Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתתי מכה לרכב שעמד מולי וכתוצאה מכך שתי הכריות הקדמיות נפתחו ויש לי קצת תיקונים קטנים שעלותם במוסך מורשה תעלה גג 2000 ש"ח אך השאלה שלי מה קורה בקשר לשתי הכריות ? האם משום שהם נפתחו הרכב עלול להיות מושבת לתקופה ? וכמו כן מהי העלות של כריות אוויר ?? אודה מאוד למגיבים ..תודה

פורסם

אם כריות האויר נפתחו כנראה שהמכה היתה יותר רצינית מכפי שאתה מתאר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתה מכה אבל אולי הם נפתחו כי הם לא היו מאופסות או משהו כזה ? בכל אופן לרכב אין נזקי פח וצריך להחליף לו פלסטיק שגם נסדק אבל בסה"כ הנזק לא חמור , אבל בנוגע לכרית אוויר קראתי שהתיקון שלהם יכול להגיע לאלפי ש"ח זה נכון ?

פורסם

נכון, אם אני לא טועה אתה צריך להחליף את החיישנים והמחשב של הכריות וגם שתי כריות זה לא זול, אין לך ביטוח מקיף?

פורסם

ביטלתי אותו בטיפשותי בגלל העלויות לא מזמן והשארתי רק צד ג' , בדיעבד קל מאוד עכשיו להגיד למה ביטלת ? וחבל .. אבל אז בזמנו זה היה בשבילי צעד בלית ברירה , מה גם שאני לא מהטיפוסים שנוסעים כמו משוגעים על הכביש.. עכשיו מה שכואב לי מאוד זה המחיר שאצטרך לשלם ..מחיר שאין לי לצערי

פורסם

צריך להתקין כריות אויר חדשות ומרבית הסיכויים שגם דשבורד חדש (הכרית של הנוסע לרוב קורעת אותו. בנוסף, יש להתקין גם חגורות בטיחות חדשות מכיון שהקדם מותחנים שלהן מופעלים ביחד עם כריות אויר.

לגבי מחשב - אין לי מושג.

העלות של כל הדברים הללו יכולה בכיף להגיע לחמש ספרות. לא ציינת באיזה רכב מדובר, יתכן שאם עלותו אינה גבוהה כבר עדיף לך להשבית אותו.

האמור לעיל נכתב לאחר ניסיון לא נעים :oops:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מדובר ברכב גולף 2005 , אלעד אתה מציין שהעלות יכולה להגיע בכיף לחמש ספרות וזה יכול להיות בהחלט , אך אם הייתי יכול להראות לך תמונה של האוטו מבפנים למעט הכריות אינך רואה שום דבר חריג ושום דבר שבור ועל הלוח שעונים אין שום נורית שדולקת ומרמזת על תקלה למעט זאת של הכריות , עד כדי כך יכולים לעשוק אותי במוסך בשביל שתי כריות אוויר ???

פורסם

תבדוק את העיניין אם זה רק שתי הכריות זה עוד יכול להיות סביר אם צריך להחליף את המחשב זה כבר סיפור יקר . תחזור לעדכן שיהיה בהצלחה .

פורסם

בוא נגיד שאם היה לך ביטוח מקיף, רוב הסיכויים שהיו מורידים את הרכב מהכביש (אובדן להלכה) כי עלות התיקון של כריות+חיישנים+חגורות וכו' יכול להגיע לסביב חצי ממחיר הרכב. נתקלתי גם ברכב שעל כרית אויר אחת שנפתחה ובלי נזק גדול לפח הרכב הוכרז כטוטאל-לוס.

מכאן תבין את העלויות, אבל בכל מקרה כדאי שתיגש לקבל הצעת מחיר בצ'מפיון. כיוון שמדובר באביזר בטיחותי ממעלה ראשונה לא חושב שיש אפשרות אחרת לתקן זאת, אם בכלל יהיה כדאי.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אם מדובר בגולף, עכשיו אני בטוח באופן מוחלט שהמספרים שנקבתי בהם אמיתיים. משתתף בצערך. כרית האויר של הנוסע בגולף קורעת את הדשבורד ולכן חייבים להחליפו.

שים לב שגם חגורות הבטיחות הקדמיות אינן נגללות בחזרה למקומן מכיון שקדם המותחן הופעל.

הנזק שלך הוא שתי כריות אויר, שתי חגורות בטיחות, דשבורד ועוד תיקוני פחחות שלא ניתן להעריך ללא תמונות. אני מניח שצריך להחליף פנסי חזית, פגוש קדמי ואולי גם מכסה מנוע. לעתים גם מכסה המנוע יכול לזוז מעוצמת המכה לאחור ולסדוק את החלון הקדמי.

ושוב: כל מה שאני כותב אינו פרי דמיוני אלא מקרה שקרה במציאות. תכין את עצמך לנזק של חמש ספרות שאינו בהכרח מתחיל ב-1.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני הרבה שנים, עת התקיים מפגש CF אצל אייל נוימן, נדון עניין מחזור כריות האויר.

למיטב זכרוני, מר נוימן טען שניתן להרכיב כריות אויר משומשות בתנאי שגילן נמוך מ-10 שנים.

אם כך הדבר, נסה למצוא כאלה מפרוק או צור קשר עם אייל נוימן.

לגבי המחשב - חייב מחשב חדש. מותחנים, אני לא יודע?

בלי להיכנס לאספקט החוקי והבטיחותי, אתה יכול גם לנסוע בלי כריות אויר. נכון לא פיתרון קלאסי ואפילו לא מומלץ אבל אפשרי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מקווה שהרכב יתוקן (גם אם באמצעות חלפים מפירוק) אחרת עתידו להגיע לידי סוחר שיתקן את המכה, יחליף חגורות בטיחות וינתק את הנורת תקלה של כריות האויר, יסגור את מכסי הכריות אויר וימכור את הרכב ״כחדש מרופא״.

ולצערנו יגיע הקונה שיהיה בטוח שעשה עסקה מצויינת והוא לא יודע שברכב אין כריות אויר והרכב עבר תיקון חאפרי..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מניסיון מר ורע בעבר גם לחבר קרוב זה קרה בגולף 2006 מנוע 2,000 סמ"ק .

פירוק והרכבת מגן קדמי בכדי להגיע לחיישנים להחליף אותם לחדשים 1,500 ש"ח

דשבורד קומפלט 8,500 ש"ח כולל כרית אויר צד נוסע , כרית אויר הגה 2,500 ש"ח

איפוס חיישני / נפצים בחגורות בטיחות כולל החלפת מחשב כריות אויר 4,500 ש"ח כולל המחשב

כול המחירים הללו זה ללא תיקוני פח וצבע תעשו חשבון לבד : 17,000 ש"ח לחלקים מפירוק .

חבל שלא היה לך ביטוח דרך אגב בחלקים נקנו מ טי.גי' פרטס הידועים .

פורסם

שאלה - איך ניתן לבדוק תקינות כריות אוויר ברכב יד שניה? בבדיקה סטנדרטית - מכון בדיקה למשל, בודקים את החיישנים\מחשב? לא זכור לי סעיף כזה בבדיקת עבר במכון..

• תוכן חדש...