Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ללא כל התרעה המזגן הפסיק לעבוד והמאוורר לא עובד.

אני לא יכול להפעיל את המאוורר ע"י לחצני ה+. נורת הACONOMY לא מצליחה להידלק. נורת הAUTO כן יכולה לדלוק. בקיצור המאוור והמזגן לא עובדים אבל בנסיעה אני יכול להרגיש מעט אוויר יוצא מפתחי האוורור.

פעם בנסיעה לערך - פתאום דולקת מורת הACONOMY והמאוורר ישר מופיע על 3/4 מהציור של להבי המאוורר - אבל כל נגיעה בפאנל על ה+ / - בשביל לשלוט במאוורר או במזגן - מחזירה את המצב להשבתה כללית - קרי ,אי אפשר להפעיל מאוורר.

הצעות ? היכן התקלה ? האם אפשר להתקדם איכשהו בפתרון ? האם זה הסיפור של הקופסא עם ההלחמות מתחת לתא הכפפות (ראיתי באיזה שרשור)

אודה מאד מאד לתשובתכם.

• ספונסר פורום
פורסם

מודול מאוורר פנימי לא תקין(או נגד מהירויות בלשון העם) לעיתים ניתן לתיקון עלות חדש מקורי כ600 ש"ח לפני מע"מ.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

האם נורת ה-AC נדלקת?

קח את הדברים שלי בערבון מוגבל אבל בעבר כאשר לחבר שלי הייתה תקלה דומה בצרפתיה שלו (אומנם אצלו היה מזגן פשוט) הסיפור נפתר רק אחרי שיפוץ מדחס.

אז אם לא תצליח לפתור את הבעיה ע"י מה שהציעו לך השלב הבא הוא לבדוק את המדחס.

• תוכן חדש...