSCH.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הרכב צריך שואב אבק חזק מאוד, הכל שם זה בדים וסיבים ומקומות שקשה להכנס אליהם.

יש לי שתי שואבים, קירבי ועוד אחד גרמני ישן משנות ה90 המוקדמות.

אני שואב בגרמני בגלל שלא אכפת לי להרוס אותו. (הוא גדול אבל עם צינור ארוך).

פורסם

אם זה רק לצורך תחזוקה,אבק ולא יותר מזה,שואבים שמתחברים למצת עושים את העבודה,אבל לנקיון רציני הם חלשים,גם אותי מעניין איך הBOSH מתפקד כיוון שמחירו מעל הממוצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי דעתי: כל השואבים האלה זה חבל על הכסף,חבל שלמקיטה אין שואב ידני....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יש לי שואב אבק של HANKOOK תוצרת סין, לא חזק במיוחד אבל עושה את העבודה במקרה הצורך (אני כבר לא משתמש בו לרכב, אלא לניקוי פילטרים של אבק למחשב ומזגן ביתי). אבל כאשר אני צריך שואב אבק אני הולך לתחנת דלק, שום שואב אבק ביתי לא יכול להתחרות איתו, זה 5ש"ח ל6 דקות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
DC31 של דייסון, זה מה שאתה צריך.

זמן סוללה 6 דקות, תוך 10 דקות כל הרכב נקי.

לפי הנתונים שלך נדרש 10 דקות לנקות את הרכב אבל הסוללה מספיקה ל 6 דקות בלבד, לפי כך נדרשת טעינה נוספת באמצע ניקוי הרכב.

• תוכן חדש...